‘Hoe vaak masturbeer jij?’ Vraag ik mijn BFF. ‘Wwwwat…?’

Womanizer

‘Hoevaak masturbeer jij?’ Vraag ik mijn BFF. Ze loopt binnen twee seconden rood aan. ‘Wwwwat…?’ Vraagt ze en kijkt me stomverbaasd aan, alsof ik iets heel erg raars vraag.

Masturberen is een natuurlijke oerbehoefte

Gek hè!? Dat er rondom masturbatie zo’n taboe heerst terwijl uit onderzoek blijkt dat 95% van de mannen en 89% van de vrouwen regelmatig masturbeert. (Bron:Google) Het is dus helemaal niet raar als je dit doet!

Het is en blijft een heikel onderwerp. Toch is masturberen een natuurlijke oerbehoefte. Iedereen doet het, maar niemand wil erop betrapt worden. Sommigen zullen zeggen: ‘Ik ben niet iedereen’. Okee, dat kan. Dan behoor jij tot de grote minderheid van 11% die ‘het’ niet doet.

50 Tinten boek

MASTURBEREN. Alleen al bij het uitspreken van dat woord worden velen giechelig, krijgen de bekende rode oortjes en voelen iets van valse schaamte. Tóch was de trilogie ’50 Tinten’ een wereldwijde bestseller en overal te koop. Zelfs bij de Bruna en de AH gingen ze als warme broodjes over de balie. Iedereen sprak erover. Ik weet nog dat ikzelf bij verschillende passages kriebels in m’n onderbuik kreeg. Vele zinnenprikkelend omschreven handelingen die tot de verbeelding spraken wonden me erg op. Soms zo hevig dat ik het boek even aan de kant schoof en één van mijn speeltjes hun werk liet doen.

Een vriendin van mij die in een seksshop werkt vertelde mij dat verschillende seks speeltjes die in ’50 Tinten’ werden be-, en omschreven, en vooral ‘hoe te gebruiken’, niet aan te slepen waren maar dat deze vooral door echtgenoten en/of partners werden aangeschaft. Vrouwen lopen nog steeds niet snel een sekswinkel in, bang om verlekkerd als een geil wijf aangezien te worden.

Ladies Night

Een keer was ik door een vriendin uitgenodigd voor een Ladies Night. Nietsvermoedend belde ik bij haar aan in de veronderstelling dat ze wat vriendinnen had uitgenodigd om gezellig met wijn, chocolade en dozen tissues vrouwen-jankfilms te kijken. ‘Leuk!’ dacht ik, totdat ik, iets later dan de afgesproken tijd, bij haar binnen liep en ik een dame (bleek achteraf een consulente) een subtiel naar de vrouwenlichaam gevormde vibrator omhoog zag houden. Het bleek een soort Tupperware party maar dan met seksspeeltjes en aanverwante artikelen. Dát was dus de Ladies Night. Heel grappig dat er nu ongegeneerd over seks speeltjes, masturberen en orgasmes kon worden gepraat. LEUK!

Speeltjes tijdens de Ladies Night

‘Vroeger’ waren veel vibrators voorzien van batterijen, die vaak nét op waren als je tegen een orgasme aan zat. Frustratie alom! Nou, dan maakte je het maar handmatig af wat vaak kramp in de pols en vingers veroorzaakte. De speeltjes van nu maken masturberen zoveel lekkerder en makkelijker en zijn veelal voorzien van oplaadbare accu’s en zijn geruislozer dan voorheen. Ook zijn ze qua ontwerp steeds meer subtiel ontworpen naar de vormen van het vrouwelijke lichaam. Ik heb er tijdens die Ladies Night één aangeschaft met een levenslange garantie! Da’s wel zo prettig!

Later kwam ik erachter dat de bedenkers en oprichters van Ladies Night goeie ouwe vriendjes van ons zijn. Góh, dat hebben ze goed gedaan! Ze hebben met Ladies Night een groot gat in de markt gedicht! Wat ben ik trots op ze!

Schuldig tegenover je partner

Ik denk dat de moderne vrouw van tegenwoordig minstens één of meer speeltjes in haar Nachtkastje heeft liggen. Toch blijkt dat veel vrouwen zich schuldig voelen als ze zichzelf bevredigen. Tegenover hun partner bijvoorbeeld. Ja, zelfs ík doe het vaak ‘stiekem’, alsof ik mij schaam dat ik eigenlijk wel elke dag, de héle dag zou willen. Ben ik oversekst? Nee, ik heb nou eenmaal een hoog libido, kan ik toch niks aan doen?

Masturberen ontspant en vermindert stress

Ik zeg wel eens gekscherend tegen Arnold dat, als ik een man zou zijn, ik waarschijnlijk elke dag wel een paar keer met een stijve in m’n broek zou lopen. Waarom zou ik mezelf tekort doen en mezelf niet een handje helpen? Masturberen ontspant, vermindert stress en helpt bij het inslapen. Een orgasme werkt als een natuurlijke antidepressiva maar vooral; IK VIND HET GEWOON LEKKER!

Judith

Womanizer

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!