Consulente Marijke over haar (bij)baan bij LadiesNight

Stel jezelf kort voor; wie ben je, waar woon je, hoe ziet je gezinssamenstelling eruit?

Mijn naam is Marijke, woonachtig in Hellevoetsluis en een heuse Sphynxmom. Deze 2 naaktkatten brengen zoveel liefde en gezelligheid in huis, dat ik na een lange dag werken het liefst direct naar huis rijd.
Doordeweeks ben ik Financial Executive bij een containerplatform, waar het gros nog altijd man is. Een behoorlijk contrast met werken voor LadiesNight. Op kantoor weten de collega’s hoe mijn weekenden gevuld zijn, dus op de maandagen hangen de mannen aan mijn lippen, benieuwd naar wat ik nu weer heb beleefd.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ruim anderhalf jaar geleden had ik zelf een party met vriendinnen. Ik had geen idee hoe en wat, maar een meiden avond met de nodige wijntjes is natuurlijk altijd een goed idee. Nu moet ik even melden: ik had destijds een andere baan waar ik totaal geen energie meer uit haalde. Dus ik was ook wat om me heen aan het kijken naar een nieuwe uitdaging. De consulente die avond was ontzettend leuk, en de avond zelf was ook meer dan geslaagd. Na een praatje met de consulente besloot ik me aan te melden. Totaal uit mijn comfort zone. De gesprekken met Melanie en mijn nieuwe manager Wendy waren ook weer zo positief. Dus doorgepakt, opleidingsdag gedaan en voilà, hier zijn we dan! 😊

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik geef gemiddeld denk ik 3 a 4 party’s per maand. Het is ook zo fijn om je eigen agenda in te vullen. Weekendje weg, date-night of gewoon eens lui op de bank na een lange week werken, het kan gewoon. Dus het ene weekend staan er 1 of 2 gepland, en andere weekenden helemaal niets. En heb ik nog een portie energie in mijn lijf en komt er een spoedje, dan wil ik die ook wel eens pakken!

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

De voordelen van LadiesNight zijn natuurlijk de extra inkomsten en consulente-prijzen voor eigen bestellingen. Maar ook het warme bad waar je in terecht komt. Iedereen is zo gezellig en behulpzaam. Ook de eigenaren doen de nodige moeite om je een warm welkom te heten, of je nu nieuw bent of al wat langer meedraait. Inmiddels binnen mijn eigen team heb ik ook wat fijne banden opgebouwd. En sta je ’s avonds laat op een party en zit je er even door heen, krijg je moeilijke vragen of wil je iets anders delen, er is altijd wel iemand wakker die maar al te graag even met je wil kletsen.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

LadiesNight is echt een heel fijne organisatie. De opleidingsdagen zijn echt super leuk. Of je nu training krijgt van een seksuologe of een sales-workshop mee doet, er zijn genoeg kansen om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw eigen party’s tot een succes te maken. Plus, iedere consulente heeft ook nog haar eigen talenten waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Zo is iemand binnen de groep super creatief en heeft een spel bedacht voor de party avonden. Zelf heb ik bijvoorbeeld een blad uitgewerkt voor de aangifte bij de belastingdienst. En heb je een gekke vraag, met al die 200+ dames is er altijd wel iemand die het antwoord heeft!

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Momenteel ben ik hard aan het sparen voor een eigen huis, omdat ik nu nog altijd een huur appartement heb. Dat gaat nu iets harder. Maar ik ben ook dol op koffie, dus sinds kort staat er een groot apparaat in keuken voor de nodige bakjes koffie in de ochtend, of een lekkere latte macchiato in middag. Beste aankoop ooit! En natuurlijk ben en blijf ik een vrouw, dus soms een dure uitschieter aan oorbellen. En dan heb ik het niet over H&M oorbelletjes… 😉

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Wat is er nu leuker dan al die woonkamers te laten trillen en lachen, ieder weekend een ander feestje te hebben EN dan ook nog een extra zakcentje daar aan over te houden? In 2022 heeft LadiesNight weer een award gewonnen voor Best Home Party Service, daar wil je dan toch bij horen…?!

Vul vooral aan met iets wat voor jou leuk is of typeert aan LadiesNight ..

Voor mij is het contrast met mijn reguliere baan en de energie die ik uit de LadiesNight party’s haal het allerleukst.

Ik heb 1 klant die sinds mijn consulente zijn bij mij is, en die zie ik groeien en opleven.

Een dame met een verleden, een lijf wat niet altijd doet wat zij wil of verwacht en daardoor wat uitdagingen in de slaapkamer heeft. Ruim een jaar zat ze als vriendin op de bank bij een gastvrouw, en nu afgelopen mei heeft ze haar eigen party gegeven en is haar nachtkastje inmiddels aardig gevuld! Het gevoel dat je andere dames helpt, op een gebied wat soms nog zo taboe is, dat is zo fijn. En natuurlijk mijn eigen seks leven, maar daar wijd ik niet over uit 😉
xx Marijke

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!