Hornyscoop van 2015!

Hornyscoop

Ram

Kans op seks: Af en toe
Kans op een orgasme: Zelf doen.

Bovenstaande kansberekening liegt er niet om. Maar… dat maakt jou en jouw beste vriend Jupiter lekker toch niets uit! Ze snappen het gewoon niet, jouw partner of scharrel tot dusver. Je kunt praten totdat je een ons weegt om een, voor jullie beiden, lekkere vrijpartij af te dwingen. Maar ja, dan moet je zelf ook de controle uit handen geven… En jij hebt als (happy) single of midden in de liefde toch het liefst zelf de touwtjes in handen. Of de massageolie. Of jouw lieve mooie mini vibrator. Helemaal prima mooie gekke Ram, je heb je best gedaan. Tenminste…dat denk je!

Er staat je namelijk een giga mooi, onverwacht lekker avontuur te wachten! Probeer het! Laat je voor één keertje eens gaan Ram. Je partner of die leuke meneer/mevrouw die je bij daglicht ontmoet zal je hart veroveren en het ‘zelf doen’ wordt verleden tijd! Het gaat sneller dan je denkt en de herfst voelt als de zomer, je haar begint te dansen, je eten lekkerder ruiken, je huid begint te stralen, je benen langer lijken, je kunt dansen en zingen, wist je niet hè? Suck it all-in, geniet er van leukerd, het is nooit te laat om… goede seks te hebben! 😉

Stier

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Logisch

Wat ben je toch een prachtige vrouw! Een stier (en dit geldt voor alle stieren) is vanuit het heelal direct te herkennen aan haar mooie rechte houding, haar prachtige, immer positieve energie, haar sensualiteit en haar goed verzorgde lichaam. Oh, en de glanzende benen (smeer je daar nu echt glijmiddel op?) en de glimlach op haar snoet. Stralende stier, het blijft Mars een raadsel waarom jij nog single bent!

Voor de stier in een relatie geldt ook dit seizoen weer: ‘heel veel smullen!’ Je geniet van jezelf en elkaar en jullie weten elkaar in drukte van huishouden en werk altijd weer op een sexy manier en op tijd te vinden. Een hoogtepunt is logisch, altijd. Jouw orgasme ga je gewoon ophalen wanneer het jou schikt en je partner vindt dat forever sexy! Lieve single stier, jij komt dit seizoen ook voldoende aan je trekken hoor. Jouw tevredenheid in werk en privé zorgt er voor dat je van het hele single zijn niet zo’n probleem maakt. Het universum is trots op je en geniet van jou, net als iedereen om jou heen. Zin in een avondje gieren? Probeer dan één keer die ene sekspositie waar jij en je vriendinnen laatst zo vreselijk om moest lachen. Het is een succesformule, echt waar!

Tweelingen

Kans op seks: Ja hoor!
Kans op een orgasme: Ja gaat lukken!

Je zit in een goede flow, Tweelingen. Het kan zijn dat je niet weet wat je leest, maar let op: wat de sterren zeggen is tot dusver toch altijd juist gebleken? Na een heerlijk luie zomer waar je veel fijne wijn en voedsel hebt genuttigd, hoef je jezelf wat ons betreft niet af te tuigen in de sportschool hoor. Het wordt een koude herfst! En in een coltrui hoeft men een buik niet in te houden, remember? De kaarsjes branden bij thuiskomst, geweldig om geliefd te zijn hè, mooie tweelingen?

Vergeef het je partner wanneer hij of zij even een paar dagen geen tijd heeft voor de liefde of seks. Je komt voldoende aan je trekken en mag zelf ook kaarsen en lucifers pakken hoor. Hoe leuk is het dat wanneer HIJ of ZIJ thuiskomt en jij daar in de oversized trui van je lover mooi zit te zijn? Hij (of zij) houdt veel van jou en de sexy lingerie (en meer) die jullie regelmatig samen shoppen. Voor de single tweelingen: geduld is een schone zaak. Seks kan. Orgasme kan. Maar als je nog héél even geduld hebt, dan komt er (omdat jij alleen het allerbeste verdiend) een nieuwe liefde op jouw pad! Zij is te herkennen aan haar paarse kleur, stijlvolle kleine vormgeving, oplaadbaarheid en een jaar garantie. Te gebruiken met elkaar…’ja gaat lukken’…

Kreeft

Kans op seks: Natuurlijk!
Kans op een orgasme: Groot!

