De perfecte sensuele massage

Sensuele massage

Massages zijn fijn, mits ze goed worden uitgevoerd. Heb jij tips nodig hoe je jouw partner kan verwennen met een sensuele massage? Ladies Night to the rescue!

Set the mood

Hoe je een juiste stemming kunt creëren, kan je een beetje afkijken van spa’s en kuuroorden. Zorg voor een zachte verlichting zoals gedimd licht of (nog beter) kaarslicht. Ideaal is onze The Flame Of Aphrodisia. De was van deze heerlijk geurende kaars verandert na het aansteken in een warme massageolie. Een ware traktatie voor de huid! Een rustig achtergrondmuziekje helpt ook bij het creëren van de juiste sfeer. Laat je partner op zijn/haar buik gaan liggen met zijn/haar armen ontspannen naast of lichtjes gebogen boven zich. Relaxation: on!

Deze prachtige kaars is op Nachtkastje.nl verkrijgbaar. Maar wil je eerst voelen en ruiken welke geur je favoriet is? Dat kan! De massagekaarsen zijn ook verkrijgbaar op een party van Ladies Night, waar je de kaars kunt uitproberen!

Zelfs als je zelfverzekerd bent over jouw kneed-vaardigheid is het altijd goed om op voorhand te checken of je voorzichtig moet zijn. Vraag je partner of er bepaalde lichaamsdelen zijn die je beter kunt vermijden, of die juist wat extra aandacht nodig hebben. Nee, we hebben het niet gelijk over de naughty bits. Plagen is namelijk ook een fijn onderdeel van een massage. Ga dus niet gelijk voor the happy ending. Hier werken we langzaam en sensueel naar toe.

Werk van boven naar beneden

Om je partner echt te laten ontspannen werken we van boven naar beneden, beginnend bij de nek. Dit lijkt misschien niet erg sexy, maar het is de sleutel om je partner zich te laten ontspannen voordat je verder naar beneden gaat.

Begin met het verwarmen van je handen door ze samen te wrijven. Plaats dan vier vingers aan weerszijden van de basis van de nek. Begin te masseren door je duimen in kleine cirkels te bewegen vanaf de haarlijn naar beneden en weer terug naar boven. Sommigen vinden het prettig als je met je nagels door hun haar gaat, sommigen vinden het al vervelend wanneer je lichte druk op je vingertopjes zet. Let of je enige vorm van spanning ziet wanneer je bezig bent. Blijf eventjes heen en weer gaan en beweeg langzaam steeds verder naar beneden, naar de schouders.

Schouders en armen

Waarschijnlijk ben je het bekendst met het geven van schoudermassages. Op deze spieren kan je een sterkere druk toepassen. Zet druk met je handpalmen en gebruik je duimen om cirkelende bewegingen te maken. Wanneer je dit langzaam aanpakt is het een stuk sensueler, dan wanneer je zo’n halfslachtige harde massage geeft die je krijgt wanneer je te lang voor de computer hebt gezeten. Masseer met beide handen één schouder en beweeg langzaam naar beneden naar de bovenarm. Wanneer je dit langzaam en gecontroleerd doet, is dit ontzettend intiem. Kusjes, likjes of zachte knabbeltjes zijn toegestaan!

De rug

Op de rug vermijden we de “karate-handjes” die je vaak op televisie voorbij ziet komen. Opgeleide masseurs kunnen dit misschien geweldig aan laten voelen; erg sexy is het niet.
De wervelkolom zelf vermijden we; we masseren de lange spieren die aan beide kanten van de ruggenwervels liggen. Gebruik de volgende methode om de huid strak te houden: plaats je rechterhand plat en loodrecht aan de linkerzijde van de wervelkolom terwijl je heen er weer duwt in een achterwaartse ’j’-beweging, terwijl je jouw linkerhand hieronder recht omhoog duwt.
Wanneer je met platte hand masseert, gebruik je je duim en het vlezige deel daaronder om kracht te zetten. Volg de spieren langs de wervelkolom van boven naar beneden.

Onderrug

Plaats je handpalmen plat op het smalle gedeelte van de rug, met je duimen aan weerszijden van de wervelkolom. Met behulp van je vier vingers als anker, kan je je duimen gebruiken om kleine cirkels te maken aan weerszijden van de wervelkolom in een op- en neergaande beweging. Dwaal steeds een stukje lager af, om vervolgens weer omhoog te gaan om hem/haar een beetje te plagen. Omdat dit deel wat stugger en vleziger is dan de rest van de rug, is het prettiger om meer massage olie te gebruiken. Hierdoor kan je makkelijker traag en sensueel masseren.

Ben je nog op zoek naar een fijn massagemiddel? Probeer dan eens de Ladies Glide. Dit glij- en massagemiddel is op basis van siliconen, maar olie- en vetvrij Breng enkele druppels aan op de door jou gewenste plek. Zolang er huid-op-huid contact plaatsvindt, blijft je huid glad en soepel. Klaar? Het trekt binnen enkele minuten in je huid en vlekt niet! Ideaal voor een sensuele massage die meteen vervolgd kan worden naar een avontuurtje down under.

Een sensuele massage wil niet zeggen dat je alleen langzaam en traag mag bewegen. Door te veranderen in druk en tempo laat je je partner blijven verlangen naar jouw aanraking. Probeer ook eens te experimenteren met temperatuur door je warme massage olie in te wisselen voor een ijsblokje, en weer terug.

Een beetje kinky is nooit weg

Nogmaals, ondanks dat we het een ‘sensuele’ massage noemen mag er ook wel degelijk wat seksueels in voorkomen! Een beetje kinky is nooit weg. Probeer eens een rollenspel waarbij jij een masseuse bent die jouw klant helpt aan een happy ending. Wil je meer over rollenspellen lezen of ben je op zoek naar een beetje inspiratie? Check dan pagina 10 van WINK Magazine.
Om jullie massage wat meer pit te geven, kun je ook wat bondage artikelen uit je nachtkastje toveren. Gebruik bijvoorbeeld een prachtige BDSM set. Knevel je partner met het bondage touw, of blinddoek hem/haar zodat hij/zij niet kan zien wat jij doet. Kan je partner een tikje aan van deze zweep, of wordt hij/zij liever gestreeld door een zachte veer?

Enjoy the vibe

Een prettige manier om te wisselen tussen verschillende sensaties (en je handen wat rust te gunnen) is door een massageapparaat te gebruiken. Een kleine vibrator kun je gebruiken als verlengstuk van je handen. Pas je bewegingen aan naar de verschillende standjes van de vibrator. Daarnaast kan je kiezen voor een massager, zoals de sterke trilling van de iWand-Mini. Ons testpanel testte deze beauty. Hun ervaringen zijn te lezen op pagina 3 van Wink Magazine.

Conclusie

Je hoeft niet perse een getrainde masseur te zijn om jouw partner een sensuele en ontspannen traktatie te geven. Een prettige massage is geen stappenplan. Laat de lichamelijke reactie van je partner bepalen in welke richting je handen gaan. Geef een beetje extra aandacht aan de plekjes waarvan je ziet dat hij/zij het meest geniet of plaag juist een beetje door het niet te doen. Het draait om het verkennen van elkaars lichaam en zo te ontdekken waarvan de ander geniet. Massages zijn een fijne fysieke manier om van elkaar te genieten; of dat nou is in de vorm van een kinky rollenspel of een intieme rugmassage aan het einde van een lange week.

 

> Massagers op Nachtkastje.nl

> Boek een Ladies Night

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!