Hot hot hot

Wat een hete zomer hebben we achter de rug. Het erotische product dat ik dan veruit het meeste gebruik is glijmiddel. Dat klinkt misschien wat raar, want zijn we niet juist natter tijdens warme dagen? Misschien… Maar, ik gebruik mijn glijmiddel (uiteraard de Ladies Glide van LadiesNight), vooral tegen de schurende bovenbenen. Zeker bij warm weer en het sporten (wat ik sinds kort opgepakt heb), vind ik het echt een uitkomst! Zeker omdat ik hier toch overal glijmiddel heb liggen.

Glijmiddel maakt echt alles leuker

Mensen die me een beetje kennen, weten dat ik een grote fan ben van glijmiddel. Zowat elke seksuele activiteit wordt er beter door. Denk daarbij aan:

Glijmiddel tijdens het voorspel

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de seks. Het opwarmen. Wanneer we nog maar pas samenzijn, is dit vaak niet nodig, maar eens twee jaar of langer samen is het voorspel cruciaal. Eens het mentaal voorspel erop zit en je bereid bent om zin te krijgen, is het zaak om die zin wakker te maken. Een erotische massage is hiervoor uitermate geschikt! En ja, daar komt dan ook de Ladies Glide om de hoek kijken. Met veel glijmiddelen gaat dit niet, maar de Ladies Glide is ook uitermate geschikt om mee te masseren. Dat is goed voor het voorspel, want zo kan je van massage naadloos overgaan tot andere vormen van intimiteit.

Manuele seks

Manuele seks volgt vaak op het ‘bravere’ voorspel. We hebben het hierbij dus over het vingeren of het aftrekken. Dat kan ‘droog’, maar geloof me, met een laagje glijmiddel is dat echt stukken boeiender. Zowel voor degene die het geeft als voor degene die het ontvangt trouwens. Ik hoef het vermoedelijk niet uit te leggen? Alles glijdt net iets beter, wat het een stuk aangenamer en stimulerender maakt!

En daar waar glijmiddel bij het aftrekken vooral een dikke aanrader is, zou ik durven stellen dat glijmiddel bij het vingeren een vereiste is. Anders dan pornofilms ons laten geloven, vinden vrouwen het vooral fijn als tijdens het vingeren de clitoris bespeeld wordt. Een vinger die in en uit onze vagina gaat, is nu eenmaal niet zo heel boeiend. Maar die clitoris, daar moet je zijn. Met glijmiddel graag, want de clitoris heeft geen kliertjes die instaan voor vochtsecretie.

Orale seks met glijmiddel

Misschien minder vanzelfsprekend, maar ook orale seks is vaak aangenamer met glijmiddel. Je kan hiervoor een glijmiddel met een smaakje gebruiken (zoals de Oral Pleasures), maar met de gewone Ladies Glide kom je ook al ver! Niet om op te likken, maar wel om andere erogene zones te stimuleren tijdens het pijpen of beffen. Bijvoorbeeld om de vagina-ingang te stimuleren of de schacht van de penis. Dit zorgt voor een meer volledige ervaring en dus voor een intenser orgasme.

Vaginale penetratieseks

Vanzelfsprekend, maar vaginale penetratieseks is vaak voor de vrouw fijner met glijmiddel. Soms worden we als vrouw eens minder vochtig, soms heeft ons hoofd meer zin als ons lijf of soms duurt een vrijpartij nu eenmaal wat lang, waardoor we wat ‘opdrogen’. Allemaal redenen om er wat Ladies Glide bij te nemen.

Verder is het natuurlijk ook fijn om de clitoris te stimuleren tijdens de penetratieseks. 80% van de vrouwen heeft immers stimulatie van de clitoris nodig om klaar te komen. Ook hiervoor is de Ladies Glide uitermate geschikt, zoals ik eerder al zei.

Anale penetratieseks

Daar waar glijmiddel bij vaginale penetratieseks vooral een dikke aanrader is, zou ik durven stellen dat glijmiddel bij anale seks een vereiste is. Zeker bij koppels die nog niet veel ervaring hebben met anale seks. Net als de clitoris, beschikt onze anus ook niet over kliertjes voor vochtsecretie. Dat maakt dat alles stroef en zelfs pijnlijk kan zijn. Dat willen we vermijden. Glijmiddel zorgt ervoor dat het beter glijdt, waardoor je ook beter kan ontspannen, waardoor de anale seks beter gaat. Er bestaat zelfs speciaal glijmiddel voor anale seks. Deze heeft een licht verdovende werking, zodat je nog iets makkelijker kan ontspannen.

Masturbatie en glijmiddel, een match made in heaven!

Maar, natuurlijk wordt ook masturbatie een stuk intenser door het gebruik van het juiste glijmiddel. Nog zoiets waar ik fan van ben, masturbatie! Zowel mannen als vrouwen raad ik aan om tijdens het masturberen glijmiddel te gebruiken. Het hoeft niet perse neen, maar het is echt veel leuker met. En als we met onze partner vrijen, gaan we toch ook voor de meest leuke ervaring? Waarom zouden we ons bij onszelf er dan snel vanaf willen maken? Dat zou zonde zijn!

Jaaa, glijmiddel, ik vind echt dat iedereen het in zijn nachtkastje zou moeten hebben staan. En in de douche, dat ook. Vrijen onder de douche kan anders nog al eens schuren, de Ladies Glide lost dat graag voor u op!

Neem vanavond dat flesje dus maar eens ter hand en kijk eens hoe je ook de andere delen van je seksleven ermee nog leuker kan maken…