Het zal niemand ontgaan zijn, je was hip and happening op alle zomerse feestjes, mooie Kreeft! Wat ben jij een lekker wijf, zou Venus zeggen! Je bent verliefd of abnormaal blij met de nieuwe kansen die je geboden worden, ook al is het koud, nat en donker buiten. Waar het feest is… daar ben jij! Waar haal je de energie en tijd vandaan, om na zo’n lange werkdag of feest in het weekend ook nog uitgebreid aandacht aan jezelf, een voorspel en je partner te besteden? Even vlug een vrijpartij voor jou is er niet bij, we like you!

Wat een geluksvogel is hij of zij die jouw altijd mooi gewassen en geschoren Aloë Vera geurende buitenkant mag beminnen! Het geeft niets en is logisch wanneer jij nog even single bent, Kreeft. Want wat jij geeft, dat wil je terug. En je geeft je uiteraard niet aan de eerste de beste loser of loseres die niet eens weet wat het voor jou betekent dat hij/zij zichzelf op en top verzorgd voor aanvang van een romantische avond. Als hij/zij jouw Femme Intime tip niet eens ter harte neemt, geef de Mr. Of Mrs. Grey wannabe dan gerust een tikje met eigen zweep! Blijf lachen om je eigen grappen, gek mens en deel je blunders met vriendinnen, ze houden zo van jou!

Leeuw

Kans op seks: Om de dag?
Kans op een orgasme: Pak wat je pakken kan!

Hoe gaat het met je? Oh wacht even, dat is gek in een horoscoop. Het gaat goed met je, Leeuw! Je hebt zin in de herfst want dat betekent weer veel “met-mijn-lief-onder-een-dekentje-op-de-bank-hangen dagen”. Het seizoen leent zich hier prima voor en het weekend mag je van de sterren ook zo lui als een varkentje doorbrengen op een bankstel. Maar LET OP! Vind jij het nog steeds een aantrekkelijke heer of dame daar aan jouw zijde, lieve Leeuw?

Houden jullie het vuurtje samen nog wel opgestookt, trouwe Leeuw met een relatie? Of heb je binnenkort alleen nog maar een relatie met het dekentje zelf? Zonde, je bent zo mooi! En sexy bovendien! Daarom heeft Venus zojuist met Pluto overlegd en bedacht dat jij (dit wordt jouw idee, steel het gerust) om de dag je best gaat doen om te stralen van geluk, liefde en sexyness! Nieuw seizoen? Nieuwe batterijtjes! Nieuw seizoen? Nieuwe toy! Nieuw seizoen? Nieuwe lingerie! Nieuw seizoen? Nieuwe jij! Verras je lief of date met de sexy leeuw in jou! Stuur hem of haar ’s ochtends al iets stouts per sms om alvast inspiratie op te doen voor jullie afspraakje van vanavond. Weet je het weer? Zie je haar weer? Geniet van jezelf en elkaar, dat kan ook gerust onder een dekentje…

Maagd

Kans op seks: Zeer zeker
Kans op een orgasme: Of course my horse!

Heb jij er wel eens op gelet, hoeveel vriendinnen jou om raad vragen? Hoe goed jij kunt luisteren en adviseren? Je hebt het zelf niet eens in de gaten, maar door jouw openheid en altijd eerlijke ideeën kijken er veel mensen naar je op, lieve Maagd. Jouw mooie voorkomen heeft daar niets mee te maken, maar de sterren vinden je ongelofelijk knap! Je bent simpelweg een heerlijk mens, dat graag gezien wordt. Jouw looks heb je zelf verdiend, door goed voor jezelf te zorgen en je vrouwtje te staan.

Jouw baas is maar wat blij met je en je volgt je werk of opleiding met plezier. Jij kan alles verkopen, zelfs erotische producten breng jij met een glimlach aan de vrouw als je dat zou willen. Leuk hè, wanneer je taboes kunt doorbreken voor vriendinnen, daar waar zij dit zelf (nog) niet durven. Ben je misschien nog opzoek naar een leuke bijbaan? 😉 Volgens mij kun jij je niet eens herinneren wanneer een vrijpartij niet fijn moet zijn geweest. Jij zorgt ook op relationeel vlak voor geven en nemen en dat is precies wat de sterren jou toewensen. Neem het er van schoonheid, het wordt een mooie herfst!

