KAAT | Erotische cadeautips voor onder de kerstboom!

Seksuologe Kaat

Op naar 2022

Gelukkig ligt het jaar 2021 bijna achter ons. Wat een jaar was het weer! Eentje dat de geschiedenisboeken ingaat, maar ook eentje dat ik persoonlijk snel wil vergeten. Die verdomde Corona hè! Ik ben bijna het punt voorbij dat ik er het mooie van in kan zien. Gelukkig dat de feestdagen en jaarwisseling er bijna zijn, toch iets om naar uit te kijken! Sinds Sinterklaas het land verlaten heeft, staat hier de kerstboom op en tellen we af naar Kerstmis. Het feest met onze Belgische familie en het feest met onze Nederlandse familie. Gezellig samenzijn, lekker eten en natuurlijk cadeautjes!

Ik koop graag cadeautjes voor anderen. Nog liever dan dat ik ze krijg, geef ik ze eigenlijk weg. Iemand blij kunnen maken is namelijk bijna het mooiste wat er is! Al vind ik het steeds lastiger worden om gepaste cadeautjes te vinden. Ik ga (door Corona, jawel) minder shoppen in de stad. Dus zomaar iets tegenkomen, gebeurt een stuk minder. En eerlijk is eerlijk: de meeste mensen die ik graag zie, hebben ook al bijna alles wat ze willen. Hoe bedenk je dan een leuk cadeau voor onder de kerstboom?

Het beste cadeau is een erotisch cadeau!

Gelukkig heb ik altijd nog een aap die ik uit mijn mouw kan schudden op het gebied van cadeautjes… Jawel, dat zijn seksspeeltjes! Ik vind het altijd erg jammer dat we enkel seksspeeltjes aan onszelf of aan onze partner geven: ik heb namelijk al heel veel familie en vrienden blij gemaakt met een seksspeeltje. En hoewel het aan de feesttafel soms wat awkward momenten oplevert, heb ik nog nooit iemand horen klagen. Echt niet!

Als je zelf niet weet wat je iemand dit jaar cadeau wilt geven, is het dus zeker de moeite waard om eens een seksspeeltje als cadeau te overwegen. Ik geef jullie graag een aantal geweldige ideeën mee!

Cadeautip onder de 20 euro: Het ‘Eitje’

Jaaaa, ik weet het, over ‘Het Eitje‘ heb ik het vast al eens gehad in een blog. Waar het hart vol van is, loopt de mond van over hè! Maar ik vind dit echt een top cadeau! Het is namelijk een masturbator die er vrouwvriendelijk uitziet en die dus perfect samen door het koppel gebruikt kan worden. Dit maakt de manuele seks voor hem een stuk meer afwisselend en het is ook gewoon super fijn om samen te experimenteren. Bovendien kan je dit eitje ook binnenstebuiten draaien en samen met glijmiddel gebruiken om de clitoris te stimuleren. Man en vrouw kunnen dus zowel samen als apart genieten van dit leuke speeltje! Bovendien is het niet duur en geeft de vorm nog niet zo heel veel weg, waardoor de surprise achteraf groter is!

Cadeautip onder de 30 euro: Het beste glijmiddel op de markt

Over glijmiddel gesproken: dat is natuurlijk iets wat echt niet mag ontbreken in het nachtkastje. Bij niemand niet! Iedereen zijn seksleven wordt namelijk beter met een goed glijmiddel. Geloof me! Ladies Glide is zacht in gebruik en blijft lang glijden. Zo lang, dat het ook uitermate geschikt is om mee te masseren. Bovendien kan je het ook voor andere doeleinden gebruiken: tegen droge haarpuntjes, schrale ellebogen of zelfs piepende deursloten. Op die manier krijg je dit fantastische cadeau sowieso verkocht aan de ontvanger. En geloof me, er zal dan door hem/haar meer gesmeerd worden in 2022 dan enkel die deuren! 😉

Cadeautip onder de 50 euro: Een multifunctioneel massagetoestel

Jullie snappen inmiddels vast wel hoe ik mijn cadeautips uitkies hè? Ik kies steeds voor cadeaus die niet te voor de hand liggend zijn, zo kunnen er ook kinderen bij zijn als de cadeautjes uitgepakt worden. Mijn cadeautips zorgen voor niet té gênante momenten en ze zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Op deze manier kan je ook aan je preutse oom of tante een toy geven. Hij of zij kan dan beweren het enkel op de alternatieve manier te gebruiken, maar wij weten natuurlijk wel beter. Maar de gedachte is ook wat waard, toch?

Ken je Fiona eigenlijk al? Dit massageapparaat lijkt op een microfoon (ideaal alibi!), maar ze is heel geschikt voor stroeve spieren. Ja, voor álle spieren! Na een zalige massage, kan je deze massager dus ook gebruiken voor een happy end bij de man of vrouw. Hiervoor kun je het best je ondergoed aanhouden, want de trillingen zijn wel heel intens. Zet Fiona haar kop op je clitoris of tegen zijn schacht/eikel. Het zal niet lang duren tot je de multifunctionaliteit van dit speeltje ontdekt! En wees eerlijk, een mooier cadeau dan een orgasme is er toch eigenlijk niet?

Cadeautip onder de 100 euro: Dé ultieme koppelvibrator

Mijn duurste cadeautip is de Uvibe 3.0, maar het is dan ook écht de Rolls Royce onder de vibrators. Dit is namelijk een vibrator (in onopvallende vorm, alweer!) die niet enkel de man, niet enkel de vrouw, maar de man én de vrouw tegelijkertijd stimuleert! Dé koppelvibrator bij uitstek dus!

Het principe van de Uvibe 3.0 is even simpel als geniaal: je brengt haar kleinere beentje in bij haar in de vagina en het grotere beentje laat je buiten op de vulva/tegen de clitoris rusten. Op deze manier wordt de vrouw dubbel gestimuleerd: zowel uitwendig als inwendig. Maar het meest geniale moet nog komen: doordat het inwendige beentje niet zo dik is, kan de man de vrouw penetreren terwijl ze dit speeltje in heeft! Zo worden zowel de man als de vrouw tegelijkertijd op dezelfde manier gestimuleerd, wat de kans op een gezamenlijk orgasme natuurlijk veel groter maakt.

Zojuist zei ik dat er geen mooier cadeau is dan een orgasme, maar misschien was ik daar wel fout in? Misschien is het allermooiste cadeau wel een gezamenlijk orgasme? Endorfines en verbondenheid: de beste manier om 2022 te starten! Geef toe, na deze uitleg is het toch meteen een stuk minder raar om een vriend of familielid een erotisch kerstcadeau te geven? Je wilt toch ook dat ze gelukkig zijn? I rest my case…

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!