Update: Geen party’s t/m 20-10

Nieuwsbericht party's

Lieve dames,

Natuurlijk hebben ook wij de persconferentie gekeken en de extra maatregelen gehoord. De maatregel dat het aantal mensen wat thuis ontvangen mag worden, is verlaagd van 6 naar 3 is ons niet ontgaan. We balen hier, net zoals jullie, ontzettend van. Dit houdt namelijk in dat alle Ladies Night party’s die gepland staan t/m 20 oktober verplaatst moeten worden. Laten we vooral hopen dat we over een aantal weken weer van start kunnen en dat het virus verder onder controle is. Binnen ons team is een grote groep consulentes werkzaam in de zorg, laten we hopen dat deze zorgtoppers het niet zo zwaar krijgen als de vorige keer. Over een aantal weken hopen we weer fysiek party’s te kunnen geven. Tot die tijd kun je vanzelfsprekend wel een Online Party organiseren.

Heb je een party voor 21 oktober gepland staan? Dan zal jouw consulente contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken omtrent het verplaatsen van jouw party óf het wijzigen van jouw Private Party of Party Please naar een Online Party.

Ook nemen we de aanvraag voor jouw Ladies Night vriendinnenavond natuurlijk gewoon in behandeling, maar ook deze aanvraag zal gepland worden naar de eerstvolgende mogelijkheid. In elk geval na 20 oktober dus.

Heb jij een afspraak staan om eventueel consulente worden of was je van plan je daarvoor aan te melden? Dat doen we (zoals we meestal al doen) via een videocall, dat gaat dus gewoon door.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit weer mogelijk is.

Liefs van het Ladies Night team.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!