Hornyscoop over 2017

Hornyscoop

Steenbok

Kans op seks: vooral op maandag
Kans op een orgasme: zolang je je best maar doet

Lieve Steenbok, jouw aantrekkingskracht is sterk woooehoooe! Niet-single Steenbok, begin de week goed op maandag met een vrijpartij. Hoe meer jullie de liefde bedrijven, hoe meer energie jij zal krijgen door die boost van zelfvertrouwen. Laat je werk jullie heerlijk lange avonden niet in de weg staan: ontspanning is spanning in de slaapkamer! Het mag trouwens af en toe ook best wat minder serieus en meer speels. Denk eens buiten de lijntjes… Er zal een wereld voor je open gaan. Heel belangrijk: vergeet niet om ook aan jezelf te denken! Tip: ja, na al dat harde werken mag jij jezelf écht wel belonen met dat ene speeltje die jij al maanden op het oog hebt.

Single Steenbok, een nieuwe liefde is naar je onderweg, geduld is een schone zaak! De sterren kunnen niet voorspellen of de nieuwe liefde links- of rechtsom gaat, en ook is onbekend welk pad jij zal nemen. Maar goed, er waren ook meer wegen naar Rome en onderweg is een goed teken, toch? Succes met zoeken, de sterren wensen je alvast een goed beter best nieuw liefdesjaar toe! Mr (of Mrs) Sexy is ontzettend ambitieus en een harde werker (zowel op de werkvloer als bij jou in bed), lucky you! Je kunt jouw heerlijke perzikhuidje alvast goed voorbereiden op een romantisch verzorgde avond, zodat jouw sexy liefde nooit meer bij je weg zal gaan.

Waterman

Kans op seks: wanneer je maar wil
Kans op een orgasme: 100%

Dag nieuwsgierige Waterman. Hoe gaat het met je? Ben je wederom toe aan iets nieuws? Ja hè? Single Waterman, als casanova een zus zou hebben… Juist, dat zou jij zijn! De mannen (vrouwen) zijn niet bij je weg te slaan. In het weekend mag je van de sterren ook zo lui als een varkentje doorbrengen op een bankstel, maar wees je bewust van het feit dat niemand jouw sexyness dan ziet… Dus, of hup heel gauw die bank af of niet zeuren dat je jezelf de komende tijd nog moet ”helpen” in bed.

Niet-single Waterman, nieuw jaar? Nieuwe batterijtjes! Nieuw jaar? Nieuwe toy! Nieuw jaar? Nieuwe lingerie! Nieuw jaar Nieuwe jij! Verras je lief met de sexy Waterman die in jou schuilt! Stuur hem (of haar) ’s ochtends al iets stouts per sms om alvast inspiratie op te doen voor jullie eerstvolgende date. De sterren zien dat jullie door dit soort spontane en verrassende acties opnieuw verliefd raken, dat is toch fantastisch? Een fijner gevoel dan verliefdheid bestaat niet, dat zijn jouw eigen woorden. Dus, sexy Waterman, een beetje extra moeite doen en de liefde van je leven blijft forever en eeuwig aan jouw zijde. De sterren genieten vanaf boven zelfs stiekem met jullie mee.

Vissen

Kans op seks: absoluut op vrijdag
Kans op een orgasme: VRIJdag!

Niet-single Vissen, zien de sterren goed dat jij een heerlijke vakantie op de planning hebt staan? Je gaat absoluut genieten! Maar de liefde van je leven mag niet mee? Tijd voor jezelf is ook ontzettend belangrijk in een relatie en dat zit bij jullie helemaal goed. Maar even eerlijk, hoe leuk is het om je lover te verrassen met een cadeautje terwijl jij geniet op reis? Bij terugkomst zal je liefje je wel op willen eten. Oja, en overal willen kussen. Je bent ook zó kissable, hij (zij) kan er niets aan doen…

Single Vissen, misschien is het een idee om de touwtjes (of jouw onmisbare Ladies Glide) eens wat vaker uit handen te geven. Geven en nemen, remember? Dus neem het er van schoonheid, het wordt een mooi jaar! Venus heeft zojuist met Pluto overlegd en bedacht dat jij (dit wordt jouw idee, steel het gerust) om de dag je best gaat doen om te stralen van geluk en sexyness! Wanneer je dit succesvol uitvoert, zal de liefde vanzelf op je pad komen. Op een vrijdag! Dus die vrijdagen mag je skippen als heerlijk-onder-een-dekentje-op-de-bank dag.

Ram

Kans op seks: geen twijfel over mogelijk
Kans op een orgasme: doe-het-zelf!  

