Het ‘verkeerde’ gaatje

Het verkeerde gaatje

Kleine taboe

Er zijn veel verschillende verhalen over anale seks: de vrouw doet het puur voor zíjn plezier. Niemand doet het. Anale orgasmes bestaan niet. Enzovoorts. Deze verhalen zijn echter alles behalve waar; ze laten enkel zien dat men gewoonweg niet genoeg over anale seks weet of praat. Zelfs anno 2015 rust er nog een kleine taboe op het “verkeerde” gaatje.

Maar waarom? Anale seks heeft, of het nou deel uitmaakt van een liefdevolle relatie of een eenmalige nacht vol lust, een heleboel te bieden. Daarnaast is het vaak juist het stukje taboe wat het achterkantje juist zo interessant maakt.

Wanneer je graag anaal wilt gaan zijn er twee vragen die je beantwoord moet krijgen, namelijk: hoe begin je er over wanneer je het wilt en hoe kan je er echt van genieten? Wij zouden Ladies Night niet zijn als wij jullie niet een duwtje in de goede richting zouden geven (hihi).

Anaal voorstellen: zij

Wanneer je voor jezelf besluit om anaal te willen gaan ontvangen, moet je er voor zorgen dat jij van begin tot eind in controle bent. Dit betekent dat je duidelijk moet aangeven dat je er klaar voor bent, want je partner is wellicht te onzeker om het zelf voor te stellen zonder jouw toestemming. De makkelijkste manier om hem te vertellen dat je anale seks wilt is, tja: door hem te vertellen dat je anale seks wilt. Mannen zijn vaak niet zo goed in het opvangen van stille hints of lichaamstaal. Daarom is het hem duidelijk en expliciet vertellen dus de beste oplossing.
Tipje: wanneer je hem tijdens de seks vertelt dat je anaal wilt, boek je waarschijnlijk het beste resultaat!

Vind je die direct approach toch net iets te confronterend? Je kan hem ook opwarmen door je verlangens uit te spreken via een sms’je of e-mailtje. Let wel op dat hier twee nadelen aan kunnen zitten: het zou bijvoorbeeld kunnen dat je niet meer in de mood bent wanneer het uiteindelijk zo ver is. Daarnaast kan het hem laten denken dat je alleen maar voor anaal wilt gaan waardoor hij de rest van je lichaam vergeet. En dat willen we natuurlijk niet.

Wil je het nieuws toch iets sexyer brengen? Laat het hem dan zien. Veras hem door jezelf anaal te verwennen met een viebje of misschien een (kleine) buttplug terwijl hij mag toekijken. Je zal hem helemaal gek maken en jij zal krijgen wát je wilt en wáár je het hebben wilt.

Anaal voorstellen: hij

Doet het pijn? Ja, in de meeste gevallen wel, ondanks dat de pijn vaak niet lang duurt. Of zij er dan wel van geniet? Ja, potentieel. Maar je moet het haar/daar wel voorzichtig benaderen.

Wanneer de dame in kwestie zelf nog niet over anale seks is begonnen, of wanneer je er niet 100% zeker van bent dat zij het zou willen: begin er niet zomaar zonder haar toestemming iets in te stoppen. Wanneer je dit doet kan het nog wel een poosje duren voordat ze je het nog eens laat proberen.

Ook voor jou zijn er verschillende opties: het haar vertellen tijdens de seks, haar op voorhand een berichtje sturen of het haar laten zien door veel aandacht aan haar billen te besteden tijdens het voorspel. Let op haar reactie en probeer aan haar signalen af te lezen of ze er klaar voor is.

Op zoek naar een meer avontuurlijke manier om jouw verlangens te uiten? Probeer het dan eens op deze manier tijdens de seks: zoek een comfortabele positie (wij adviseren lepeltje-lepeltje, waarbij zij op haar zij ligt met haar rug naar jou toe, terwijl jij achter haar ligt). In deze positie ligt ze comfortabel, omdat haar lichaamsgewicht is ondersteund en haar spieren ontspannen zijn. Trek haar naar je toe en begin langzaam tegen haar billen te wrijven. Ze zal snel aan je laten zien of het oké is, zonder de mood te verpesten. 
Onthoud wel: er gaat niets boven some good bedroom communication -dirty talk daarbij inbegrepen ;-).

Aangenamer anaal

Soms zijn er van de zeldzame momenten dat de stemming jullie beide inslaat en jullie zo *patsboem* de meest ongelofelijke en bevredigende anale seks hebben die je je ooit had kunnen bedenken; echter vergt het meestal enige voorbereiding.
Wanneer je anale seks ontvangt is het belangrijk dat jij degene bent die de controle heeft. Zorg dat jij de snelheid bepaalt en hij zich hier aan aanpast, anders wordt het oncomfortabel en kan jouw zin verdwijnen. De kans gaat dan verloren, en soms duurt het wel weer even voordat je er opnieuw klaar voor bent.

Er zijn drie middelen die wij aanraden die anale seks gemakkelijker te maken:

Glijmiddel

Een kwalitatief hoog glijmiddel zoals de Ladies Glide, is zeer geschikt voor anale seks. Ladies Glide: dit van siliconen gemaakte massage- en glijmiddel plakt niet, blijft langer glad dan andere merken, is erg economisch in gebruik en is ongeparfumeerd. Bovendien is Ladies Glide olie- en vetvrij, zodat het ook in combinatie met condooms te gebruiken is. Glijmiddel voor anale seks… denk er aan: hoe meer hoe beter! Gebruik genoeg om een olifant door een brievenbus te duwen; en dan nog een beetje meer. Hoe meer glijmiddel, hoe aangenamer het wordt voor jullie allebei.

Condooms

Condooms zijn zeer geschikt voor anale seks. Buiten dat ze seksuele veiligheid vergroten, reageert het gladde materiaal van het condoom beter op glijmiddel dan dat huid doet. Condooms glijden gemakkelijker, met als resultaat dat het daarachter ook allemaal een stukje gemakkelijker glijdt. Daarnaast kunnen ze ook voorkomen dat hij te snel klaarkomt.

Anale seksspeeltjes

Door te beginnen met een anaal seksspeeltje zoals een kleine buttplug zoals de Funky Teaser (uitverkocht) of een vibrerende prostaat massager, kan de overgang van ‘gewoon’ naar anaal een stukje gemakkelijker laten verlopen. Daarnaast is je sterretje dan een beetje voorbereid op wat er komen gaat wanneer hij het roer overneemt. Tipje: wanneer het zover komt, stimuleer dan je clitoris met een kleine vibrator voor een dubbele intensiteit en het opbouwen van een sensationeel orgasme.

 

Al met al is wederom het meest belangrijke onderdeel van anale seks (en bij enige andere vorm van seks): praten. De meest gevoelige erogene zone zit tussen onze oren, wanneer je die stimuleert door te blijven communiceren, zal seks altijd mindblowing zijn!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!