Hét speeltje van 2018: de Zumio!

Zumio

Yes! Daar is ‘ie dan: de postbode met mijn pakketje. Ik wist al wat erin zat, namelijk de nieuwste toy genaamd ‘Zumio’. Wat tof dat ik dit product (waar ik zo enorm nieuwsgierig naar ben) uit mag proberen!

Discreet uiterlijk

Ik haal de mooie, luxe verpakking uit de doos en het valt mij direct op dat het niet meteen duidelijk wordt dat het hier om een seksspeeltje gaat. Op de verpakking ziet het er een beetje uit als een soort airflosser. Na het buitenste doosje eraf gehaald te hebben, kom ik bij het doosje waar de Zumio daadwerkelijk in verborgen zit. In dit doosje zit naast de Zumio zelf een mooi, wit zakje, een oplader (waar je de Zumio rechtop in kan zetten) en een beschrijving.

Ik raakte erg benieuwd door de vorm van de Zumio: het is een makkelijk vast te houden speeltje met een klein rond kopje. Deze ziet er totaal anders uit dan alle andere vibrators die ik heb geprobeerd! Leuk, zoiets nieuws. 😉

Hoe werkt de Zumio?

Ik zette de Zumio aan en was meteen verbaasd: het kopje trilde in rondjes. Zo met het blote oog was al meteen zichtbaar dat de trillingen heel erg heftig zouden moeten zijn.

In de beschrijving werd uitgelegd hoe je de Zumio het beste kan gebruiken. Een belangrijke tip die erin staat is dat je de Zumio niet direct op de clitoris moet plaatsen, maar er eerst een beetje omheen mee moet teasen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik gebruikte de Zumio rondom de clitoris en ik voelde het al meteen: dit speeltje is zó intens en anders dan anderen! Door het kleine bolletje (oftewel ‘Spiro-tip’) kun je heel precies bepaalde plekjes stimuleren. Ook wel pin-point stimulatie genoemd, waardoor het gevoel intenser is vergeleken met een vibrator met een grotere kop. Iets wat totaal nieuw voor mij is.

Zeer intens

De eerste keer was het heel erg wennen. Ik vond de Zumio heel erg heftig. Ik wilde namelijk persé richting de clitoris met het topje, want dat doe ik met alle soorten vibrators normaal gesproken. Maar na de Zumio een paar keer gebruikt te hebben kom je er precies achter welke plekjes prettig zijn om te stimuleren en hoe je dit het beste kan doen. Ook is hij erg leuk om samen met je partner te gebruiken, maar leg (en dan heb ik het vooral over de mannen) je partner wel even uit dat de Spiro-tip niet direct op de clitoris geplaatst moet worden, daar is ze (voor mij in ieder geval) echt wel te intens voor.

Volgens de beschrijving is er een manier om binnen 1 minuut klaar te komen met de Zumio. Ik heb het geprobeerd, maar het is mij helaas niet gelukt. Iedereen heeft een ander orgasme en iedereen krijgt deze op een andere manier. Wel heeft het ervoor gezorgd dat ik erg opgewonden raakte en zin had in meer, want prettig voelt het zeker wel!

Vaker gebruiken om te wennen

Ik ben persoonlijk geen fan van hele heftige stimulatie, waardoor ik bang was dat de Zumio niets voor mij zou zijn. Niets is minder waar: door de Spiro-tip op de juiste manier te plaatsen kan dit speeltje ook juist prettig zijn voor de dames (zoals ik) die niet van heftige stimulatie houden. Het beste is om dit speeltje meerdere keren te proberen waardoor je erachter kunt komen welke plekjes voor jou het prettigste zijn. Ik zou dan ook zeker als tip meegeven om de Zumio even wat vaker te gebruiken, zodat je kan wennen aan dit nieuwe speeltje. De trillingen/bewegingen zijn zo anders dan ik gewend was. Je raakt enorm opgewonden van dit soort pin-point stimulatie. Een orgasme krijg je er zeker van, maar alleen al voor het voorspel is dit speeltje ook fantastisch!

De Zumio:

  • Is handig in gebruik (weinig knopjes en een fijn handvat!)
  • Ziet er niet uit als een seksspeeltje waardoor je hem gerust op je nachtkastje neer kan zetten
  • Heeft een ‘spiro-tip’ dat zorgt voor pin-point stimulatie
  • Zorgt voor een totaal andere stimulatie dan gewend, door die pin-point stimulatie
  • Heel erg prettig voor het voorspel (!)
  • Moet je echt even vaker proberen voordat je weet hoe je hem perfect kan gebruiken
  • Is een perfecte aanvulling voor tijdens de seks
  • Is volledig waterproof

Voor mij genoeg redenen om de Zumio te blijven gebruiken, zowel voor als ik alleen ben als voor samen!

Ben jij inmiddels al nieuwsgierig naar de Zumio? Bestel de Zumio online!

 

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!