KAAT | Vijf tips voor de ideale, zomerse vriendinnenavond

Kaat blog Ladies Night vriendinnenavond

Zomer!

Ja! Het is eindelijk weer zomer! Vakantie-tijd! Wat hebben we hier met zijn alleen ongelofelijk naar uitgekeken, denk ik. Ik wel in elk geval! Zeker nu de coronacijfers steeds beter worden en de maatregelen één voor één wegvallen. Het leven van voorheen, waar we ooit zo ver van verwijderd leken, is terug binnen handbereik. Weg met het nieuwe normaal, geef mij maar terug gewoon het oude normaal. En ik vermoed dat ik daar niet de enige in ben!

We zien bij Ladies Night dat veel dames staan te trappelen om terug een gezellige vriendinnenavond te organiseren, net zoals we dat konden voor maart 2020. Want zolang leven we al in deze surrealistische, nieuwe wereld. 16 maanden. Zestien maanden ook waarin we onze vriendinnen én de gezelligheid gemist hebben. Samen genieten van het mooie weer, van het gezelschap. Het kan terug en jullie willen het ook duidelijk terug!

Daarom dat ik jullie in dit bericht 5 tips geef om het uiterste te halen uit jullie zomerse, vriendinnenavond met Ladies Night!

Nodig je leukste vriendinnen uit en start het voorspel

Voorspel is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het liefdesspel. Een goed voorspel kan en mag nooit onderschat worden. En dat geldt niet enkel voor een stomende vrijpartij, dat geldt ook voor een geslaagde vriendinnenavond. Denk eens goed na: welke vriendinnen heb je in deze coronaperiode vooral gemist? Welke feestbeesten ken je? Met wie lig je altijd in een deuk? Nodig ze allemaal uit: hoe meer zielen hoe meer vreugd. En zeker als je buiten kan zitten, kan dat ook terug gewoon. Zeker doen dus!

Start een app-groepje als je al je favoriete vriendinnen uitgenodigd hebt en laat het voorspel beginnen. Dat kan door input waar de Ladies Night consulente zeker voor gaat zorgen (denk aan gewaagde stellingen of leuke afbeeldingen), maar waarom start je zelf al niet een WhatsApp versie van Truth or Dare? Hilarische onthullingen gegarandeerd én jullie zullen enkel meer uitkijken naar jullie vriendinnenavond!

Context is key

Om zin te krijgen als vrouw zijn er drie dingen belangrijk: de context, de context en de context. Wanneer die goed zit, is het immers veel gemakkelijker om getriggerd te worden en je ook open te stellen voor deze seksuele prikkels. Wanneer je terug een vriendinnenavond organiseert, is het ook een goed idee om extra in te zetten op de context. Zorg dat het thuis gezellig is, zet een leuk muziekje op en zorg voor versiering in thema. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op de funpagina van Nachtkastje.nl. Je vindt hier meer accesoires in het thema dan je ooit voor mogelijk gehouden had (geloof me!). Hierdoor zorg je ervoor dat de sfeer er die bewuste avond meteen goed in zit!

Dress to impress

Door Corona zijn we allemaal voor comfy kleren gegaan. Ik evenzeer hoor. Je kon me het laatste jaar bijna uittekenen in mijn joggingbroek. Heel comfortabel, maar om nu te zeggen dat ik mij hierdoor beter voelde als vrouw? Neen, dat niet. Dus, wanneer je terug eens een goede reden hebt om je op te kleden (en een vriendinnenparty is dat zeker!), maak daar dan ook gebruik van! Waarom spreken jullie bijvoorbeeld geen thema af? Ik vind Sex And The City bijvoorbeeld een hele goede! Lekker terug tutten voor je vertrekt, waardoor je alvast even kan afschakelen van het ‘gewone’ leven en in de mood kan raken voor een topavond!

De liefde van de vrouw gaat door de maag

Jaaaa, ik weet het, het is eigenlijk: de liefde van de man gaat door de maag. Maar, eerlijk is eerlijk, als vrouw kunnen we een lekker hapje toch ook apprecieren? Wanneer je dus een Ladies Night organiseert is het tof om hier extra op in te zetten. Dat kan door suggestieve oesters of zwamworstjes te serveren, maar ook een heuse piemelcake behoort tot de mogelijkheden! Wedden dat je scoort met hapjes in thema?

Alcohol is het enige bewezen afrodisiacum

Mensen vragen me vaak naar voedingsmiddelen waarvan je goesting zou krijgen. Die oesters van juist zijn daar een goed voorbeeld van. Maar helaas, voorlopig is er nog geen enkel middel gevonden waarvan je meer zin krijgt. Enkel alcohol durft weleens te helpen. En dan ook maar één of twee glaasjes. Drink je meer als dat, komt er vaak juist niets meer van. Maar één of twee glaasjes valt zeker te proberen. Ook op je vriendinnenavond. En, je voelt me alweer aankomen he? Waarom doe je die ook niet in thema? De cocktail Sex on the Beach is een inkoppertje natuurlijk. Maar misschien hebben je vriendinnen in je Ladies Night WhatsApp groep ook goede suggesties? Kwestie van het voorspel hier meteen mee te combineren! 😉

Voila, met deze tips moet het zeker lukken om van je zomerse Ladies Night een topavond te maken. Geniet!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!