Hornyscoop | Lente 2024

Hornyscoop lang

De lente is hier en dat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe Hornyscoop! Benieuwd wat de sterren jou te bieden hebben op het gebied van liefde en passie? Check dan je eigen seks horoscoop en laat je verrassen!


Waterman

Open je hart voor jouw lenteliefde…

Ben je klaar voor wat lenteliefde, Waterman? De sterren hebben ons verteld dat er iets spannends op je pad gaat komen. Een nieuwe liefde staat om de hoek te wachten en het belooft behoorlijk stomend te worden! Deze lente zul je een onverwachte vonk voelen met iemand die je niet zag aankomen. Misschien is het die charmante collega die altijd naar je glimlacht, of die knappe barista die elke ochtend je koffie serveert.

Deze lente laat jij je niet tegenhouden door de regels, Waterman! Jij mag je speelse kant laten zien. Probeer eens wat nieuws dit voorjaar en kijk waar het je brengt. Dit voorjaar draait voor jou om avontuur en de liefde is daar geen uitzondering op!


Als een vis in het water…

Jij bent de liefste, Vissen! Jij bekommert je altijd om andere mensen; je bent een luisterend oor voor je vriendinnen, familie en zelfs een vreemde in de supermarkt die zijn hart even wil luchten. Het maakt niet uit wie, jij geeft iedereen advies! Misschien kun je van jouw sterke punten jouw (bij)baan maken? We weten zeker dat jij bij LadiesNight als een vis in het water zult zijn! 😉

Naast tijd nemen voor anderen, is het ook goed om me-time in te plannen deze lente. Zo kun jij weer helemaal tot rust komen. Shop eens een nieuwe bestiesteek wat kaarsen aan en geniet van een ontspannend bad. Zelfzorg is net zo belangrijk als het zorgen voor anderen. Dus denk af en toe lekker aan jezelf en geniet van de dingen die jou gelukkig maken. You deserve it! 


Relight your fire! 

Deze lente belooft een flinke dosis vuur en opwinding in je seksleven, lieve Ram! Je hebt de energie en het enthousiasme om de passie naar een hoger niveau te tillen. Dus, waarom niet wat avontuur in de slaapkamer toevoegen? Laat je innerlijke tijger los en verras je (bed)partner met speelse experimenten. Van sensuele massages tot ondeugende spelletjes, deze lente staat in het teken van intens genot en onvergetelijke momenten. 

Ben jij nog single and ready to mingle? Dan belooft dit seizoen veel goeds voor jou, Ram! Er zal deze lente een persoon in je leven komen die jou in vuur en vlam doet staan. Het kan jou niet heet genoeg! Maar mocht je toch een beetje afkoeling zoeken deze lente, ga dan voor onze knetterende Bodyfoam. 😉


An orgasm a day, keeps the doctor away…

Lieve Stier, deze lente brengt jou een energieboost, net als een dubbele shot espresso op een maandagochtend. Het zonnetje schijnt weer wat vaker, het blijft langer licht en de bloemetjes staan in de weide. Dit zorgt ervoor dat jouw blije stemming through the roof is! Jij bent helemaal in je sas en klaar om te flirten alsof het een olympische sport is. Maar pas op, niet iedereen kan jouw tempo bijhouden! Gebruik jouw energie wijs en neem soms ook even de tijd om op adem te komen. 

Soms loop jij wat hard van stapel, lieve Stier. Daarom is het voor jou belangrijk om met beide voetjes op de vloer te staan. Breathe, girl. Plan eens een avond voor jezelf in. Spray wat Pillow & Body Mist op jouw beddengoed om helemaal in de verleidelijke sferen te komen en pak jouw favoriete toy erbij. Wat is nu ontspannender dan een orgasme (of twee)? Precies, niks! 😉 


Swipe right! 

Heerlijk: de lente is weer daar, Tweelingen. Dat betekent dat het tijd is om jouw Tinder profiel nieuw leven in te blazen! Als Tweelingen ben je altijd in voor een avontuur en deze lente is geen uitzondering. Dus, gooi die lentekriebels in de mix en swipe als nooit tevoren. Jouw onweerstaanbare charme en humor zijn jouw geheime wapens om die perfecte lenteliefde te vinden.

Als het aankomt op de slaapkamer; laat die lentebries je wild en vrij voelen. Verken nieuwe sensaties, flirt erop los en omarm de opwinding van het seizoen. Of je nu een romantische picknick in het park hebt of een avondje dansen, laat die lenteflirt maar beginnen! Dus, Tweelingen, spring in het avontuur en laat de lente je hart veroveren!


It’s time for some spring cleaning! 

Het is tijd voor een grote lenteschoonmaak in de slaapkamer, lieve Kreeft. Dan bedoelen we niet alleen even stofzuigen! Als een gepassioneerde Kreeft, hou jij natuurlijk van een schone omgeving en schone spulletjes. Dus, waarom de lente niet beginnen met een beetje vibrerende vernieuwing? Trek die stoffige la open en shop wat nieuwe speeltjes die je zullen laten stralen als de krokussen buiten.

Maar, wacht even… Laten we niet vergeten om je huidige besties schoon te maken! Niemand wil een stoffige vibrator, toch? Geef ze een goede schoonmaakbeurt! Wie weet ontdek je wel een paar oude pareltjes die je een nieuw leven kunt inblazen. Dus lieve Kreeft, pak je schoonmaakspullen en maak je klaar voor een lenteschoonmaak die je nooit zult vergeten. Let the spring vibes begin! 


