Hornyscoop – Voorjaar 2023

Hornyscoop lang

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent: een nieuwe Hornyscoop. Wil jij weten wat de sterren voor jou in petto hebben?

Steenbok

Je perfecte outfit: Loszittend en luchtig

Maak je klaar voor een geweldige lente, knappe Steenbok. In feite word je vanaf het begin tonnen vonken, passie en geknuffel beloofd voor de komende maanden! Of dit nou met vriendinnen is of met een geliefde. Jij zweeft door de aandacht en liefde. De planeet van passie en (seks)drive, ontsteekt je dating en seksleven middenin de lente, dus bereid je voor op een actieve line-up van hotties of gedenkwaardig gekreun met je liefje. Een volle maan in je sterrenbeeld zal je naar voren en naar het midden duwen, en je meer kracht dan ooit te voren geven om van het universum te eisen wat je wenst. Bovenal, weet wat je waard bent en wat je nodig hebt in de slaapkamer. En daarbuiten. Over daarbuiten gesproken; de douche mist die intieme stomende sessies met jou. De muur is klaar voor een nieuwe accessoire! Jij kunt het allemaal waarmaken.

Sterrenbeeld Waterman

Schrijf je snel in: Yoga!

Als het gaat om je seksleven, gaat het erom uit je comfortzone te stappen en avontuur te omarmen, Waterman! Sterker nog, hoe meer  roadtrips of weekenduitstapjes je plant, hoe groter de kans dat je het gezellig hebt. Ook zo’n hunker naar nieuwe smaakjes? Jij bent niet de enige! Onze zintuigen worden geprikkeld met smaak en geur. Help je zintuigen en beetje en wij beloven je; dit smaakt gegarandeerd naar meer!

Er staat zoveel op jou te wachten – ah-mazing seks, ondeugende herinneringen en veel orgasmes! Ben je al buiten adem? Nee toch? Jij bent hiervoor gemaakt. Maak je geen zorgen, je hebt genoeg mogelijkheden om “dirty” te worden met je liefde of een nieuwe fling. Aan het eind van de lente heb je weer even wat tijd voor jezelf. Bestel dan gerust wat nieuws om je Nachtkastje te updaten! Verdien je wel na al dat harde werken.

Sterrenbeeld Vissen

Favoriete smaakjes deze lente: Zoet, zoeter, zoetst

Het voorjaar heeft bijzonder sexy energie en je kunt een paar gepassioneerde maanden tegemoet gaan. Precies waar jij warm voor loopt, Vissen! Over warm gesproken; de temperatuurtjes gaan weer omhoog. Heb je moeite om af te koelen? Deze knetterende foam zorgt voor een heerlijk verkoelend gevoel maar ook voor een onweerstaanbare geur. Win – win situatie dus! Jij krijgt hete seks op een schaal geserveerd, dus zorg ervoor dat je er op je best uitziet en klaar bent om je te mengen. Wacht eens even .. waarom zou je wachten om je te mengen? Meng de mensen zelf! Organiseer een feestje! Bied vooral je gasten ook wat verkoeling. Geen inspiratie? Geen ramp! Deze parel komt inclusief een receptenboekje.

Sterrenbeeld Ram

Heetste date-idee voor deze lente: Truth or Dare

Als het gaat om sterrenbeelden die de heetste lente voor de boeg hebben, ben jij het, Ram. Ja, je staat op het punt om nattigheid te creëeren bij jezelf en anderen. Dan hebben we het uiteraard over natheid in de breedste zin van het woord. Zweten van passie én squirten van genot! Indien je dit laatste nog niet helemaal onder de knie hebt; geen zorgen. Wij hebben de perfecte vriendin om jou hierbij te helpen. Met Jupiter, de planeet van wonderen, die de hele lente in je sterrenbeeld danst, ben je klaar om je dromen waar te maken. Dit kan niet alleen een soulmate-verbinding om de hoek voorspellen, maar ook koppels in bestaande relaties kunnen merken dat ze langetermijnplannen maken of zelfs de volgende stap in hun relatie zetten. Al met al, een veelbelovende lente voor jou Ram!

Sterrenbeeld Stier

Jouw motto deze lente; ‘er is een reden dat mijn exen mij niet kunnen vergeten’

Je zult goed in je vel zitten aankomende lente. Aan het begin van het seizoen kan je je en beetje reflectief voelen, maar gelukkig ben je vanaf mei klaar voor hete stomende chemie. De planeet van seks en drive, activeert je sterrenbeeld en brengt je zoveel energie, charisma en seksuele drive. Neem het voortouw om het vuur in je seksleven te verhogen, of je nu single bent of gebonden. Klaar om je innerlijke freak te laten wapperen en een aantal seksmarathons te plannen. Je zult het libido hebben om dit een van je heetste lente in jaren te maken.

