De glitterpoes met Angel Dust

Glitter poes

Poezen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Vroeger hadden vrouwen vaak een harige poes. Tegenwoordig is er de gebleekte poes, de geschoren poes; maar het meest populair is toch de kale poes. De nieuwste trend op dit gebied is de zogenaamde glitterpoes.

Smaakvolle glitterpoes

Vajazzaling, een met diamantjes bedekte venusheuvel, is een trend die beauty-land in zijn greep houdt. Eerst onderga je een Brazillian wax, om vervolgens kleine kristalletjes in sensuele patronen op je venusheuvel te laten plaatsen. En voilà: je eigen glitterpoes. Allemaal leuk en aardig, maar het klinkt wel een tikkeltje ordinair. Ben jij op zoek naar een smaakvoller (letterlijk!) alternatief? Probeer dan onze Angel Dust:

Angel Dust

Angel Dust is een eetbare body powder die jouw lichaam omtovert in een glinsterende smaaksensatie. Deze bronzen feeënstof laat jouw huid heerlijk zacht aanvoelen. Versier je rondingen of meest intieme plekje(s) met het meegeleverde veertje en verander jezelf in een levende suikerspin. Verras jouw lover met een beglitterde body die er niet alleen prachtig uitziet maar daarnaast ook heerlijk smaakt. Angel Dust proeft namelijk naar heerlijk zoete caramel. Pak die shine met jouw eigen glitterpoes! De Angel Dust is ook ontzettend leuk om je partner cadeau te doen.

 


Je kunt Ladies Night’s Angel Dust eenvoudig online bestellen op Nachtkastje.nl.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!