De Grapefruittechniek

Grapefruittechniek

De grapefruit, een citrusfruit die normaal gesproken wordt gegeten. Tegenwoordig fungeert de grapefruit niet alleen als voedsel, maar ook als een hulpmiddel in de slaapkamer.

Prince Charming veroveren

In 2014 werd Auntie Angel, een in Chicago gevestigde YouTube-sexpert, een internetsensatie. Ze leerde haar YouTube-publiek hoe een grapefruit uit te hollen en het vervolgens te gebruiken om prince charming te veroveren. Ook in de film ‘’Girls Trip’’ met Queen Latifah en Jada Pinkett-Smith is een scène te zien waarin de dames tijdens het ontbijt de grapefruitechniek bespreken – met natuurlijk een grapefruit op tafel.

Hoe werkt de Grapefruittechniek?

Dus.. Hoe werkt het? Grijp een grapefruit en hak beide kanten ervan af, zodat alles wat overblijft een plakje van het middengedeelte is. Snijd een gat ter grootte van de penis van je partner. Plaats het op zijn penis en wrijf de grapefruitplak op en neer langs zijn schacht terwijl je hem de blowjob van zijn leven geeft (nou ja, voor zover dat lukt met een schijf grapefruit ertussen).

Masturbatiesleeves van BlowYo

Oké, eerlijk is eerlijk… Leuk bedacht, die techniek, maar waarschijnlijk wordt het een grote sappige bende en wellicht kan jouw prince charming al die prikkelingen inclusief fruitzuren niet aan… In plaats van een echte grapefruit raden wij je daarom de sleeves uit de Intense Oral Super Stroker lijn van BlowYo aan. De sleeves zijn rekbaar en voelen superzacht en soepel aan. Het geeft hem een intens gevoel en hij zal het zeker niet snel vergeten.

Oh ja, gebruik een sleeve altijd met voldoende Ladies Glide! Of ga jij liever voor een glijmiddel met smaak? Misschien moeten we toch maar eens een Oral Pleasure met de smaak Grapefruit uitbrengen? 😉

FYI: Het is vandaag, 28 mei, Internationale Masturbatiedag. Dus… verwen jezelf!

BlowYo Masturbatie sleeves

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!