Feromonen, wat is dat?

Feromonen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: feromonen. Wat zijn feromonen en nog belangrijker…. wat doen ze? En… wat heeft dat met Ladies Night te maken? Juist…

Om te beginnen: het woord “feromoon” stamt uit het Grieks en betekent “drager van opwinding“. Opwinding ja, je leest het goed. It’s getting hot in here, dus we gaan snel verder. 😉

Wat zijn Feromonen?

Feromonen zijn hoog werkzame stoffen die door zowel mensen als dieren worden afgescheiden om soortgenoten van de andere sekse aan te trekken. In onze neusholte zit een heel erg klein orgaantje, genaamd ‘’Het Orgaan van Jacobson’’. Dit orgaan is bedoeld voor het oppikken van bepaalde geuren en deze worden daarna doorgestuurd naar onze hersenen. Dit gebeurt allemaal onbewust, oftewel; je bent er niet actief mee bezig. Feromonen bevorderen de natuurlijke, seksuele, aantrekkingskracht. Dit is de geur of lokstof, die vrijkomt bij seksuele opwinding of bij het openstaan voor seksueel contact. Deze stoffen worden geproduceerd én uitgescheiden door je zweetklieren. Elke keer wanneer jij zweet, geef je dus ook een beetje feromonen af, wat jou dus aantrekkelijker maakt in de ogen van het andere geslacht. De volgende keer als jij zweet denk je vast even anders… 😉 Whoep whoep!

Het gevolg van deze stoffen?

Men stelt zich meer open voor toenadering en men is vriendelijker voor je. Ja, echt! En… in 2002 voerde de San Francisco State University een onderzoek uit dat aantoonde dat synthetische feromonen in vrouwelijk parfum leidt tot meer intiem contact met mannen.

Bij het in contact komen met feromonen word jij beïnvloed door wat je ruikt en ga je je daardoor met meer zelfvertrouwen op seksueel vlak gedragen. Simpel gezegd: je voelt jezelf beter, zelfverzekerder en meer sexy. Who run the world? GIRLS! Breng je de feromonen aan achter je oren of op je lichaam? Dan geef je zelf lokstoffen af naar je omgeving. Lees: onmisbaar voor die té leuke date met je crush volgend weekend!

Je lichaam maakt van nature zelf feromonen aan, maar deze productie neemt na je twintigste snel af. Geeft niets dames, Ladies Night to the rescue!

Feromonen zijn niet goedkoop en het is zeer exclusief. Maar… Wij hebben maar liefst twee nieuwe producten in ons assortiment met echte feromonen:

Feromonen Parfum Seductive en Paradise Beach feromonen badzout.

Feromonen Seductive

— Seductive —

Deze parfum bevat echte feromonen en het is een verbeterde versie op onze eerder verkochte feromonen parfum! De inhoud hiervan bedraagt 100 ml, waar je maar liefst ongeveer een jaar mee vooruit kan door de hoge concentratie van de ingrediënten. Eén spray van deze parfum is al voldoende om een goede geur af te geven. Let dus op dat je vooral achter je oren wat spray aanbrengt. De parfum is op het moment van schrijven net nieuw in het assortiment, maar al direct een ware verkooptopper gebleken na slechts twee weken!

Feromonen Parfum Seductive

Feromonen Badzout

— Paradise Beach —

Ja, ook dit badzout bevat echte feromonen! Voeg een schepje badzout met het meegeleverde schelpje in bad.Jouw badwater zal azuurblauw kleuren. Het zijn details ;-). Heb je geen bad? Geen probleem, ook dan kun je genieten van Paradise Beach! Voeg een schepje badzout met het schelpje in een washandje en gebruik het in plaats van douchegel.

Dankzij Paradise Beach waan je je voor even in een exotisch paradijs tijdens jouw badkamermomentje.

> Paradise Beach feromonen badzout = Uitverkocht!


Ontdek en ruik de Feromonen Parfum Seductive op jouw Ladies Night Homeparty! Je kunt ze ook online bestellen op de webshop: Nachtkastje.nl.

Tover jezelf om in een ware verleidster dankzij feromonen!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!