Hoe overleef ik een lange afstandsrelatie?

Lange afstandsrelatie

Afstand: misschien wel de grootste test binnen een relatie. Zal het standhouden, ondanks dat jullie misschien wel honderden kilometers van elkaar verwijderd zijn? Het is hard werken, maar dat is een relatie in welke vorm dan ook. Wij zouden Ladies Night niet zijn als we geen tips voor jullie zouden hebben hoe je jouw lange afstandsrelatie kan vergemakkelijken!

Weet waar je aan begint

Hoe eerder je het accepteert, hoe beter: het wordt niet makkelijk. Wanneer twee mensen een aanzienlijk langere tijd van elkaar verwijderd zijn geweest, zal het nooit meer precies hetzelfde zijn als voorheen. Nieuwe locaties betekenen nieuwe ervaringen, nieuwe ontdekkingen en nieuwe mensen. En dat kan eng zijn. Maar ook veel moois brengen!

Bespreek verwachtingen en grenzen

Of jullie nou afscheid nemen onder het mom van “we zien wel hoe het loopt”, of dat er een huwelijksaanzoek op het vliegveld plaatsvindt: het is belangrijk om bepaalde verwachtingen en wat-als-en te bespreken. Bijvoorbeeld: spreken jullie af niet over andere mensen met elkaar te praten? Kan je iedere dag een belletje verwachten? Hoe vaak wordt er ge-sms’t?
Het belangrijkste is dat je juist de vragen die je niet durft te stellen (omdat je misschien bang bent voor het antwoord), juíst wel stelt. Liever nu een beetje teleurgesteld dan maanden later een gebroken hart.

Elkaar zien

Het niet maken van concrete plannen om elkaar te zien kan een grote druk leggen op de relatie. Zelfs wanneer je romantische rendez-vous pas maanden later plaatsvindt, geeft het jullie beiden iets om naar uit te kijken en aan vast te houden.

En dan nog een gouden tip: hiep hiep hoera voor technologie! Ondanks dat jullie lichamelijk niet bij elkaar kunnen zijn, wil dat niet zeggen dat er geen ruimte is voor seks. Virtuele seks, here we cum (hihi)! Hier zijn verschillende manieren voor: sexting (seksueel getinte berichten via telefoon of e-mail) of Skype sex is vrij algemeen bekend. Maar wil je liever iets échter? Bekijk dan de Kiiroo eens. Dit inmiddels veelbesproken, revolutionaire speeltje heeft de toymarkt doen opschudden en biedt ongekende mogelijkheden voor stelletjes die niet bij elkaar kunnen zijn: seks op lange afstand! Jij kunt als vrouw, ongeacht op welke afstand jullie van elkaar zijn, jouw mannelijke partner heerlijk verwennen. Volgens ons is dit hét speeltje voor stelletjes die niet bij elkaar (kunnen) zijn. De Pearl en Onyx zijn ook los van elkaar te gebruiken natuurlijk en werken dan als super krachtige vibrator en masturbator. De apparaten worden via Bluetooth verbonden aan je laptop. Via het speciaal ontworpen platform kunnen jullie chatten, cammen en nog veel meer. Elkaar zien, horen én voelen. Ideaal!

Blijf communiceren

Het is voor de hand liggend en cliché, maar we kunnen het belang van communicatie niet genoeg blijven benadrukken. Het is belangrijk dat jullie met eenzelfde regelmaat contact met elkaar blijven houden, zodat jullie elkaar tegemoet blijven komen in elkaars verwachtingen.

Leef je leven

Of jij nu de kans van je leven gaat grijpen in het buitenland of juist het fort blijft bewaken: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Laat je gedachten niet overnemen door dingen als “wat als” en spendeer je extra vrije tijd en energie aan jezelf.

Wanneer het op lange afstandsrelaties aankomt is “what will be, will be” misschien niet het meest geruststellende advies. Echter, zoals met alle dingen in het leven: de enige persoon over wiens acties en emoties je de controle hebt, is jezelf. Zorg er dus voor de je zelf gelukkig bent, dan zijn jullie dat samen ook. En je weet wat ze zeggen: als je een lange afstand overleeft, dan overleef je (bijna) alles!

 

– – –
Zo’n toy voor samen is natuurlijk fantastisch, maar wil je ook iets helemaal voor jezelf? Neem dan eens een kijkje op onze webshop Nachtkastje.nl, of boek een Ladies Night party en één van onze enthousiaste consulentes komt bij je thuis met het geweldige Ladies Night pakket! Meer informatie of een gratis party boeken: www.ladiesnight.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!