Time to explore…

Hey, jij daar! Koningin van de jungle. Als Leeuw ben jij altijd op zoek naar controle in elke situatie, maar misschien moet je die strenge grip een beetje loslaten en wat meer avontuur in de slaapkamer toelaten. Geef de touwtjes uit handen en laat je (bed)partner de leiding nemen.

Probeer eens te relaxen en te genieten van het moment. Geef jouw partner de controle en laat je verrassen! Wie weet ontdek je nieuwe dingen waarvan je niet wist dat je ze leuk vond. Vertrouw op jouw (bed)partner en laat je meeslepen in het plezier. Geloof me, het zal de moeite waard zijn. Dus, Leeuw, laat die controle los en laat de passie zijn gang gaan!


Oh yes, it’s LadiesNight!

Nou, de sterren hebben gesproken: ze zeggen dat het hoog tijd is om deze lente wat quality time door te brengen met je fantastische vriendinnen! Samen lunchen, een kopje koffie of lekker shoppen is natuurlijk altijd leuk. Maar jullie kunnen ook een keer iets onvergetelijks doen samen! Een spetterende LadiesNight Homeparty organiseren. Verwacht een avond vol lachen, gieren en brullen terwijl jullie samen genieten.

Oh, laten we eerlijk zijn; een LadiesNight is niet compleet zonder een beetje winkelen, toch? 😉 Dus waarom niet wat nieuwe speeltjes toevoegen aan jouw collectie? Kortom, bereid je voor op een avond vol plezier, verbondenheid en misschien zelfs wat ondeugende verrassingen. Gooi alle remmen los en geniet van deze rit, lieve Maagd!


You deserve to treat yourself!

Hé Weegschaal, de lente staat voor de deur en het lijkt erop dat het tijd is voor een frisse start. Laten we eerlijk zijn; chillen in een oma-onderbroek op de bank vinden we allemaal wel eens lekker. Maar soms hebben we een klein duwtje in de rug nodig om het zelfvertrouwen weer naar een hoger niveau te tillen. Dus waarom trakteer je jezelf niet op een beetje luxe? Een prachtig, sexy lingeriesetje kan precies zijn wat je nodig hebt om jezelf weer op en top te voelen.

Mocht je jouw wintervachtje weg willen scheren voordat je dat sexy stringetje aantrekt, hebben wij het perfecte product voor jou! Onze Femme Intime kan niet missen bij jouw lente glow-up. Het is belangrijk om jezelf zo nu en dan te verwennen met een beetje extra zorg. Gun jezelf die welverdiende upgrade en stap vol vertrouwen en stralend de lente in! Jij straalt altijd als de felste ster, lieve Weegschaal. Maar we hebben allemaal wel eens een onderhoudsbeurtje nodig, nietwaar?! 😉


You sparkle, girl! 

Wauw, Schorpioen! Je straalt als nooit tevoren. Deze lente zijn alle schijnwerpers op jou gericht. Ze kunnen gewoon niet genoeg van je krijgen. Het is alsof je een magneet bent voor aantrekkelijkheid. Maar hé, waarom zou je niet een beetje extra pit toevoegen aan die al verblindende aura van jou? Trek je meest sexy outfit aan, spray wat van je magische elixer op en zie hoe de wereld aan je voeten ligt. 

Of je nu op zoek bent naar liefde, avontuur of gewoon wat extra flair in je leven, deze lente is jouw tijd om te stralen. Dus, gooi die charme in de strijd en laat de wereld zien wat het betekent om een onweerstaanbare Schorpioen te zijn!


Cupido heeft je geraakt…

Hey daar, Boogschutter! Jij mag dan goed zijn in pijlen schieten, maar in ontwijken ben jij iets minder goed. Deze lente staat jou iets bijzonders te wachten. Het heeft alles te maken met Cupido’s pijlen die jouw kant op zijn gevlogen. Hij heeft jou echt flink geraakt! Dus, wat betekent dat voor jou? Bereid je voor op een lente vol romantiek en passie! Of je nu al een partner hebt of nog op zoek bent naar de ware, deze periode zal gevuld zijn met betoverende momenten.

Je zult je levendiger voelen dan nooit tevoren en de vonken zullen er vanaf vliegen. Dus, laat je hart openstaan voor nieuwe avonturen en geniet van elk magisch moment. Cupido heeft je niet voor niets geraakt, toch? Laat die romantische vibes maar komen en omarm de liefde die deze lente op je pad komt. Het wordt een lente om nooit te vergeten!


Pain is pleasure 😉

Het koude weer laten we achter ons, toch lieve Steenbok?! Jij bent klaar voor een beetje pittige lente-actie! Deze lente is voor jou de uitgelezen kans om uit je comfortzone te stappen en een beetje te experimenteren met BDSM. Als Steenbok heb je een natuurlijk talent voor controle en discipline. Dus, waarom niet die vaardigheden toepassen in de slaapkamer? Neem de leiding of laat je juist helemaal gaan als onderdanige – de keuze is aan jou!

Of het nu gaat om zachte bondage of het verkennen van je diepste verlangens, deze lente staat in het teken van ontdekking. Zorg ervoor dat je altijd communicatie en veiligheid voorop stelt. Dus duik in die kast vol speeltjes, Steenbok. Laat je innerlijke seksuele avonturier naar boven komen!


Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!