Weegschaal

Kans op seks: Doordeweeks
Kans op een orgasme: De kans is groot, de keuze is reuze

Lieve, gekke Weegschaal, wat ben jij druk geweest en wat staat je ook nog eens een heerlijke drukke maar leuke periode te wachten! Jij hebt energie voor tien! Zien de sterren het goed dat je nog zekerder bent geworden van je mooie zelf? Dat je steeds vaker je neus ophaalt voor jaloerse (vrouwen doen dit) typjes of problemen van anderen op jouw bord? Je hebt ze niet zelf opgeschept en veegt ze met liefde weer van tafel. Je hebt helemaal geen tijd voor energievreters of klagende heren en dames om jou heen. Liever dan dat, laat jij je aanbidden en volkomen terecht!

Jij hebt het, single of gebonden, nooit te druk voor een avontuur met je partner of een leuke date. Je pakt graag uit en omdat je inmiddels weet hoe je te werk moet gaan, draai jij je hand niet meer om voor een paar stoere handboeien of een striptease. Ik zie je glimlach, gewoon doen alsof je het durf telt ook op een date of voor je liefste. Hij/zij vindt jou zó leuk! Je mag nog best iets vaker je gsm uitzetten, zodat je nog net iets meer (en vooral langer) kunt genieten van een welverdiende massage, lieve Weegschaal. Het is best eens goed om de touwtjes (of jouw vertrouwde fles Ladies Glide) uit handen te geven. Geniet ervan!

Schorpioen

Kans op seks: Potverdikkie die donderdagen!
Kans op een orgasme: Dito

Dit wordt jouw najaar, Schorpioen! Je hebt enorm geluierd de afgelopen zomer en zachtjes gewenst aansluitend een winterslaap te kunnen houden, maar helaas… er wordt meer van je verwacht en het wordt leuk! De sterren raden je aan om een tikje meer initiatief te tonen op relationeel vlak. Mocht je het vergeten zijn, pak je gsm, scroll even langs je laatst genomen 400 selfies, en? Juist, jouw aanstaande prins of prinses zit al een tijdje op een wit paard op je te wachten.

Het wordt kouder, het wordt sneller donker, begeef je met je mooie schorpioenenkoppie meer onder de mensen girl! Onzeker? Jij? Hoeft niet! De Schorpioen in een relatie wacht een mooie nieuwe fase. Je ervaart jullie liefde anders dan voorheen en verteld jouw partner wat je ideeën en behoeften zijn voor in de toekomst… En wat blijkt, óf hij/zij is je net voor óf valt opnieuw als een blok voor je want wat zitten jullie op één lijn! Je hebt de winterslaap reeds gewist en doorzoekt je garderobe naar die extra mooie jurk of jullie verloren mooie ‘toy voor samen’? Wat je ook doet Schorpioen houd je prachtige ogen open, en loop je langs een spiegel? Lach naar jezelf. Altijd.

Boogschutter

Kans op seks: Wanneer jij wilt
Kans op een orgasme: Oh ja!

Sexy is Boogschutter, Boogschutter is sexy! Single Boogschutter, in voor een goed gesprek (sexy) een slimme dame (sexy) jij weet wat je wil (sexy), jij durft te lachen om jezelf (sexy) en je zoent als de beste (forever sexy). Hoe is het mogelijk? Dat jij nog single bent, begrijpt geen enkele planeet. Wel weten de sterren te vertellen dat je een mooie reis gaat maken, of zeker een reis(je) moet boeken komende winter! Een uitnodiging voor een (dans)feest moet je ook zeker niet afslaan dit najaar, het wordt leuk!

