KAAT | Online Ladies Night Homeparties

Kaat: Online Ladies Night Homeparties

We want Rock and Roll!

En opnieuw zitten we in vreemde tijden! Ja, mijn blogs zijn tegenwoordig niet zo origineel. Net zoals ons leven tegenwoordig niet meer zo origineel is. Het is bijzonder en abnormaal, dat wel, maar origineel is het helaas al lang niet meer.

En dat begint te wegen merk ik bij mijn cliënten op. We willen perspectief, we willen iets om naar uit te kijken, we willen weer wat meer fun en rock and roll in ons leven. En dat lijkt nu vaak te ontbreken. Geen feestje meer, weinig sociale contacten, geen wijntjes met de vriendinnen. De saus van het leven lijkt een beetje verdwenen te zijn. En één lockdown konden we nog wel aan, maar die tweede, die hakt er in. We hebben nood om uit te breken, maar dat kan en mag natuurlijk niet. Balen!

Leve de creativiteit!

Gelukkig zie je wel dat die eerste lockdown ervoor gezorgd heeft dat we toch iets beter gewapend zijn. Veel restaurants hebben zich omgevormd tot take out gelegenheden, veel therapeuten geven online hulpverlening en ook Ladies Night heeft zich aangepast aan de moderne tijd. Tegenwoordig kan je namelijk ook een online Ladies Night organiseren, en dat is ZÓ leuk!

Ik spreek uit ervaring, want ik zeg dat natuurlijk niet zomaar. In de maand november konden dames die een Ladies Night organiseerden ‘’mij’’ namelijk winnen. Ja, je leest het goed! Het klinkt misschien wat kinky, maar het hield in dat ik virtueel aansloot bij hun party en een kwartiertje tot hun beschikking stond. Voor extra uitleg, voor onbeantwoorde vragen, voor extra uitleg bij mijn eigen ontworpen, fijne speeltjes. En wat was dat tof!

Eindelijk weer een meidenavond, wat had ik dat gemist zeg!

De meeste dames waren online wijntjes aan het drinken, sommigen hadden een zeer toepasselijke (en hilarische!) outfit aan en er kon ontzettend open gepraat worden. Ik was op voorhand een beetje sceptisch, dat geef ik toe. Ik ben namelijk niet zo’n fan van online. Geef mij maar the real deal! Maar, eerlijk is eerlijk, die online party’s waren qua gezelligheid écht net zo gezellig als een ‘gewone’ party. Het is niet voor niks dat ik bij de meeste party’s 30 minuten tot een uur (oeps!) ben blijven hangen. Tja, als de sfeer erin zit…

En dat is dan toch het mooie aan die hele coronacrisis. Het zet ons toch aan tot het creëren van nieuwe dingen. We denken weer out of the box, we worden wederom creatiever en zo komen we uit op mooie dingen. Zoals die online party’s. Ik weet dat het ondertussen als een aardig reclamepraatje begint te klinken, maar ik kan het iedereen aanbevelen. Nog niet eens zo zeer wegens het schitterende assortiment van Ladies Night, maar vooral voor de sfeer en de gezelligheid. Eindelijk weer een meidenavond, wat had ik dat gemist zeg!

Minder stress = meer seks!

Ik merk namelijk dat ik zelf meer last heb van die tweede lockdown dan van die eerste. Ook ik mis de fun! En dat heeft natuurlijk zijn gevolgen op elk vlak: ook seksueel! We zeggen wel eens dat de beste voorspeller voor een goed seksleven een goed leven is. Als je weinig zorgen, weinig stress hebt en alles zit mee in je leven, is de kans groter dat je (ook) goede seks hebt. Maar tegenwoordig, tja, hebben we allemaal veel stress en missen we veel. Zo’n hilarische vriendinnenavond is dan hét ideale anti-stressmiddel. Even lachen, even die ontspanning in je lijf. En wie weet na die avond nog wel veel meer in je lijf… (Jaja, je leest het, ik begin de fun al terug te vinden… sorry!)

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!