KAAT | Ladies Night musthaves

Kaat's Ladies Night musthaves

Kaat en haar voorliefde voor erotische toys

En we zitten weer in lockdown. Maar dat weten jullie allemaal, want we dragen er allemaal de gevolgen van en zowat elk nieuwsbericht gaat er tot in de treurigheid over. Laat ik het daarom in deze blog maar gewoon niet over Corona hebben. Laten we over iets leukers praten. Over seksspeeltjes bijvoorbeeld.

Dat ik een groot voorstander ben van toys, dat weten jullie ondertussen al. Ik denk dat toys zorgen voor de nodige variatie en dat ze soms ook intensere stimulatie kunnen bieden dan dat een mens dat kan. Ideaal dus om je seksleven spannend én bevredigend te houden. Ik zeg ‘’yay’’ voor seksspeeltjes! Zeker voor de speeltjes van Ladies Night, want daar is over nagedacht. Door mij, maar ook door het hele team van Ladies Night. En door de 15 jaar ervaring hebben ze natuurlijk heel wat (seks)kennis in huis. Dat levert pareltjes van toys op.

Toch vertel ik daar meestal niet zoveel over: we vinden het fijn om de spanning wat op te drijven en wat verrassingen over te houden voor tijdens de party’s. Dat begrijp ik helemaal, maar ik moet toegeven dat ik er soms van baal. Want waar het hart van vol is, loopt de mond (en pen!) van over. Maar dat kon tot nu toe dus niet…

Enkel nu: een aantal Ladies Night musthaves online!

Tot nu! Want door de hele corona-pandemie heeft Ladies Night besloten om bij wijze van grote uitzondering wel een aantal Ladies Night toppers aan te bieden op Nachtkastje.nl. We kunnen jullie in deze donkere dagen toch niet in de kou laten zitten? Een aantal bestsellers staan nu dus ook online te pronken, en dat wil zeggen dat ik er dus ook iets over mag zeggen. Nogmaals ‘’yay’’!

Ik moet zeggen dat ik het moeilijk vind om mijn persoonlijke top drie hieruit te filteren. Ze zijn allemaal zo tof! Ik schrijf als ambassadrice voor Ladies Night de handleidingen van alle Ladies Night toys, en heb al deze toys dus eigenhandig (of ja…) getest. En de liefde is groot. Een top drie kiezen voelt dus een beetje als ‘kill your darlings’, maar voor jullie wil ik het proberen!

3: de Mona Lisa

Jaaaa, uiteraard. Een luchtdrukstimulator! Die kon niet ontbreken in mijn top drie. Zowat heel de wereld (of toch de vrouwelijke wereldbevolking, kom) schijnt fan te zijn van luchtdrukstimulators en dat is niet voor niets! Door luchtdrukstimulatie op de clitoris kunnen de meeste vrouwen erg snel en intens klaarkomen. Het valt dan ook met niets te vergelijken.

Ik ben erg fan van deze luchtdrukstimulator, de Mona Lisa, om verschillende redenen. Ze is klein en discreet, maar toch erg functioneel. Ze heeft maar liefst zeven luchtdrukstanden, waardoor de kans dat jouw ideale stand er tussen zit, erg groot is. Mona Lisa is volledig waterproof en kan dus ook onder water gebruikt te worden. Ze ziet er niet bedreigend uit dus geen enkele man zal het erg vinden als je haar erbij neemt tijdens de penetratieseks. En, had ik al gezegd dat ze simpelweg zorgt voor een mega-intens orgasme?

2: de LSBO

Tja, eigenlijk zegt de naam het al he-le-maal: Little Size, Big Orgasm. Dit is een kleine, fijne vibrator die gewoon doet wat ze moet doen. Ze heeft zeven krachtige trilstandjes en is (op een grappige manier!) USB-oplaadbaar. Tja, voor wat humor ben ik nu eenmaal ook gevoelig.

Je kan de LSBO op de clitoris gebruiken, maar je kan haar met de nodige Ladies Glide ook aanwenden om je partner te stimuleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwennen van zijn toompje… Ook tijdens de penetratieseks is de LSBO perfect om ‘erbij te nemen’, door jou of door je partner.

1: de DailyKaat

Ik weet het, ze zeggen dat eigen stoef stinkt. En dat is wellicht ook zo. Maar de DailyKaat is ZO tof! Ik ben er ZO trots op dat ik haar ontworpen heb en dat Ladies Night ervoor gezorgd heeft dat ze ook echt alles is geworden wat ik wou. Fluisterstil, krachtig, mooi qua vormgeving, zacht qua materiaal, handig in gebruik. Ze heeft het allemaal. Ik zou zelf bijna willen dat ik wat meer op mijn vibrator leek, haha!

De DailyKaat is ideaal om tijdens de penetratieseks te gebruiken en zal op die manier zowel de vrouw (haar clitoris en schaamlippen) als de man (zijn schacht) stimuleren. Dat maakt de seks voor jullie allebei een stuk bevredigender en verhoogt de kans op dat mythische samen klaarkomen. Bovendien kan je de DailyKaat ook op veel andere fantastische manieren gebruiken, waarvan tijdens de orale seks bij hem misschien wel mijn favoriete manier is…

Kijk gerust even op Nachtkastje.nl voor mijn én andere Ladies Night musthaves: het is nu het moment!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!