Leer de fijne kneepjes van een erotische massage

Blog erotische massage

Een erotische intieme massage. Heerlijk toch? We zijn na een aantal dagen thuisisolatie immers wel op zoek naar een verzetje. Maak jezelf maar alvast warm voor een ontspannende massage die jouw, of je partner’s erogene zones opwindt!

In de vorige blog heb ik je uitgelegd wat je kan doen voor een ontspannende massage. Eerst bezorg je je partner een ontspannen gevoel en daarna komt de stimulatie. Maar hoe maak je van een ontspannende massage een erotische massage? Trek je volledige arsenaal aan aanrakingen en bewegingen uit de kast. Gebruik je vingertoppen, knijp en trek zachtjes aan huid en lichaamshaar of pak er eens een massager bij. En niet geheel onbelangrijk… Plaag je partner ook eens door af en toe te stoppen.

Dit resulteert in een hogere kans op langere, krachtigere en meerdere orgasmes dan normaal.

Even terug naar de voordelen. Tijdens en na een massage kan een vrouw meer ontspannen zijn. Dit resulteert in een hogere kans op langere, krachtigere en meerdere orgasmes dan normaal. Een man kan de massage gebruiken om zijn eigen orgasme uit te stellen om het genot van zijn partner te vergroten. Wanneer je de man masseert resulteert dat in een geweldig orgasme met veel energie.

Hoe geef je de man een erotische massage?

Wanneer de man op zijn rug ligt neem je zijn penis in een hand. De hand laat je op zijn buik rusten. Knijp zachtjes met duim en wijsvinger in de huid van zijn scrotum (ook wel balzak) om deze wakker te maken. Pas op dat je niet aan lichaamshaar trekt.

Leg bijvoorbeeld een speeltje met een trilling tegen de perineum aan.

De meeste aandacht gaat uit naar zijn perineum (tussen scrotum en anus). Hiervoor gebruik je het kussentje van je duimen. Zoek het punt waar de penis begint, onder zijn ballen. Hier maak je draaiende bewegingen. Beweeg beide duimen paralel omhoog terwijl je elke centimeter even stopt om de beweging te maken. Of pak er eens een speeltje bij. Leg bijvoorbeeld een speeltje met een trilling tegen het perineum aan. Dit geeft een erg stimulerend gevoel! Wat je daarna doet? Start met hem te verwennen zoals hij en jij graag wilt!

Hoe geef je de vrouw een erotische massage?

Je begint met het masseren van de vagina. De vrouw licht op haar rug. Buig tussen haar benen en duw haar benen zachtjes uit elkaar. Begin met het masseren van haar buik en de binnenkant van haar dijen. Maak een kommetje van je handen en beweeg zacht heen en weer over de vulva. Knijp zachtjes en rol de gevoelige binnenste en buitenste schaamlippen tussen je duim en wijsvinger. Masseer beide zijden tegelijk wanneer je langzaam van beneden naar boven gaat.

Met een massager of een speeltje voor de clitoris kan je het gevoel nog intenser maken en spannender!

Beweeg beide duimen zacht langs de zijden van de clitoris en helemaal naar beneden naar de binnenste schaamlippen. Wrijf zachtjes met een duim net aan de binnenkant van het gebied dat wordt in ingesloten door de binnenste schaamlippen. Wil je een ultieme ervaring? Draai zachtjes met beide duimtoppen en masseer elke centimeter van de vagina. Laat één wijsvinger in de vaginaopening glijden en maak een kleine draaiende beweging over de binnenste rand. Wil je een extra stimulerend gevoel aan de massage toevoegen? Met een massager of een speeltje voor de clitoris kan je het gevoel nog intenser maken en spannender! Let goed op wat er met geliefde gebeurd. Let op de spanningen en gevoelens die loskomen. Wat je daarna doet? Start met haar te verwennen zoals zij en jij graag wilt!

Voor een heerlijke (erotische) massage raden wij Ladies Glide aan; dit is een massage- en glijmiddel in één! Nu even niet op de party’s verkrijgbaar, maar wel op de webshop! Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Zodra het weer kan, hopen we jullie snel terug te zien op de party’s!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!