KAAT | 5 redenen waarom Kaat zelf consulente wil worden

5 redenen om consulente te worden

Door seksuologe Kaat Bollen.

De winter is voorbij!

Het is alweer juni! En we hebben er zowaar enkele zomerdagen opzitten! Wat een verschil maakt dat toch hè? Als het mooi weer is, is iedereen automatisch beter gezind én hebben we vaak weer wat meer zin om te vrijen. Alsof we wakker worden uit onze winterslaap. We gooien onze wintervacht af (soms letterlijk, want ik geef eerlijk toe dat ik in de winter wat minder fanatiek scheer dan in de zomer), hullen ons terug in wat luchtigere kledij en er wordt wat meer geflirt. Jawel, jullie lezen het, ik ben duidelijk eerder een zomermens dan een wintermens. Misschien daarom dat ik wel erg positief terugkijk op de voorbije maand?

Tijd voor jezelf

In mei ben ik voor het eerst sinds de kindjes alleen op reis gegaan. Dat vond ik best spannend hoor! Maar je kan pas een goede mama zijn als je in eerste instantie goed voor jezelf zorgt. En dat had ik in hun twee eerste levensjaren wat te weinig gedaan. Dus trok ik er voor vijf dagen op uit in mijn eentje. Mijn koffer gevuld met boeken waar ik niet aan toe gekomen was. En wat was het zalig! Ik heb geslapen, gezwommen, geslapen, gelezen, geslapen, gegeten, geslapen, genoten!

Ik raad het echt elke drukke mama aan om af en toe even tijd voor zichzelf te nemen om op te laden. In mijn praktijk vergelijk ik het wel eens met die zuurstofmaskertjes in het vliegtuig. Daarbij moet je ook eerst je eigen masker opzetten en dan pas dat van je kindjes. Want je kan pas voor hen zorgen als je voor jezelf zorgt. Mijn besluit staat alvast vast: ik maak hier een jaarlijkse gewoonte van!

Vrijgezellenfeest van mijn zusje

Verder was ook het vrijgezellenfeest van mijn zusje in mei. Ze trouwt in juli namelijk met de man van haar dromen en als een van haar getuigen stond ik mede in voor het organiseren van haar vrijgezellenfeest. En het was de moeite! Quasi alles was aanwezig: een belachelijk penispak (jawel, dat lees je goed!), veel drank, leuke meisjes, een ballonvaart, een roadtrip, een feestje aan de voet van de Pont Du Gard. Het was fantastisch! Al ben ik stiekem wel opgelucht dat het erop zit; dat organiseren bezorgde me best wel wat stress! Daarom was het ook zo fijn dat ik mei kon afsluiten om een schitterende manier waarbij ik mezelf niet te hard moest inspannen: de Ladies Night Meeting van 2019!

Meeting van Ladies Night

Eén keer per jaar is Duiven (daar waar het hoofdkantoor van Ladies Night ligt) namelijk te klein en wordt het overspoeld door een massa toffe en enthousiaste vrouwen. Alle Nederlandse en Belgische consulentes komen dan samen om elkaar beter te leren kennen, om hun kennis van seksualiteit nog wat extra bij te spijkeren, om samen te bekijken welke nieuwe producten er in het pakket komen. En wat is die meeting altijd fantastisch! Het groepsgevoel en de sfeer zijn werkelijk fantastisch. Het is echt elk jaar weer zo een dag waarop ik zo dankbaar ben dat ik deel mag uitmaken van de Ladies Night familie. Wil je hier zelf ook deel van uitmaken? Dat kan, klik voor meer info: NederlandBelgië

Ladies Night consulente

Ik zet alvast vijf voordelen voor je op een rijtje, want ik geef toe, als ik geen Ladies Night Ambassadrice was, ik was stiekem consulente geworden…

  1. Je bezorgt tijdens elke party een groep vrouwen de tijd van hun leven. Zoals jullie weten heb ik zelf ook enkele party’s gegeven bij de lancering van Ladies Night België en het verbaasde me positief hoe open en gezellig de party’s telkens zijn. Vrouwen gaan echt met elkaar in gesprek en lachen nog veel meer. Vrouwen die ervaring kunnen geven, dat is zo waardevol!
  2. Je wordt een echte sexperte, want je wordt opgeleid door de Ladies Night managers en door mij! Wij leren je de kneepjes van het vak en zijn er altijd op afroep voor vragen.
  3. Je weet als eerste wat er beweegt op toy-vlak. Ladies Night houdt steeds vinger aan de pols en verandert meerdere keren per jaar het pakket. Dat wil zeggen dat je steeds op pad gaat met de nieuwste toys. Al lang voor dat een toy een hype wordt, heb jij hem geïntroduceerd in vele huiskamers. En meer nog: tijdens de jaarlijkse meeting kan je meebeslissen welke toys er in het pakket komen. Zo kan je echt verkopen waar je zelf achterstaat!
  4. Je wordt lid van de warmte, grappigste en gekste familie van Nederland en België. Elke meeting die ik heb met andere Ladies Night dames, of het nu mensen van kantoor is of dat het consulentes of managers zijn, het is voor mij steeds weer een bad van liefde. Ik weet het, zum kotsen, dat klinkt een beetje melig. Maar het is wel zo! Als zelfstandige werk ik heel vaak alleen en soms is dat een beetje eenzaam, daarom ben ik zo blij dat Ladies Night mij het groepsgevoel geeft wat elk mens nodig heeft!
  5. We moeten er niet flauw om doen: je verdient er ook een aardig centje mee. Een centje dat je kan gebruiken om je eigen collectie toys te vergroten, of om op reis te gaan, te shoppen zonder schuldgevoel (al is schuldgevoel natuurlijk niet nodig). Net die extraatjes die je jezelf anders misschien niet zou gunnen, zijn wel mogelijk door deze extra inkomsten. Fijn toch?

Jullie lezen het, Ladies Night consulente worden is écht het overwegen waard. Ik zou het in elk geval super vinden je binnenkort tegen te komen en op te leiden!

Wie weet tot snel?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!