You sexy Ram, oelala! Single Ram, je bent een slimme dame (sexy) jij weet wat je wil (dubbel sexy), jij durft te lachen om jezelf (onweerstaanbaar sexy) en je kust als de beste (forever sexy). Hoe is het mogelijk? Dat jij nog single bent, dat moet een foutje van de sterren zijn geweest… Ze gaan meteen even voor je kijken waar het in hemelsnaam mis heeft kunnen gaan. Wel weten de sterren te vertellen dat je een mooie reis gaat maken, of zeker een reis(je) moet boeken aankomend jaar! Als we je een tip mogen geven, reis af naar dat witte strand waar je onwijs romantisch kan genieten van dineren bij kaarslicht. Gaat het toch nog even niet zoals gepland? Of duurt het wachten toch te lang? Kun je jezelf altijd nog een Singleset cadeau doen, die is er tenminste altijd voor je!

Niet-single Ram, wat genieten de sterren van je! Jij en je lover zijn leuk voor én met elkaar. Klopt het dat jullie graag wel wat extra spannends willen? Waarom verplaatsen jullie de spanning niet van de slaapkamer naar (nu nog) onbekende locaties? Draag bijvoorbeeld een geheimpje mee naar het restaurant waar alleen jullie samen van weten. Kunnen jullie vanuit het restaurant meteen door naar … nee niet naar bed dus, maar naar een andere plek! Gebruik je fantasie, communiceer en vraag tevens wat de verlangens van je lover zijn. Samen gaan jullie een avontuurlijke reis aan die onbetaalbaar is.

Stier

Kans op seks: om de dag?
Kans op een orgasme: als je er maar geduld voor hebt

Niet-single Stier, jullie relatie wacht een mooie nieuwe fase. Je ervaart jullie liefde anders dan voorheen en vertelt jouw partner wat je ideeën, behoeften en fantasieën zijn voor het komende jaar… En wat blijkt, óf hij (zij) is je net voor óf valt opnieuw als een blok voor je want wat zitten jullie op één lijn! Begin het jaar daarom goed met de basisingrediënten die jij absoluut kan gebruiken: kaarsen (een massagekaars geldt ook), rozenblaadjes en goede wijn. En oja, vergeet de onwijs spannende b e d r o o m lingerie niet!

Naughty single Stier, Venus ziet van alles voor komend jaar! Je pakt graag uit en omdat je inmiddels weet hoe je te werk moet gaan, draai jij je hand niet meer om voor een paar handboeien of een striptease. Ik zie je glimlach, gewoon doen alsof je het durf telt ook op een date. Er komen dit jaar maar liefst twee nieuwe liefdes. Eentje van Mars en eentje van Ladies Night! Te herkennen aan de donkerpaarse kleur, stijlvolle kleine vormgeving, oplaadbaarheid en een jaar garantie.

Tweelingen

Kans op seks: meer dan normaal
Kans op een orgasme: zolang je maar niet vals speelt

Ondeugende Tweelingen toch… De sterren hebben met je meegekeken hoor! Niet-single Tweelingen, erotische spelletjes zijn nieuw voor je maar jij staat overal voor open. Je bent tenslotte zelf op zoek naar afwisseling, toch? En hoe ga jij je partner nou weer overtreffen, na jullie laatste hartstochtelijke avontuurtje? Nou, verras hem (haar) eens met een verrassing voor in de slaapkamer! Zo verleng je jullie ontdekkingstocht van erotische spelletjes naar erotische speeltjes. Bij gebrek aan tijd is een vluggertje op zijn tijd trouwens ook helemaal oké hoor, maak je niet druk. Als je maar niet vergeet dat valsspelen niet mag!

Single Tweelingen, jouw prins (of prinses) op het witte paard is onderweg! Je nieuwe lover zal je alleen niet vinden als jij maar lui op de bank blijft liggen op je vrije zaterdagavond… Kom op Tweelingen, bel die ene vriendin op die je al te lang niet meer hebt gezien en ga weer eens ouderwets op stap samen! Grote kans dat je jouw nieuwe vlam daar ergens op de dansvloer of aan de bar tegenkomt. Hij (of zij) is super knap en onweerstaanbaar, net zoals jij, knappie! Je bent glitterous, glamerous en echt om op te eten!

Kreeft

Kans op seks: duh!
Kans op een orgasme: maar natuurlijk

Single of niet, de Womanizer PRO stond op jouw verlanglijstje hè, ondeugende Kreeft? Lucky you! Nu heb jij zelf helemaal in de hand hoe vaak jij een orgasme wil ervaren (elke dag, twee keer per dag, DRIE keer per dag?!). Anyway, wat hebben de sterren verder nog voor je in petto?