Vergeet je niet dat alles wel lekker blijft glijden? Belangrijk zo in deze hetere tijden! Oh, en Stier? Je zult een bijzonder geweldige tijd hebben om opties op een rij te zetten. Die mensen die je niet alleen voldoende aandacht zullen geven tussen de lakens, maar die zelfs de vlammen van hun hart kunnen aanwakkeren – die moet je hebben! Zij sluiten perfect aan bij jouw lenteplannen. Dit voorjaar zou weleens een van de romantische in tijden kunnen zijn, dus beslis wat je wilt en ga het halen.

Sterrenbeeld Tweelingen

Jouw favoriete seksstandje in de lente; een gespreid nestje

Bereid je voor op een pittige lente, flamboyante Tweelingen! Precies zoals jij het wilt! Het hele seizoen brengt goede vibes rechtstreeks naar je sociale leven, wat betekent dat je bovenaan ieders VIP-lijst staat. Daarover gesproken; wist je dat je bij ons VIP kan worden? Nee? Waar wacht je nog op! Plan snel jouw party en wij vertellen je er graag meer over. Als je single bent, lieve Tweelingen, date dan via je persoonlijke netwerk, of vraag zelfs die kennis uit die je al tijden wilt verleiden (ze zullen waarschijnlijk ja zeggen, check wel even of zij ook single zijn). Blijf vooral op jacht, want een hottie kan klaar zijn om je te verbazen wanneer je het het minst verwacht.

Voor de stellen onder ons; jullie kunnen besluiten om extra speciale tijd door te brengen om thuis sensueel te worden, en anderen kunnen zelfs in de verleiding komen om te gaan swingen (hoe meer zielen, hoe meer vreugd!) Gelukkig blijft er ook voldoende tijd over om te reizen, de stad in te gaan of naar nabijgelegen locaties te gaan die een opwinding los peuteren. Ga maar samen op avontuur! Niemand hoeft te weten van jullie “geheimpje”. Geniet maar, je hebt het verdiend!

Sterrenbeeld Kreeft

Bovenaan jouw bucketlist: Bezoek een parenclub!

De lente begint Kreeft, en deze zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn. Je voelt je verjongd en een beetje speelser, klaar om wat van die seksuele frustratie te laten ontsnappen. Je hebt oogverblindende sterren in de komende maanden, die zorgen voor tonnen zoet gekreun en passie. (of je nu single bent of gehecht!). Het wordt een schijnwerpersmaand voor liefde, aantrekkingskracht en passie, met zoveel pluspunten ben jij de ster van deze lente! Hier moet je iets mee doen. Wij weten zeker dat jij zal shinen als onze nieuwe collega. Neem je snel contact met ons op? We wachten op je!

Niet alleen zal de planeet van energie, je sociale kring deze lente aanwakkeren, wat zorgt voor een extreem actieve tijd met vrienden, maar singles kunnen iemand fantastisch ontmoeten via hun netwerk of online opties vinden dating-apps. Venus, de planeet van schoonheid, verhoogt ook je aantrekkingskracht tot niveau 10, zodat je absoluut iedereen kunt betoveren. Grijp vooral in de tweede helft van de lente de kans om te reizen, want er is een hele wereld die nog op je wacht!

Sterrenbeeld Leeuw

Jouw voorjaarsjam: Feeling hot, hot, hot

Deze lente maakt jou bronstig, leeuw! En ik garandeer je dat je hierdoor “hell fucking yes!” zult brullen. Met zoveel kosmische energie die je vertelt om het op te schudden, uit je comfortzone stapt en te experimenteren, realiseer je je misschien al snel dat je het leven – en seks – vanuit een geheel nieuw perspectief bekijkt. Wellicht wel eens vanuit de andere kant, jij dominante leider. Laat gerust die touwtjes even los. Geef maar weg. En wie weet, lig jij de volgende keer wel geboeid te beven door een intens heet orgasme!

Dit is het moment om op te fleuren hoe je plezier ervaart, of dat nu is met een nieuwe kink of met toys die je nog nooit hebt geprobeerd. Jij gaat ervoor! Je sociale leven zal ook maandenlang opbloeien, een trend die je in 2023 zult ervaren. Omring je vooral met mensen die net zo sexy en pittig zijn, net zoals jij Leeuw! Wellicht zit er wel iemand tussen die jouw smakelijke delen kietelt op precies de manier waarop jij het fijn vindt.

