KAAT | 5 verleidelijke tips (én: CandyMen komt naar België!)

5 verleidelijke tips

Door seksuologe Kaat Bollen.

Maart was al de moeite tot nu toe. Enkele dagen echt lente, enkele dagen echt storm. Ja, maart heeft dit jaar nogal een vrouwelijk tintje vrees ik. Ikzelf als vrouw mag dat wel zeggen he? Maar, wat maart voor mij extra speciaal maakt, is dat CandyMen eind maart naar België komt!

Heren uit de Kleren

De Nederlandse Ladies Night fans kennen CandyMen vast al: een groep aantrekkelijke mannen die gezwind uit de kleren gaan en zo instaan voor een avond topentertainment. Maar, in België zijn deze heerlijke kerels nog niet doorgebroken. Zonde, want het oog van de Belgische vrouw wil natuurlijk ook wat! Daarom dat Ladies Night België besloot CandyMen naar ons kikkerlandje te halen voor een event eind deze maand: ”Heren uit de Kleren” op 30 maart in de Versuz in Hasselt.

Wat ben ik benieuwd!! Ik ga zelf de presentatie op mij nemen, dus ik heb de heren ondertussen al ontmoet en ik heb hun dansmoves goedgekeurd. Tja, het is nu eenmaal belangrijk om te weten wat soort vlees we in de kuip hebben, en geloof me, dat vlees mag er zijn! 😉 Kom het gerust mee keuren tijdens deze allerleukste vriendinnenavond van het jaar.

Twee vriendinnenavonden maken er één van

Want dat is natuurlijk waarom we samen de handen (en andere lichaamsdelen) in elkaar hebben geslagen! Een Ladies Night Homeparty (zowel in Nederland als in België) is een ideale vriendinnenavond, een avondje CandyMen is dat ook, dus als je die twee combineert.. Tja, dat moet dan wel vuurwerk geven!! Verzeker jezelf en je vriendinnen van een ticket.

Dat wat je wil krijgen, moet je geven

En, eerlijk is eerlijk, misschien kunnen we ook wel wat leren van die CandyMen? Want ik vind het als seksuologe natuurlijk helemaal oké om buiten de deur honger te krijgen en dan thuis te gaan eten. Maar geef toe, het is ook wel fijn als je man erin slaag om je honger thuis al aan te wakkeren! En laat dat net in langere relaties vaak niet meer het geval zijn.

In therapie werken we vaak met het principe ‘Dat wat je wil krijgen, moet je geven’, dus laat ons dat hier eens op toepassen? Misschien dat het wel loont om je partner extra te verleiden, extra te laten merken dat je hem begeert. Wie weet wat je dan terug krijgt?

Vijf tips voor verleiding

Bij deze geef ik jullie dus graag vijf tips waarop je extra effort voor je partner kan doen, in de hoop dat je die effort ook terug zal krijgen. En ja, uiteraard kan het zijn dat je dit niet terug krijgt. Dat zou jammer zijn, maar dan nog kan je trots op jezelf zijn. Want dan ben jij toch nog altijd de vrouw die haar best blijft doen én een verleidelijke vrouw is. En geef toe, je bent toch liever een verleidelijke vrouw dan een uitgebluste partner?

Dus, de tips!

1. Zet extra in op de manier waarop jouw partner graag verleid wordt, ook al is dat misschien niet de manier waarop jij het allerliefste verleidt.

Vaak heb je zelf als persoon een voorkeur in het verleidingsspel. Vaak is die voorkeur gelinkt aan de manier waarop je zelf graag verleid wordt. Maar, dat hoeft niet perse de manier te zijn waarop je partner het liefste in de mood gebracht wordt. Wees je hier bewust van en probeer je af te stemmen op de manier waarop hij graag verleid wordt. Uiteraard hoef je hierin niet over je eigen grenzen heen, maar jezelf net iets extra motiveren om net iets extra’s te doen is wel aan te raden!

2. Investeer in mooie lingerie én mooie bovenkleding. Het oog wil ook wat, en niet alleen in de slaapkamer!

In de datefase van onze relatie doen we vaak extra ons best voor elkaar. We zorgen ervoor dat we er piekfijn uitzien, waardoor we ons vaak ook beter in ons vel voelen en meer zelfverzekerd zijn. Naarmate de relatie vordert neemt het belang hiervan vaak af, want die andere ziet ons toch wel graag zoals we zijn. En dat is uiteraard ook zo. Maar dat neemt niet weg dat het wel fijn is als je partner extra moeite doet. Doe dat dus af en toe. Dat is trouwens niet alleen fijn voor je partner, maar ook voor jou!

3. Geef hem bij het thuiskomen van zijn job een welgemeende tongzoen en gun hem een half uurtje om te aarden, ook al heb jij misschien meer behoefte om iets te vertellen.

De meeste mensen, man en vrouw, hebben na het werk altijd even tijd nodig om terug te aarden. Om de knop om te zetten van werkcontext naar de thuisomgeving. Dat is moeilijk als je meteen terug in de rush van alle dag terecht komt. Gun je partner dus even tijd, nadat je hem welkom thuis geheten hebt. Dat klinkt misschien erg jaren 50, maar daar heb je zelf ook meer aan, want hij zal daarna veel meegaander zijn en daar pluk jij de vruchten van!

4. Doe in de slaapkamer eens iets anders.

Dat hoeft trouwens niet persé iets gigantisch anders te zijn, maar wel iets dat hem verrast, iets dat duidelijk maakt dat je het niet op automatische piloot doet, maar dat je er van wilt genieten én hem ook wilt laten genieten.

Orale seks.

Need I say more?

Ik kan helaas niet beloven dat je man hierna dezelfde moeite voor jou gaat doen, maar, mocht dat niet het geval zijn, dan heb je dus nog altijd de heren van CandyMen. Geloof me, die gaan op 30 maart wel hun uiterste best doen om je te verleiden… Dus daar kan je sowieso even op verder…

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!