Consulente Priscille over haar (bij)baan bij Ladies Night

ervaring consulente ladies night

Ik ben Priscille Kemmeren, gelukkig getrouwd met mijn lieve man en moeder van 2 dochters van 8 en 11 jaar. We wonen in het gezellige Brabant!

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

Ik had een super gezellige Ladies Night bij een vriendin van mij. Dit was niet de eerste voor mij, maar deze consulente deed het zo leuk vol passie en met zo’n enorme glimlach op haar gezicht. Daar alleen werd je al heel vrolijk van! En dan ook nog al het leuke 18+ speelgoed. Ik was erg enthousiast, dus vroeg ik aan de consulente wat informatie. Dat klonk me goed in de oren en heb ik mezelf aangemeld om consulente te worden. Ik kreeg al snel reactie en kon, na een telefonische kennismaking, meteen op gesprek komen. En nu ben ik al consulente sinds april 2018!

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

Ik draai gemiddeld 2 party’s per week. De ene keer is het meer dan de andere keer, maar dat heb je zelf in de hand. Voorafgaande aan de party benader je de gastvrouwen en boek je de party’s in jouw agenda. Hier gaat ook nog wel wat tijd in zitten, naast het geven van de party’s zelf.

Je wilt de dames op de party goed advies en goede informatie geven over de producten.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

Het is fijn dat je je eigen tijd en dag(en) kan indelen. Ik werk wanneer ik dat wil. Je komt in zo’n warme organisatie terecht! Echt heel erg fijn. Je wordt goed begeleid en begint dus ook met een opleidingsdag, voordat je begint met party’s geven. Maar ook tussendoor is er ruimte om meer kennis op te doen. Dat is heel prettig, want je wilt met kennis en vertrouwen op weg gaan naar jouw party. Je wilt de dames op de party goed advies en goede informatie geven over de producten. Dat zit bij Ladies Night zeker goed! Voor de consulentes wordt er één keer per jaar een dag georganiseerd, wat altijd erg leuk is. Nu, in de Coronatijd, heeft dit helaas niet kunnen plaatsvinden, maar is er wel een leuke online bingo verzorgt! Wij worden zeker niet vergeten en dat vind ik prachtig!

Mijn verdiensten zet ik op de spaarrekening, maar je kan er natuurlijk allerlei leuke extra dingen van doen.
Werken bij Ladies Night is een feestje!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!