Sterrenbeeld Maagd

Je favoriete lentefilm: Fifty Shades

Deze lente zal je sensueel maken, leuke Maagd. Het zal je vullen met een onverzadigbare lust om het aan te trekken. Met planeten die je sexy vibes oppeppen, zul je constant nadenken over de drang om samen te smelten. Dit garandeert dat je enthousiast bent om de leiding te nemen in je seksleven, of je nu single bent of gehecht. Jij houdt het handvat vast! Deze pittige bui houdt gewoon niet op, dus als je vrijgezel bent en niet tevreden bent met je huidige scharrels, ruim dan iedereen op en druk op reset. Een grote lente schoonmaak!

Sterker nog, vanaf de eerste maanden van de lente heb je fantastische energie om te reizen en iemand te ontmoeten die je aandacht trekt en je mee naar bed neemt – misschien iemand die niet je ‘normale type’ is, maar die je met zoveel nieuwsgierigheid vervult dat hem of haar gewoon niet kan weigeren. Geef ze een kans, want je leeft maar één keer, babe! Verleidt ze met jouw natuurlijke geur en versterk deze iets met een beetje hulp van ons en je bent on-weer-staan-baar voor een ieder!

Sterrenbeeld Weegschaal

Voor jou, van ons: You got this, Queen!

Stap recht in een van de beste lentes van je leven voor wat vlammen en actie, Weegschaal! Met de planeten die je kans vergroten om een soulmate te vinden die de juiste plekken raakt en je verbluffende orgasmes geeft, is het tijd om echt te worden over wat je echt wilt in je leven. Je kan wat meer tijd doorbrengen met die speciale persoon, samen avontuurlijke en sexy herinneringen maken en deze naar naar niveau 10 brengen! (Of daar nog iets aan voorbij). Probeer gerust eens wat nieuws. Spannend kan het wel eventjes zijn, maar met de juiste relaxende glide moet dit zeker goed komen.

Vertrouw maar op ons. Je libido knalt het dak uit! Je bent hongeriger dan ooit om de komende maanden om vies te worden. Dit zou zelfs een fantastisch moment zijn om nieuwe posities en speeltjes uit te proberen. (Samen of alleen). Vergeet je niet na al die viezigheid jezelf en je favoriete toys schoon te maken? Belangrijk om er goed voor te zorgen!

Sterrenbeeld Schorpioen

Hotspot deze lente: Wellness retreat

De lente is hier en je staat op het punt extra opgewonden te worden, stoute Schorpioen! Al die ondeugende fetisjen en stoute ideeën kunnen allemaal werkelijkheid worden. Je moet alleen even die stoute sandalen aantrekken. Geloof ons, die sandalen die leiden je recht naar adem snakkende intieme ontmoetingen met iemand die je vertrouwt. En vind je dat nog wat lastig? Leer deze onbekende dan gerust eerst wat beter kennen. Easy does it! Komt jouw vreugde-dop in deze begin fase iets te kort? Geen ramp! Neem dan even het heft in eigen handen (hoeft niemand te weten joh), gewoon nèt voor je date even wat “me-time”.Speel gerust wat. Zo verhoog je je libido nog meer en met die natuurlijke onweerstaanbare gloed op jouw mooie gezicht, weten wij zeker: ook die nieuwe vlam zal al jouw fantasieën uit laten komen!

Sterrenbeeld Boogschutter

Jouw perfecte vervoersmiddel: Vespa!

Doe je gordel om want je seksleven gaat snel deze lente! Met Jupiter, de planeet van wonderen, en Mars, de planeet van seks, die je passie en libido opfleuren, zullen alle mooie Boogschutters genoeg kansen hebben om het op te pakken. Aan de ene kant kan dit een golf van dating opties voor singles met zich meebrengen, inclusief de mogelijkheid om de ware liefde te vinden. Voor hen in een relatie; jullie zullen ook van deze sfeer genieten, aangezien de kansen op plezier, ondeugende spelletjes en avonturen omhoog schieten – in en uit de slaapkamer. Ware liefde is een vrij belangrijk thema voor jou vanaf het begin van de lente, omdat je de drang hebt om het geluk en de passie te delen!

Dit betekent dat hoewel sommige Boogschutters misschien gewoon hun “ho-fase” willen beleven, ze misschien eindigen met een soulmate en ze hier volledig geobsedeerd door zijn. (In een onschuldige en positieve manier – niet zoals de Netflix serie; You! Don’t worry!) En wat is er beter dan “ik kan geen genoeg van je krijgen, OMG, dit zou wel eens de ware kunnen zijn”. Probeer altijd klaar te zijn voor die ontmoeting, en als jij het daarvoor fijn vindt om jezelf daarvoor te scheren, we got your back!