Wat zijn feromonen?

Feromonen parfum pillow & body mist

Wellicht had ze een raar kapsel of vond je zijn kledingstijl wat gek. Maar ondanks dat voelde je een onwijze aantrekkingskracht. Herkenbaar? ­­Dit kan kloppen. Feromonen waren misschien de ‘schuldigen’.

Wat doen feromonen?

Het woord “feromoon” stamt uit het Grieks en betekent drager van opwinding“. Feromonen zijn geuren die dieren gebruiken om signalen af ​​te geven aan andere dieren. Deze geuren worden gebruikt om een territorium te markeren, elkaar te identificeren of een partner aan te trekken. Een feromoon is vergelijkbaar met een soort hormoon. In tegenstelling tot hormonen worden feromonen buiten het lichaam afgescheiden. We zien deze dus niet maar ruiken het wel. De meeste hormonen die wij aanmaken werken intern en hebben alleen een direct effect op de persoon die ze aanmaakt (dit ben jij dus). Maar feromonen werken als een gedragsveranderend middel doordat ze effect kunnen hebben op een ander persoon in de buurt. Feromonen worden dus gedetecteerd door ons reuksysteem.

Je ruikt naar feromoontjes!

Feromonen zijn actief betrokken bij seksuele aantrekkingskracht. Bij het verlaten van ons lichaam (doormiddel van zweet én speeksel) kunnen ze opwinding, verlangen, lust en zelfs vruchtbaarheid stimuleren. Onderzoek heeft aangetoond dat dit beide kanten op werkt, dus jij bent niet alleen aantrekkelijker voor je partner, maar je partner ook voor jou!

Waarom een feromonen parfum?

Ik hoor je denken: maar als ik toch al natuurlijke feromonen uitstoot, waarom zijn dan al die feromonen producten op de markt? Nou dat zal ik je uitleggen. Door biologische ontwikkelingen van de mens geven wij alleen nog een kleine hoeveelheid feromonen af door middel van zweet. Aangezien we dagelijks zeep en deodorant gebruiken, blijft er van die feromonen niet heel veel over. Je kunt het dus vergelijken met make-up. Soms gebruiken we make-up om bepaalde gelaatstrekken beter naar voren te laten komen. Zo werkt het met feromonenproducten ook: we kunnen deze gebruiken om onze natuurlijke feromonen te ondersteunen en versterken.

Bepaalde feromonenproducten zijn niet alleen voor op de huid, maar ook bedoeld om aantrekkingskracht te versterken in de omgeving. Neem bijvoorbeeld onze Pillow & Body mist. Deze kun je op je lichaam sprayen, maar ook op je dekbed en in je slaapkamer voor een sensuele finishing touch.

Magie bestaat niet

Feromonen zijn natuurlijk geen magische substantie die ervoor zorgen dat heel de wereld jou aantrekkelijk vindt. Ze duiden wel op een soort match, dus als iemand al in je geïnteresseerd is, kunnen feromonen de aantrekkingskracht versterken. Daarnaast zorgen feromonen ervoor dat jij je aantrekkelijker voelt. Laten we eerlijk zijn, wie wil zich nou niet mega sexy voelen door parfum?

Boek jouw party om onze feromonenproducten te ontdekken!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!