Kaat geeft Raad | Speeltjes voor beginners

Door seksuologe Kaat Bollen.

Nieuwsgierig naar de producten die Kaat heeft besproken?

  • Kleine vibrators: de LSBO is te verkrijgen op een Ladies Night Homeparty en de Mini Bunny ontdek en bestel je online(uitverkocht)
  • Voor hem: het Beidehandje is te koop op een Ladies Night Homeparty, maar er zijn ook diverse varianten in de webshop te verkrijgen. Let op: gebruik een masturbatiesleeve altijd i.c.m. Ladies GlideDe Adam en de Giant, de speeltjes waar het Beidehandje op getest is, koop je op de party. ?
  • De Toycleaner bestel je op een party of online.
  • Massagekaars: The Flame of Aphrodisia (geuren Bourbon & Bloodorange) koop je op de party of in de webshop.

 


Ladies Night Homeparties www.ladiesnight.nl
> hilarische vriendinnenavonden / alles van voorspel tot naspel

Webshop www.nachtkastje.nl
> ruim assortiment erotische speeltjes en gadgets / voor 21:00 besteld, morgen in huis


Ik ben Kaat Bollen, een vurige (letterlijk én figuurlijk), Belgische seksuologe. Je kent me waarschijnlijk van mijn eerste boek, ‘Het Schaamhaarboek’. Voor dit boek deed ik bij meer dan 5000 mensen onderzoek naar hun schaamhaargewoontes en de resultaten hiervan ben ik onder andere in De Wereld Draait Door gaan voorstellen. Want tot mijn verbazing zat de wereld daadwerkelijk op een boek over schaamhaar te wachten! Vorig jaar ging ik voor het bewegende beeld en regisseerde ik mijn eerste porna film (een vrouwvriendelijke pornofilm). Tussen het schrijven en regisseren door, maak ik regelmatig mijn opwachting in programma’s als ‘Spuiten en Slikken’, ‘RTL Late Night’ en ‘Galileo’. De inspiratie hiervoor haal ik uit mijn eigen praktijk: ik werk al meerdere jaren als zelfstandige psychologe/seksuologe en heb al van alles zien passeren in mijn wachtruimte!
 
Als je mijn hulp nodig hebt, hoef je tegenwoordig trouwens niet meer helemaal naar het verre België te komen; ik zal vanaf nu ook maandelijks een blog schrijven voor ‘Ladies Night’. Ook komt er elke maand een vlog online waarin ik jullie prangende vragen beantwoord. Zit je dus met zaken waar je eindelijk het juiste antwoord op wil weten? Dit is het moment! Stuur je vraag door op kaat@ladiesnight.nl. Ik ben zeker dat ik er wel raad mee weet! ?

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!