Niet single Boogschutter, de sterren zijn jaloers op je! Wat een geluksvogel, is die man of vrouw van jou! Men zou zelfs Gaston van de Postcode Loterij met zijn 100.000 euro cheque voor jou aan de kant duwen, om met jou door het leven te mogen gaan! Wanneer jij dit seizoen nog geen ring om je vinger ontvangt, dan weet Jupiter het ook niet meer hoor! Mocht zich een klein dipje aandienen deze herfst, lieve Boogschutter… kin omhoog you sexy. Alles wat jij (nog) nodig hebt is onderweg. Of bestel je gewoon lekker (voor je) zelf op Nachtkastje.nl 😉

Steenbok

Kans op seks: Wat jou betreft wel
Kans op een orgasme: Zelf doen?

Jullie doen het twee keer per jaar en dat is oké, Steenbok. Het geeft je zoveel plezier, nieuwe inzichten en materiaal om mee verder te kunnen de komende twee seizoenen! Wat een feestje is het iedere keer weer, de sterren zien veel plezier in de avonduren bij jou thuis! Iets met een grote roze koffer? Hoe krijg je het toch iedere keer weer voor elkaar zo een leuke gastvrouw te zijn? Het is typisch Steenbok het iedereen naar de zin te maken.

Ondertussen heb jij twee keer per jaar een cadeau ontvangen (of nog één!) en wat dat is, dát zien jouw vriendinnen dan weer niet. Maar jouw partner vindt het heerlijk dat je cadeautjes met hem of haar deelt. Het houdt jullie relatie levend, spannend, en jij voelt je sexy. Jouw orgasme valt allang niet meer in de categorie ‘zelf doen’. Als mooie, prettig gestoorde single Steenbok, deel jij graag jouw verhalen met je vriendinnen. Zij hangen aan jouw lippen wanneer je verteld over bijvoorbeeld de ‘Oral Pleasures’. Jullie hebben de grootste lol om jouw ‘oplaadbare vriendje’… Wacht geduldig op hun verhalen Steenbok… zij krijgen hun bestelling binnenkort thuisgestuurd! 😉

Waterman

Kans op seks: Yes!
Kans op een orgasme: Zeker op zondag!

Heb jij het ook zo koud, mooie Waterman? De kans bestaat dat jij dit seizoen regelmatig te laat op je werk zult verschijnen. Niet jokken, je hebt geen griepje! Jij voelt je kiplekker, maar je wilt langer genieten onder de wol en dan niet in je eentje… Je krijgt een dikke knipoog van de sterren, zij moeten erg om je lachen! Met jouw sexy voorkomen – ook al draag je een dikke wollen trui – kom jij overal mee weg. Jouw baas, collega’s of de bouwvakker op straat, ze vinden het fijn je na te kijken. En ook al kom je weer een uur te laat binnen wandelen op je werk, je straalt en werkt hard.

Alles lukt, je doet je werk goed en harkt naast omzet voor je baas, ook nog even een leukerd binnen voor het weekend! Geen zorgen aan jouw prachtige koppie, alle negativiteit keer jij jouw prachtige billen toe. Voor de Waterman met een vaste partner… kijk even iets langer naar hem of haar dan anders… zie je wat er gebeurd? Lekker warm hè?

Vissen

Kans op seks: Jawel hoor
Kans op een orgasme: Maar natuurlijk!

Here we go! Je bent er helemaal klaar voor om jezelf mooi te maken en te vertellen waar jij zin en hebt (en wat jij lekker vindt). Waar zat je nou, leuke Vissen?! Je hebt jezelf een beetje verstopt het afgelopen seizoen. Wij hier op Pluto vinden dat echt onnodig, je bent zó knap! Wat een heerlijk seizoen staat er voor jouw deur, beloofd. Het is tijd voor een nieuw kapsel, voor de single Vissen en een nieuwe liefde, of nieuw uhm…speelgoed voor in de slaapkamer? Jouw kennende ben je zo trouw als een hond en weet je allang dat een fijn (trillend) speeltje geen concurrent is voor jullie samen.

Die nieuwe liefde voor de single Vissen vindt het heerlijk dat je zo open durft te praten over jou en je orgasme. Jouw enthousiasme en hoogtepunt in de slaapkamer werkt aanstekelijk en voordat je het weet surf je samen zoekend naar een mooie toy. Of… boek je een avond gezelligheid met je vriendinnen. Leg die nieuwe lover (indien het een meneer is) nog even uit dat mannen verboden zijn op een Ladies Night!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!