Hornyscoop – Wintereditie 2022

Hornyscoop langHet is weer winter en dat betekent: een nieuwe Hornyscoop. Wil jij weten wat de sterren voor jou in petto hebben?

 

 

Steenbok

Dit wordt jouw/jullie moment

Je wordt vanaf het begin van deze periode geknuffeld met adembenemend veel vonken, passie en liefde, Steenbok! Dit belooft veel goeds voor de komende maanden! Partnerschap kan deze tijd de hoogste prioriteit voor je hebben, of je nu alleenstaand of gehecht bent. Dit betekent dat bestaande koppels samen belangrijke beslissingen kunnen nemen en bespreken hoe ze hun liefdesleven willen opfleuren en natuurlijk hete nieuwe posities uitproberen en grenzen verleggen. Leer elkaar nog wat beter kennen!

Singles zullen echter ook behoorlijk gefocust zijn op het vinden van iemand die niet alleen een tijdelijke bevrediging geeft maar ook iemand die een vuur in hun hart aansteekt dat niet zal opbranden! Help de natuur een handje én zorg voor een knetterend voorkomen.

Sterrenbeeld Waterman

 

Laat het los, laat het gaan!

Wat kan de hornyscoop jou vertellen over de komende maanden? Nou, het is in jouw seksleven in 2023 belangrijk dat je uit je comfortzone stapt en avontuur omarmt, Waterman! Laat maar een keer los. Geef de touwtjes maar eens aan een ander. Sterker nog, hoe meer roadtrips, snelle vakanties of weekenduitstapjes je plant, hoe groter de kans is dat je het gezellig hebt.

Gezelligheid kent geen tijd. Dat is wat ze zeggen toch? Maak de avonden nóg wat langer en spannender. Kijk hier eens! Het is al veel te lang geleden dat jij écht gespeeld hebt, vind je niet? Niet valsspelen, Waterman. Voor je het weet worden die touwtjes ineens vervangen voor dit hete ‘instrument’… toch maar valsspelen dan?

 

 

Sterrenbeeld Vissen

 

Bovenaan jouw shoppinglist: Sexy lingerie

Voel jij deze bijzonder sexy energie ook, Vissen? Je kunt een paar gepassioneerde maanden tegemoet gaan. Vanaf het­ allereerste begin van het seizoen voel je een passie in je hart tot leven komen. En wat staat dit je goed, mooi mens!  Je krijgt hete seks op een schaal geserveerd, dus zorg ervoor dat je er op je best uitziet en klaar bent om toe te tasten!

Jij bent een echte dromer Vissen, maar nu is het tijd voor actie! Dus gebruik de passie die de sterren je cadeau geven en ga vol zelfverzekerdheid op je doel af. Dit is dé tijd om je seksleven met je partner naar een hoger niveau te tillen. Probeer datgene waar jij al zo lang over nadenkt eens met je partner. En voor de singles onder de Vissen is dit het ideale moment om er lekker op los te daten. Experimenteer zonder over de toekomst na te denken en geniet van het moment. Wij weten zeker dat jij zelfs jouw stoutste dromen kan waarmaken!

 

Sterrenbeeld Ram

 

Tijd voor iets leuks, bericht je vriendinnen snel!

Als het gaat om sterrenbeelden die de heetste periode voor de boeg hebben, ben jij het, Ram. Ja, je staat op het punt om je gelukkigste tijd te beleven. Met Jupiter, de planeet van wonderen, die alle dagen in je sterrenbeeld danst, ben je klaar om je dromen waar te maken. Dit kan niet alleen een soulmate om de hoek voorspellen, maar ook koppels in bestaande relaties kunnen merken dat ze lange-termijnplannen maken of zelfs de volgende stap in hun relatie zetten.

De planeet van seks, vuurt je sex-appeal omhoog. Dit staat garant voor duizelingwekkende seks – seks waarbij je tegen je besties zou kunnen opscheppen over het zien van sterren! Over je vriendinnen gesproken: Wordt het weer niet eens tijd voor een leuk samen zijn? Boek je party! Tot snel, leuke Ram!

 

 

Sterrenbeeld Stier

 

Quote speciaal voor jou: ‘If you can dream it, you can do it’

Je krijgt actie deze periode van het jaar! Vraag iemand mee uit, trek je stoute schoenen aan en je hebt waarschijnlijk een eerste date met ze. Of vertel je laatste Tinder-match dat je wilt knallen, samen vuurwerk wilt creëren en klaar bent om te genieten. Want dat is wat jij het beste kan, leuke stier; ge-nie-ten!

Je legt de lat voor succes vaak torenhoog, Stier. Maar alleen als het om de korte termijn gaat. Er is helemaal niks mis met een ‘tijdelijke bevrediging’. Veel p­­­lezier met daten, flirten of een heet nachtje, met wie je jezelf ook verbindt. Probeer niet te veel verwachtingen te hebben. Laat los en heb een beetje plezier!

 

Sterrenbeeld Tweelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet niet goed te smeren!

Bereid je voor op een pittige tijd, Tweelingen. Precies zoals jij het wilt, fijn en lekker vindt! Het hele seizoen brengt goede vibes, rechtstreeks naar je sociale leven, wat betekent dat je bovenaan ieders VIP-lijst staat. Als je single bent, date dan via je persoonlijke netwerk, of vraag zelfs die kennis uit die je al tijden wilt verleiden (ze zullen waarschijnlijk ja zeggen). Wat wil je met zo’n heerlijk voorkomen en geurtje?

Het beste nieuws is dat Mars, de planeet van seks en zelfvertrouwen, je sterrenbeeld een boost zal geven, met de belofte dat je libido omhoog zal schieten op een onverwachts moment. Dus wees voorbereid en laat de boel vooral lekker glijden en glimmen! Je zult absoluut magnetisch zijn, dus verleid naar hartenlust, jij prachtig mens!

