KAAT | De populairste speeltjes van 2021

Populairste speeltjes 2021

Hallo 2022!

Yay, het is 2022! Mijn allerbeste wensen nog voor jullie! Eigenlijk is dat een beetje laat, ik weet het, maar dit is mijn eerste blog van het jaar dus ik vind dat dat mag. Dat 2022 een beter jaar mag worden dan 2021. Op elk vlak: op vlak van gezondheid, relaties, de maatschappij en nátuurlijk seksualiteit. Want daar waar de coronacrisis in eerste instantie een positief effect op ons seksleven had, is dat ondertussen helaas niet meer het geval. Het duurt te lang, we hebben te weinig perspectief en we offeren te veel op. Dat alles zorgt voor stress, veel stress. En als er iets slecht is voor ons seksleven, dan is het wel stress. Dus ja, dat dat in 2022 beter mag zijn!

Dat jullie zelf vinden dat jullie seksleven weer wat meer pit mag gebruikten, merkten we ook op onze party’s. We hebben er helaas niet zo veel kunnen geven als dat we hadden gewild, maar de party’s die we gaven, waren jullie zo enthousiast! Zo blij om nog eens met jullie vriendinnen samen te zijn. Verheugd om eens over iets anders dan corona te kunnen praten en natuurlijk benieuwd naar onze speeltjes om het thuis ook weer leuk te maken in de slaapkamer. Onze speeltjes verkochten goed en er zaten een aantal échte toppers bij!

De bestverkochte speeltjes én wat ik daar van vind…

Speciaal voor jullie, zet ik in deze blog de vijf best verkochte speeltjes van 2021 op een Ladies Night party op een rijtje én geef ik er mijn professioneel advies bij!

1. Beidehandje

Een masturbator voor mannen is dit! Een hele leuke trouwens, want dit speeltje lijkt niet op een vulva/vagina/anus, maar heeft de vrouwvriendelijke vorm van een eitje. Dat maakt dat vrouwen het ook leuk vinden om met dit speeltje in de weer te gaan bij hun partner. Je kan het Beidehandje namelijk op verschillende manieren gebruiken: de man kan het alleen gebruiken wanneer hij masturbeert, de vrouw kan het bij hem gebruiken (zeker als hij dan ook nog eens geblinddoekt is, is dit een grote hit!) of de vrouw kan het eitje binnenstebuiten keren en met glijmiddel op haar clitoris gebruiken. Genoeg mogelijkheden dus! Bovendien is dit speeltje ook nog eens erg betaalbaar, wat ook wel geholpen zal hebben om die eerste plaats te veroveren. 😉

2. Daydream

Ook op de tweede plaats een seksspeeltje voor hem! Jullie zijn duidelijk wel erg gek op jullie mannen. Of jullie voelen je een beetje schuldig, omdat hij heeft moeten babysitten terwijl jij een fijne vriendinnenavond had, dat kan natuurlijk ook! In elk geval is dit speeltje een flexibele penisring die vibreert, wat het ook voor de vrouw erg aangenaam maakt. Bovendien kan je de uiteindes van de Daydream ook gebruiken om de clitoris aan beide kanten te stimuleren, dus ook dit speeltje is erg veelzijdig!

3. Mona Lisa

Uiteraard kon een luchtdrukspeeltje niet ontbreken in de top 5! Luchtdrukstimulatie zorgt namelijk voor een orgasme bij de vrouw in no time én is hierdoor ook een echte hype. Elke vrouw is dus benieuwd wat luchtdrukstimulatie bij haar teweeg zou kunnen brengen. Bijkomend voordeel van de Mona Lisa is, is dat zij niet te heftig is (ideaal voor beginners). Ze is klein en fijn, dus ook te gebruiken in combinatie met penetratieseks. Een welverdiende podiumplaats dus voor de Mona Lisa!

4. 7th Heaven

Net als luchtdrukstimulatie is G-spot stimulatie iets wat veel vrouwen tot de verbeelding spreekt. Door intense stimulatie van de G-spot is het immers mogelijk om een squirtend orgasme te ervaren. Veel vrouwen geven aan dat dit intenser voelt dan een ‘gewoon’ orgasme en veel mannen zijn hier benieuwd naar. Maar G-spot stimulatie is niet zo gemakkelijk, in tegendeel! Gelukkig hebben we daarom speeltjes die ons daarbij kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld de 7th Heaven. Veel Nederlandse vrouwen zijn dus, ondanks corona, toch in de zevende hemel geweest. En gelukkig maar!

5. Hera

Oeh, een persoonlijk favorietje! Als ik uit deze top 5 mijn ultieme speeltje voor vrouwen zou mogen kiezen, zou ik voor deze gaan denk ik. De Hera is een grote wandvibrator die ideaal is om te masseren: zowel jezelf als jouw partner. Bovendien kan je de Hera ook op de clitoris gebruiken. Al raad ik je dan wel aan om je slipje aan te houden, want wauw, wat is dit speeltje krachtig!

Tijd dus om werk te maken van die goede voornemens!

Ben je hierdoor ook benieuwd geworden naar een Ladies Night party? Boek dan nu jouw party! We weten immers allemaal dat goede voornemens pas iets betekenen, als je ze ook omzet in actie! Bovendien is het pakket van onze consulentes net aangevuld met een aantal nieuwe toppers, dus dat is meteen een goede extra reden om je vriendinnen te bellen. Have fun!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!