Een avond vol speel(tjes)plezier

Avond vol speelplezier

We zullen jullie eens een not-so-dirty little secret vertellen: seks is gezond. Uit onderzoek is gebleken dat het je levensduur kan verlengen, je hartconditie- en je immuunsysteem een flinke boost geeft, het pijn en stress vermindert en dat het daarnaast ook je nachtrust verbetert. Al met al: seks is een wondermiddel! Zo ook binnen je relatie. Een goed seksleven is de basis van een gezonde relatie. Het is daarom zeker de moeite waard om hier wat extra aandacht en energie aan te besteden. Blaas je seksleven nieuw leven in en trek eens de stoute schoenen (of beter nog: stiletto’s!) aan. Verras hem met een avond vol speel(tjes)plezier!

Every woman & couple needs a vibrator

Het is dan niet direct bewezen dat ook seksspeeltjes je gezondheid verbeteren, maar ze helpen je wel comfortabel te zijn met je eigen seksualiteit. Bekijk het maar eens zo: het maakt het voor hem een stuk gemakkelijker wanneer je zelf weet wat je wel-en-niet lekker vindt. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: every woman needs a vibrator. Toch maken sommige dames zich druk dat hun vent zich misschien een tikkeltje bedreigd voelt door hun trillende vriendje. Gebruik hem daarom samen; wanneer hij hem bedient, heeft hij toch nog de ’controle’ over jouw genot, en wanneer hij jou ziet kronkelen schuift hij zijn ego zo aan de kant. Toch nog niet helemaal zeker of meneer het helemaal ziet zitten? Je hoeft natuurlijk niet meteen met je Tarzan aan te komen. Probeer speeltjes stapje-voor-stapje in je relatie te introduceren zodat hij er aan kan wennen.

Een onschuldige, trillende Labello

De eerste keer is het leuk om hem te verassen met iets onschuldigs. Stop bijvoorbeeld de Shinn lipstick (= uitverkocht, andere bullet vibrators) vibrator eens in je toilettasje. Deze schattige babyroze bullet ziet er uit als een doodnormale Labello, maar wanneer je haar open wilt draaien verrast zij je met een trillende sensatie. Zeg hem wanneer jullie samen in bed liggen pesterig dat zijn lippen een beetje droog aanvoelen en dat je wel een Labello in je toilettasje hebt zitten. Waarschijnlijk stapt hij zuchtend uit bed om hem te pakken. Zie je zijn blik al voor je wanneer hij wil gaan smeren en hij ineens vibraties voelt? Wanneer je hem daarna met een stoute blik terug het bed in lokt zal hij het niet kunnen weerstaan om met het viebje op verkenningstocht te gaan. En daar hoeft het niet mee te eindigen…. Veel mannen genieten namelijk ook van een trillinkje op hun gevoelige plekjes! Zet de Shinn maar eens tegen zijn perineum (het stukje tussen zijn balzak en zijn anus) terwijl je hem oraal aan het verwennen bent. Succes gegarandeerd!

Vastbinden

Waar veel mannen ook van genieten is een beetje macht. Vastbinden is daar ideaal voor. Wanneer je vastgebonden bent ben je beperkt in je bewegingsvrijheid, wat je dus kwetsbaar maakt. Sommige vrouwen zijn bang dat het pijn doet, maar wanneer het goed gebeurt is dit natuurlijk helemaal niet zo! Je hoeft natuurlijk ook niet meteen met knevelen te beginnen. Een leuke speelse, maar softe manier om met vastbinden te beginnen is door de fluweelzachte Bed Straps (= uitverkocht, andere bedboeien) te gebruiken. Het fluweel voelt zacht aan op de huid waardoor het -naast ondeugend- ook prettig voelt aan je polsen. Of enkels. Of allebei natuurlijk. Verras hem door bijvoorbeeld vastgebonden in bed klaar te liggen wanneer hij thuis komt van het werk. Of draai het eens om. Doe hem bijvoorbeeld eens een oogmasker om wanneer hij televisie zit te kijken, waarna je hèm stiekem vastbindt. Als je dan ook nog een bullet vibrator erbij pakt is het feest helemaal compleet ;-).

Sex and the City Passion Pearls

Nu meneer aan het idee van speeltjes heeft kunnen wennen kan het avontuur pas echt beginnen. Het leuke van seksspeeltjes is dat er eindeloze mogelijkheden bestaan. Jullie kennen hem misschien wel van Sex and the City, maar een erg leuk speeltje waar jullie beiden van kunnen genieten is het parelbroekje (uitverkocht). Dit stringetje, versierd met passion pearls en een zilveren bullet, kan je aanhouden tijdens de seks en is stimulerend voor zowel jou als je partner. De combinatie van het trillen van bullet en de stimulerende parels zal bij jullie beiden een nieuwe sensatie teweegbrengen.

Power Sleeve Set

Om dit gevoel nog eens aan te sterken kan je ook één van de zes power sleeves (uitverkocht) om de penis van je vent schuiven. De sleeves zijn van siliconen wat ze heel rekbaar -en dus voor alle maatjes geschikt- maakt. Daarbij zijn ze bewerkt met verschillende nopjes, welke allen voor verschillende stimulaties zorgen. Dubbel genieten, voor hem en voor jou!

 

Het leukste is natuurlijk samen op zoek gaan naar de speeltjes die het beste bij jullie eigen behoeftes passen. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op www.nachtkastje.nl, of boek een homeparty via www.ladiesnight.nl om het gehele productassortiment van Ladies Night te zien, proeven, ruiken en voelen.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!