 

Sterrenbeeld Kreeft

Spotlight, toys en ACTIE!

Je voelt je verjongd en een beetje speelser, klaar om wat van die seksuele frustratie te laten ontsnappen. Je hebt oogverblindende sterren in de komende maanden, die zorgen voor tonnen zoet gekreun en hemelse orgasmes! Of je nu single bent of niet! Dit wordt een schijnwerpers-periode voor liefde, aantrekkingskracht, partnerschap en passie!

Venus, de planeet van schoonheid, verhoogt ook je aantrekkingskracht tot niveau 10, zodat je absoluut iedereen kunt betoveren. Dat zet mij aan het denken, Kreeft. Hier zou je iets mee moeten doen! En ik weet precies de juiste plek voor jou. Word jij onze nieuwe collega? Gegarandeerd dat jij in onze top komt te staan!

 

Sterrenbeeld Leeuw

 

Neem gerust eens een kijkje achterom

Wat zit jij lekker in je vel en wat voel jij je sexy, Leeuw! Ik garandeer je dat je hierdoor “hell yes!” zult brullen. En je iedereen als een magneet naar je toe trekt. Met zoveel kosmische energie ben je geneigd uit je comfortzone te stappen en te experimenteren. Doe dit maar, trek die stoute schoentjes aan! Waarschijnlijk realiseer je je al snel dat je het leven – en seks – vanuit een geheel nieuw perspectief kan bekijken.

Een eigenschap die je in 2023 zult ervaren, is dat je steeds meer zult willen uitproberen. Dit is een goed voorteken voor heel wat leuks en spannends. Vergeet alleen niet dat sommige nieuwe plekjes oefening nodig hebben. En wees daarin ook goed voorbereid. You can thank me later 😉

 

Sterrenbeeld Maagd

 

Nummer 1 op jouw playlist: ‘Let’s get it onnnnnn’

Als je iets wilt, moet je het gaan halen, Maagd! Je bent meestal wat verlegener dan andere sterrenbeelden, maar in deze periode van het jaar word je gevraagd om uit je comfortzone te komen en jezelf open te stellen. Als je jouw geliefde nooit vertelt hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt, zullen ze geen idee hebben. Dus tijd om open kaart te spelen! Vertel het ze maar.
Jij bent namelijk klaar om dingen naar een hoger niveau te tillen. Wees brutaal en dit word je beloond. Geloof ons nou maar! Mercurius en Venus werken samen, wat betekent dat het de perfecte tijd is om je kans te wagen. En als je momenteel niet in iemand geïnteresseerd bent, zie je misschien wel een cutie in je DM sliden!

 

Sterrenbeeld Weegschaal

 

Take charge baby!

We missen je een beetje, Weegschaal! Waar is die onwijze aantrekkingskracht van je gebleven? Het was ook zo koud hè? We nemen je niks kwalijk. Gelukkig staan alle sterren bijna in de juiste richting voor jou. En met die planeten heb jij binnen no-time je sexy vibes terug! Ze zullen deze oppeppen en je constant laten nadenken over de drang om samen te smelten. Dit garandeert dat je enthousiast bent om de leiding te nemen in je seksleven, of je nu single bent, of een partner hebt. Deze pittige bui houdt gewoon niet op, dus als je vrijgezel bent en niet tevreden bent met je huidige datingpool, ruim dan iedereen op en druk op reset. Zie het maar als een grote voorjaarsschoonmaak!

Over schoonmaak gesproken; zorg je wel goed voor jouw juweeltjes? Met de juiste cleaner steek je ze zo weer in het nieuw! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, lieve Weegschaal; wanneer je goed bent voor jezelf (en je spullen), zal al het andere ook goed voor jou zijn!

 

Sterrenbeeld Schorpioen

 

Nat, natter, natst

Ben je er klaar voor? Het staat op het punt om extra nat en bezweet te worden, Schorpioen. Met zoveel kosmische kracht in je voordeel, heb je meer energie om lange seksmarathons aan te gaan – ik heb het over meerdere uren. Buckle up, girl! Sterker nog, met zoveel bronstige vibes die in je seksleven opduiken, zul je de drang voelen om bijna 24/7 samen te smelten. Oh, en gelukkig, deze trend begint aan het begin van deze periode en stopt pas een keer in de loop van 2023, dus als je niet de beste seks ooit hebt, is het tijd om het heft in eigen handen te nemen!

Het heft in eigen handen nemen, dat kan jij wel! Jij bestelt regelmatig wat nieuws voor jezelf en je gretige va-jay-jay. Het is je dan zeker niet onopgemerkt gebleven dat jouw favoriete webshop vernieuwd is! Wat een plaatje is het, hè?

 

Sterrenbeeld Boogschutter

 

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is …. nóg meer lekkers!

Doe je gordel om, Boogschutter, want je seksleven wordt fan-tas-tisch! Met Jupiter, de planeet van wonderen en Mars, de planeet van seks, is er voor alle Boogschutters passie ‘for days’ in de sterren geschreven. Aan de ene kant kan dit een golf van datingopties voor singles met zich meebrengen, inclusief de mogelijkheid om een ware liefdes-soulmate te vinden. Maar het kan je ook in een datingspiraal sturen: je voelt je als een kind in een snoepwinkel, omringd door hotties die gewoon geen genoeg van je kunnen krijgen!

Op zoetigheid ben jij altijd al gek geweest. Wist je dat je die zoetigheid ook kan inzetten tijdens het intiem zijn? En nee, dan bedoelen we niet jouw sweetness! (hoewel deze ook onwijs lekker is!). Een boel smaakjes om jouw avontuurtjes nóg smakelijker te maken.

 

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!