KAAT | Welke spieren ga jij trainen in 2019?

Kaat's nieuwste speeltje: DailyKaatesse

Door seksuologe Kaat Bollen.

Plots zijn de feestdagen weer voorbij… en is het alweer 2019. Wat is 2018 weer voorbij gevlogen zeg! En wat heb ik weer veel gedaan in dat jaar. Op persoonlijk vlak groeide mijn tweeling uit van twee baby’tjes naar twee peutertjes, die wandelen, leren praten en zo mogelijk een nog koppiger karakter dan mama hebben. Ay Caramba! Als dat maar goedkomt! Ook werkten mijn man en ik naarstig verder aan ons huis, en ja, deze zit nog steeds in de volle verbouwing. Mijn doel is om voor de Kerst van 2019 te kunnen verhuizen, maar we zullen zien hoe haalbaar dat is. In 2018 woonden we dus nog steeds bij mijn ouders in, wat allesbehalve bevorderlijk was voor ons seksleven, zoals je je wel kan voorstellen! Mijn goede voornemen is dus sowieso om mijn seksleven in 2019 weer echt op de rails te krijgen!

Mijn tweede seksspeeltje: DailyKaatesse

Vermits ik nu voor Ladies Night aan het werk ben, heb ik het nuttige meteen aan het aangename gekoppeld. Ik heb namelijk gewoon zelf een toy ontworpen om me te helpen met dit voornemen. Daarom dat ik jullie met trots aan de DailyKaatesse kan voorstellen! Jawel, je leest het goed: ik heb speciaal voor Ladies Night mijn tweede seksspeeltje op de markt gebracht! Net zoals de DailyKaat is ook dit speeltje een specialleke.

Beginnen met trainen?

De DailyKaatesse is de ideale training voor je bekkenbodemspieren! De DailyKaatesse is een seksspeeltje dat bestaat uit twee vaginale balletjes die aan elkaar verbonden zijn en die je samen inbrengt. Om ze in te houden, moet je uiteraard je bekkenbodemspieren aanspannen. De balletjes zijn redelijk groot en licht en dat is ideaal als je bekkenbodemspieren nog niet zo getraind zijn, immers hoe groter en lichter hoe minder je je spieren moet aanspannen. Hoe kleiner en zwaarder, hoe harder je de spieren moet aanspannen. Dit speeltje is dus ideaal voor beginners of voor vrouwen die net een kindje gekregen hebben. En daarbij kom ikzelf om de hoek kijken natuurlijk. Die tweeling van me heeft een serieuze aanslag op mijn bekkenbodemspieren gepleegd en daarom dat ik die spieren terug wil gaan trainen in 2019!

Het trainen van de je bekkenbodemspieren heeft verschillende voordelen:

  • De seks wordt voor de man en vrouw intenser. Je kan spieren namelijk beter aanspannen. Hierdoor wordt het gevoel bij de man en de vrouw intenser.
  • Het orgasme van de vrouw wordt beter.
  • Daarnaast zorgen getrainde bekkenbodemspieren ervoor dat mogelijk urineverlies (dat optreedt na een zwangerschap en/of bevalling) stopt.

Waarom de DailyKaatesse?

De DailyKaatesse heeft een afstandsbediening (en dat maakt het speeltje geschikt voor voorspel op locatie. Je geeft je partner de afstandsbediening, jij brengt de toy in en dan is het wachten geblazen op wat je partner met deze pas verworven macht gaat doen… Erg spannend! Daarnaast heeft de DailyKaatesse verschillende vibratiemogelijkheden en onderscheidt ze zich omdat ze naast deze afstandsbediening en vibraties ook over een klopfunctie beschikt. Dat vond ik als seksuologe erg belangrijk.

Een klopfunctie?

In de vagina liggen niet zo heel veel zenuwuiteinden. Enkel vibratie is om die reden niet heel stimulerend voor de vrouw. Daarentegen is onze vagina wel gevoelig voor druk. Een klopfunctie moest en zou er komen. Gelukkig zijn we er in geslaagd om een vaginaal balletje te ontwerpen dat ook écht stimulerend is voor de vrouw. En dat was wat ik zo graag wil! Ik ken mezelf, in puur de bekkenbodemspieren trainen, zonder al te veel plezier, ben ik geen held. Ik zou dit zeker niet regelmatig genoeg doen. Maar met deze toy wordt je gewoon beloond om aan je bekkenbodemspieren te werken. Jawel, dat werkt een stuk beter voor mij! En niet alleen voor mij denk ik…

De voordelen van de DailyKaatesse:

  • Ze heeft een afstandsbediening waardoor ze het ideale voorspel mogelijk maakt. Je kan de DailyKaatesse bijvoorbeeld gebruiken wanneer jullie samen uiteten gaan. Ja, dan speelt het echt interessante deel zich onder de tafel af. De macht uit handen geven kan immers erg erotiserend zijn.
  • Je traint je bekkenbodemspieren wat op termijn zorgt voor betere seks voor jullie allebei en intensere orgasmes voor jou.
  • Het gebruik van deze toy is door de bijzondere klopfunctie erg stimulerend. De DailyKaatesse heeft maar liefst 10 verschillende vibratie/klopmogelijkheden, dus er is zeker een ritme dat je hart (en andere lichaamsdelen) sneller doet slaan.
  • Geen partner? Geen zorgen, je kan deze toy ook heel goed in je eentje gebruiken voor een voorspel. De meeste vrouwen hebben nu eenmaal enige opwarming nodig en helaas maken de meeste mannen hier onvoldoende tijd voor. Breng daarom gewoon zelf de DailyKaatesse in (bijvoorbeeld wanneer je make-up op doet voor je met je man op date gaat). Tegen dat je ready to go bent, ben je ook echt ready… Op alle vlakken!

Je leest het, ik ben erg enthousiast over de DailyKaatesse! Ik vind het zo een voorrecht dat ik door mijn samenwerking met Ladies Night de speeltjes die ik zelf mis, ook zelf kan ontwerpen. Hoeveel vrouwen kunnen dat zeggen? Mochten jullie trouwens ook nog iets missen op vlak van speeltjes, laat het me zeker weten in de reacties of via een berichtje. Wie weet wat ik daarmee kan in 2019….

Mijn allerbeste wensen voor 2019! Dat alles goed mag gaan met jou en iedereen die je liefhebt! En dat 2019 een boeiend jaar mag worden, ook op seksueel vlak!

Kus, Kaat

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!