Dag lieve single Kreeft, er staat je een giga mooi, onverwacht lekker avontuur te wachten! Probeer het! Laat je voor één keertje eens gaan, brave Kreeft. Die leuke meneer (mevrouw) die je bij daglicht ontmoet zal je hart veroveren en het ‘zelf doen’ wordt 100% verleden tijd! Maar zoiets gaat natuurlijk niet vanzelf, dus zorg je wel dat je wintervachtje is verdwenen? Voor je het weet lig je met die nieuwe leukerd in bed, whoop whoop! Geef de Mr. (Mrs.) Grey wannabe gerust een tikje met eigen zweep wanneer hij (zij) te hard van stapel loopt.

Niet-single Kreeft, de kaarsjes branden bij thuiskomst, geweldig om geliefd te zijn hè? Je mag jouw Mr (of Mrs) Perfect echt nooit meer laten gaan. Verras jouw lover ook eens spontaan. Trek bijvoorbeeld dat ene prachtige lingeriesetje aan waar hij (of zij) jou zo mooi in vindt. Of… shop iets nieuws (lees: b e d r o o om lingerie). Je partner zal het 100% kunnen garanderen, seks die avond gegarandeerd! Doordat jullie op één lijn zitten worden jullie keer op keer weer écht verliefd.

Leeuw

Kans op seks: als jij het initiatief maar neemt
Kans op een orgasme: zo vaak als je maar wil!

Niet-single Leeuw, leg je zweepje maar heel even in de kast Mrs Grey en kom even zitten. Ja, je leest het goed. Als Christian Grey een zus zou hebben zou jij zonder twijfel zijn zus zijn! Klap maar even in je handjes en jij en Mr Right beleven weer een hartstochtelijk moment. Helaas schiet het er wel eens bij in doordat jullie het te druk hebben met werk, jullie zijn beide harde werkers. Maar jullie beseffen je maar al te goed dat je relatie ook aandacht nodig heeft en dat is juist jullie kracht. Zwijmel zwijmel zwijmel voor altijd en eeuwig, heerlijk toch?! Zolang jullie maar open en eerlijk blijven, en yes dat is inclusief fantasieën. Weet Mr Right echt al jouw fantasieën al?

Single Leeuw, de sterren raden je aan om een tikje meer initiatief te tonen op relationeel vlak. Mocht je het vergeten zijn, pak je gsm, scroll even langs je laatst genomen 400 selfies, en? Juist, jouw aanstaande prins (prinses) zit al een tijdje op een wit paard op je te wachten. Het wordt kouder, het wordt sneller donker, borst vooruit en kin omhoog girl! Onzeker? Jij? Hoeft niet, de sterren houden van je! Vergeet niet om altijd naar jezelf te lachen wanneer je in de spiegel kijkt. Altijd! Wil je toch dat extra beetje zelfvertrouwen? Neem een bad gevuld met feromonen, of pak het flesje parfum. De mannen (vrouwen) zullen op je afstormen, succes gegarandeerd!

Maagd

Kans op seks: buiten de lijntjes
Kans op een orgasme: doe je best!

Wat ben jij een lekker wijf, zou Venus zeggen! Single Maagd, je lijkt wel een magneet met al die mooie mannen om je heen. Een overkill aan keuzes is ook niet altijd alles, dus wellicht moet je overwegen een beslissing te maken. Kin omhoog en borst vooruit you sexy lady. Diep in je hart weet jij ook wel wat de juiste keuze is. Mr Right zal onwijs blij zijn om jullie dates te upgraden naar ‘the next level’. Je nieuwe liefde denkt graag out-of-the-box en misschien moet je je daar (al is het maar voor één keer) eens bij aansluiten. Dat smaakje van jaren terug kan echt niet meer, maar gelukkig zijn er inmiddels ook heerlijk nieuwe varianten. Daar zal Mr (of Mrs) love absoluut voor bezwijken. Moet jij eens opletten hoe snel jouw single leventje over is, duh!

Niet-single Maagd, je bent verliefd én abnormaal blij met de nieuwe kansen die je geboden worden. Waar het feest is… daar ben jij! Of ben jij zelfs soms het feest, you sexy you?! Waar haal je de energie en tijd vandaan, om na zo’n lange werkdag of feest in het weekend óók nog uitgebreid aandacht aan jezelf, een (smakend) voorspel én je partner te besteden? Een vlugge vrijpartij voor jou is er niet bij, we like you! Jouw enthousiasme en hoogtepunt in de slaapkamer werkt aanstekelijk en voordat je het weet zoek je samen naar een mooie toy. Of… boek je een avond gezelligheid met je vriendinnen. Je vriendinnen vriendinnen tenslotte ook nog wat aandacht naast je lover.

