KAAT | Het geheim van een intenser orgasme? Dubbele stimulatie!

Blog Kaat Bollen Het geheim van een intenser orgasme Dubbel stimulatie

Lentekriebels

We beginnen stilaan te ontwaken uit de winter én onze winterslaap. Gelukkig! Ik merk in mijn praktijk dat zowat iedereen hier behoefte aan heeft. Corona en een lockdown is één ding, corona en een lockdown in de winter is een ander ding! De donkere, koude dagen zijn sowieso zwaar en helemaal wanneer je bijna geen sociaal contact mag hebben. Fijn dus dat er al wat dagen met mooier weer zijn, waarop de lente in de lucht hangt. Dat geeft wat perspectief, energie en goede moed. Iets wat we allemaal kunnen gebruiken momenteel.

Maar de lente geeft natuurlijk meer dan dat, de lente geeft ook lentekriebels. Zalig! We ontwaken seksueel terug een beetje, hebben meer behoefte aan huidcontact, aan sensualiteit. En met die behoefte kan ik jullie natuurlijk (digitaal) verder helpen. Ik inspireer jullie graag om het uiterste uit die herontdekte sensualiteit te halen.

De wondere wereld van dubbele stimulatie

Vandaag wil ik jullie graag inwijden in de wondere wereld van dubbele stimulatie. Hiermee wordt de gelijktijdige stimulatie van clitoris en vagina bedoelt. We weten al langer dat de meeste vrouwen dit als erg aangenaam ervaren, maar we konden er voorheen nog niet de vinger op leggen waarom dat dat precies zo was. Dat weten we nu wel! Het zit hem allemaal in de clitoris.

Zoals jullie ondertussen weten is de clitoris veel groter dan enkel het buitenste topje van de ijsberg. De werkelijke grootte van de clitoris is gemiddeld maar liefst 12 centimeter. De ‘eikel’ zit vanbuiten, de rest (zwellichaampjes en uitlopers) zitten vanbinnen. Deze zwellichaampjes en uitlopers van de clitoris kunnen enkel onrechtstreeks gestimuleerd worden, namelijk door penetratie. Wanneer een vrouw dus dubbele stimulatie ontvangt, wordt niet enkel het buitenste deel, maar ook het binnenste deel van de clitoris gestimuleerd. En dat is uiteraard het lekkerste.

Vergelijk het maar eens met de penis van de man: je zal toch ook zelden enkel de eikel of enkel de stam stimuleren? Neen, het liefst betrek je zoveel mogelijk voor een zo stimulerend mogelijk gevoel. Dat is bij de vrouw net hetzelfde. Hulde voor dubbele stimulatie dus! Alleen is die dubbele stimulatie niet zo heel simpel. De clitoris zit 5 cm boven de vagina-opening en op twee plaatsen tegelijk zijn is niet zo eenvoudig. Daarom geef ik jullie vandaag graag drie tips om hier, samen of alleen, toch in te slagen.

Dubbele stimulatie tijdens de masturbatie

De meeste vrouwen stimuleren tijdens het masturberen enkel de uitwendige clitoris. Dit is meestal voldoende om tot orgasme te komen en kan ook erg lekker zijn. Toch kan het ook fijn zijn om voor het iets uitgebreider menu te gaan en dus ook de vagina te stimuleren. Het handigste hiervoor is als je hiervoor een speeltje gebruikt. Hiervoor heb je twee opties. Ofwel gebruik je een simpele vaginale vibrator en stimuleer je met de ene hand je clitoris en gebruik je je andere hand om de vaginale vibrator in te brengen. Of je gebruikt een vibrator voor dubbele stimulatie. Deze vibrators hebben twee delen: één deel voor vaginale stimulatie en één deel voor clitorale stimulatie. Dit is vanzelfsprekend iets gemakkelijker om te hanteren. Maar het is maar net wel je fijn vindt natuurlijk!

Dubbele stimulatie tijdens de orale/manuele seks

Wanneer je een vrouw oraal of manueel verwend is het ook mogelijk om haar dubbel te stimuleren. Dit doe je door enerzijds haar clitoris en anderzijds haar vagina te stimuleren. Het handigste hiervoor is om de vingers van één hand of je tong te gebruiken om haar clitoris te stimuleren en de vingers van je andere hand te gebruiken om haar vagina te stimuleren. Het kan ook fijn zijn om hierbij een speeltje te gebruiken. Hiervoor zou ik een simpele bulletvibrator aanraden voor haar clitoris of een simpele vaginale vibrator. Deze speeltjes hoeven niet teveel toeters en bellen te hebben, het is juist fijn als jij als partner ook een deel van de stimulatie op je neemt!

Dubbele stimulatie tijdens de penetratieseks

Ook tijdens de penetratie genieten de meeste vrouwen erg van stimulatie van de clitoris. Meer nog, de meerderheid van de vrouwen kan zelfs niet klaarkomen tijdens de penetratie wanneer dit niet gebeurt! Je kan de clitoris als partner manueel stimuleren of de vrouw kan zichzelf stimuleren. Vaak is het ook fijn om hiervoor een speeltje te gebruiken. Hiervoor raad ik de DailyKaat of de Uvibe aan. Door een speeltje te gebruiken, moet je er zelf minder met je verstand bij zijn en komt het minder aan op je eigen coördinatie en flexibiliteit.

Er zijn trouwens ook andere manieren om op zoek te gaan naar dubbele stimulatie. Denk bijvoorbeeld aan haar clitoris én haar tepels, of haar vagina én haar tepels, of zijn eikel en zijn perineum, of zijn penis en zijn prostaat. Mogelijkheden te over. Maar steeds geldt: hoe meer stimulatie, hoe intenser

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!