KAAT | Consulente worden

Kaat - Zomerseks

Seks heeft veel invloed op je levensgeluk

Jullie weten dat ik echt, oprecht vind dat ik de allermooiste job in de wereld heb. Mensen die worstelen op vlak van seksualiteit daarin toch verder kunnen helpen, geeft zoveel voldoening. Want je weet gewoon als je mensen helpt op dit vlak, dit onmiddellijk een groot effect heeft op hun levenskwaliteit. We zeggen immers weleens: als je seksleven goed loopt, maakt het maar ongeveer 5% uit van je totale levensgeluk. Maar, als de seks niet goed loopt, heeft dit wel vaak 30 tot 40% negatieve invloed op je totale levensgeluk. Dat is veel! Wanneer je dat dus aangepakt krijgt, samen met een koppel, heeft dat heel snel heel veel effect op hoe goed mensen zich voelen. Schitterend toch?

Er is ook een nadeel…

Er is eigenlijk maar één groot nadeel aan seksuologe zijn: dat is dat de drempel voor veel mensen nog ontzettend hoog ligt. Mensen vinden het toch spannend om naar ons toe te komen. Omdat ze niet goed weten wat ze kunnen verwachten denk ik. Ze weten ook niet goed wat voor vragen ik dan allemaal ga stellen en of ze daar dan allemaal op moeten antwoorden. Omdat je, als je naar een seksuologe gaat, ook wel moet toegeven dat je een echt probleem hebt. Omdat het ook best wel wat geld kost om naar een seksuologe te gaan. en de meeste verzekeringen hier niet (of heel weinig) in tussenkomen. Redenen genoeg dus waardoor mensen vaak lang wachten om tot bij mij te komen. Regelmatig wachten mensen zelfs te lang. Daarmee bedoel ik dat met verloop van de tijd het probleem vaak escaleert, waardoor we ook weer meer werk hebben om het aangepakt te krijgen. En hoewel ik dat allemaal heel goed begrijp, is het natuurlijk ook erg jammer.

Maar gelukkig, hebben we dan de Ladiesnight Consulentes nog! In mijn ogen zijn de consulentes echt eerstlijnshulpverleners. Ze komen natuurlijk rechtstreeks tot in de woonkamer van de mensen en je hebt gewoon een superfijne avond met ze. Dan is het niet zo moeilijk om, op het einde van die toffe avond, toch nog even een vraag over je eigen seksualiteit te stellen. De drempel ligt veel lager en dat merken we. Hoe langer hoe meer, uiten dames op LadiesNight Homeparties ook hun seksuele vragen én staan onze consulentes hen bij met raad en daad. Ik geef hen immers niet voor niets de nodige achtergrond en kennis. Op die manier kunnen ze de dames wetenschappelijk onderbouwd advies geven en hen ook daadwerkelijk verder helpen. Prachtig toch?

De voordelen van Ladiesnight consulente zijn

Dus misschien, als we heel eerlijk zijn, is niet seksuologe de mooiste job van de wereld, maar is LadiesNight consulente dat. Want:

    • Je bezorgt een toffe groep dames een hilarische avond (sfeer en fun gegarandeerd!)
    • Je helpt het taboe omtrent seksualiteit te doorbreken!
    • Je bent eerstelijnshulpverlener en helpt honderden dames aan een beter seksleven
    • Je blijft up to date op vlak van sekstoys, wat je eigen seksleven ook ten goede komt!

Fantastisch toch? Je kunt jezelf nu aanmelden als consulente. Wie weet leid ik jou binnenkort op tot sexperte!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!