Weegschaal

Kans op seks: drie keer per week
Kans op een orgasme: absoluut

Lieve Weegschaal, jullie doen het twee keer per jaar en dat is oké. Het geeft je zoveel plezier, nieuwe ideeën en materiaal! Wat een feestje is het iedere keer weer, de sterren zien veel plezier in de avonduren bij jou thuis! Iets met een grote roze koffer? Hoe krijg je het toch iedere keer weer voor elkaar zo’n leuke gastvrouw te zijn? Het is typisch Weegschaal het iedereen naar de zin te maken en daar zijn jouw vriendinnen maar al te blij mee.

Als single Weegschaal slaag je er elke keer weer in iets leuks voor jezelf uit te zoeken. Maar even eerlijk Weegschaal, hoe single is nou echt single? Wordt het niet eens tijd om jouw date (100% boyfriend material) om te toveren tot Mr Lover-Lover? Wij hier op Pluto vinden van wel… Jullie zijn zo knap samen! Geen zorgen aan jouw prachtige koppie, alle negativiteit keer jij jouw prachtige billen toe.

Als niet-single Weegschaal krijg jij van je liefje de opdracht je vooral niet in te houden tijdens jullie halfjaarlijkse vriendinnenavond. En met niet inhouden bedoelen wij vanaf Pluto: you can have whatever you like! Zolang je maar zorgt dat je liefje mag meegenieten van de door jou gekochte nieuwe speeltjes. Kies je ook iets uit voor samen? Jullie weten allang dat een fijn (trillend) speeltje geen concurrent is voor jullie samen.

Schorpioen

Kans op seks: 200%
Kans op een orgasme: de kans is groot, de keuze is reuze

Lieve. knappe, niet-single Schorpioen, je geniet van jezelf en elkaar en jullie weten elkaar in drukte van huishouden en werk altijd weer op een sexy manier en op tijd te vinden. Een hoogtepunt is logisch, altijd. Jouw orgasme ga je gewoon ophalen wanneer het jou schikt en je partner vindt dat forever sexy! Het maakt niet uit waar jullie zijn, je vindt altijd tijd en een plek. Onlangs kocht je de Cloneboy Clone-Kit van Ladies Night op een party, nietwaar? Is het gelukt? Je kunt nog meer clonen indien gewenst. Hoef je jouw favoriete boy nooit meer te missen, whoop whoop!

Single Schorpioen, jouw tevredenheid in werk en privé zorgt er voor dat je van het hele single zijn niet zo’n probleem maakt. Jij hebt als happy single het liefst zelf de touwtjes in handen. Of de massageolie. Of jouw lieve mooie mini vibrator. Helemaal prima mooie gekke Schorpioen, je heb je best gedaan. Tenminste…dat denk je! Er staat je namelijk een giga fantastisch, onverwacht lekker avontuur te wachten. Meer dan dit willen de sterren niet verklappen…

Boogschutter

Kans op seks: alles-mag-op-zondag
Kans op een orgasme: dito!

Niet-single Boogschutter, het universum is trots op je en geniet van jou, net als iedereen om jou heen. Zin in een avondje gieren? Probeer dan één keer die ene sekspositie waar jij en je vriendinnen laatst zo vreselijk om moest lachen. Het is een succesformule, echt waar! Boek samen die heerlijke vakantie waar jullie al een hele tijd over dromen. Ziet Cupido daar op jullie tropische paradijs nou een ring? Met diamant? Wie weet… Wellicht zit er een Bachelorette-party aan te komen… Geniet van elkaar, jullie zijn onweerstaanbaar sexy samen en dat vinden de sterren ook!

Single Boogschutter, als mooie en prettig gestoorde single deel jij graag jouw verhalen met je vriendinnen. Zij hangen aan jouw lippen wanneer je vertelt over bijvoorbeeld de Bodyfoam. Jullie hebben de grootste lol om jouw nieuwe ‘BOB’ (Battery Operated Boyfriend)… Wellicht is het tijd om een gezellige avond met je vriendinnen te plannen zodat zij ook met deze producten kennismaken? Kunnen jullie meteen na zo’n gezellige avond weer eens ouderwets een borrel halen in de stad. En wat blijkt? Daar, in de stad, wacht Mr (Mrs) Magic Mike op jou. Yessssss dat wordt een onwijs hete avond!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!