Consulente Mandy over haar (bij)baan bij LadiesNight

Ervaring van consulente Mandy

Stel jezelf kort voor; wie ben je, waar woon je, hoe ziet je gezinssamenstelling eruit?

Hi lady! Ik ben Mandy, 34 jaar en woon in de omgeving van Utrecht. Ik heb 2 prachtige dochters van 7 en 9, een super lieve man waar ik al 8 jaar mee getrouwd ben, een dikke vette rode kater en een hele leuke samojeed.

Wat is het eerste waar je aan denkt bij LadiesNight?

LadiesNight: De leukste vriendinnenavond, vol spelletjes, gegiechel, fantastische toys en mooie verhalen!

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik zelf een party bij mij thuis georganiseerd. De consulente die er was deed het zo leuk en was zo enthousiast, dat ik dacht: dit wil ik ook doen! Dit is gewoon wie ik ben, en ik weet zeker dat het super goed bij mij zal passen. Dit vonden mijn vriendinnen ook. Helaas had ik er toen geen tijd voor, wegens een te drukke baan, etc.

Nu is het inmiddels 5 jaar later. Ik ben vorig jaar gestart met mijn eigen fotografiebedrijf en heb ik daarnaast wat tijd over. Dus ik dacht: Ik zet de stap en meld mijzelf aan via de site. Nog geen 2 dagen later heb ik een call gehad, ben ik ‘aangenomen’ en zat ik diezelfde week nog op de opleidingsdag!

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik geef gemiddeld tussen de 4 en 6 party’s per maand. Afhankelijk hoe druk zijn agenda is. Per party ben ik ongeveer 6 uurtjes bezig. Dit is inclusief het contact met de gastvrouw, voorbereiden, opbouw van de party, de party zelf, het opruimen en het invoeren van de bestellingen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Ik vind het heel erg fijn dat we veel vrijheid krijgen met betrekking tot het plannen van je eigen agenda. Hier kan je helemaal zelf je eigen invulling aan geven, zolang je maar minimaal 4 party’s per maand plant. De ene maand heb ik namelijk wat meer tijd dan de andere maand. Ook kan je zelf kiezen, hoever je wilt reizen. Ik houd van autorijden, dus ik pak soms party’s die wel wat verder weg zijn. Omdat ik lekker centraal woon, kan ik alle kanten uit.

En uiteraard de korting die je krijgt op de toys/producten. Hoe leuk is dat! Ikzelf heb er een aantal besteld, zodat ik nog beter over de toys kan vertellen en mijn eigen ervaring kan delen met de dames op de party’s. Ook word je goed begeleid als er vragen zijn, er staat altijd wel iemand voor je klaar. We kunnen ook deelnemen aan super leuke opleidingsdagen, waaronder: trainingen die gegeven worden door seksuologe Kaat Bollen. Zo word je een nog betere Sexperte en kan je de dames op de party’s nog beter helpen.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

LadiesNight is een fantastisch bedrijf. Zodra je er gaat werken, word je opgenomen in de organisatie als familie. Je bent geen nummer, maar echt een persoon. Dat is zo fijn werken. Je krijgt alle tricks en tools aangereikt om van jouw party’s een groot feest te maken. Je komt in een leuk team en je krijgt een fantastische manager! Iedereen staat voor je klaar. Of je nou een vraag hebt tijdens je party, of je gewoon even wilt kletsen. En ieder jaar geven ze een super tof personeelsfeest, waar ze echt goed werk van maken. Hier komen alle consulentes van Nederland en België samen. Dan kan je je collega’s weer even zien en knuffelen! 🙂 De eigenaren zijn ook altijd super betrokken bij iedereen! Dat is zo leuk om te zien. Kortom, 1 grote familie dus!

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Van mijn verdiensten tot nu toe ben ik lekker aan het sparen, zoals ik al zei; Ik houd van autorijden en zou graag een mooie nieuwe auto (lees; BMW 1 serie) willen kopen. Ook zijn we afgelopen zomer heerlijk op vakantie geweest met het gezin en hebben wij allemaal leuke dingen gedaan.

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Omdat consulente zijn bij LadiesNight de aller, aller, aller leukste (bij)baan is die je ooit zult krijgen. Iedere party-avond is een feestje, waardoor het niet eens opvalt dat je aan het werkt bent. Heerlijk kletsen met de dames, ze voorzien van alle informatie over de nieuwste toys, hulp bieden bij eventuele problemen die ze ondervinden en dit allemaal met een dikke erotische knipoog en een big smile. Meestal zit ik tijdens de autorit naar huis, nog steeds met een big smile achter het stuur, omdat het zo’n fantastisch leuke avond geweest is.

Dus dames: Neem de stap en meld je aan! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Wie weet tot snel op onze volgende meeting!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!