KAAT | Speeltje voor koppels: de DailyKaat

DailyKaat

Door seksuologe Kaat Bollen.

Eindelijk is het zo ver! Eindelijk mag het geweten zijn! Mijn allereerste vibrator is op de markt! En wat ben ik daar trots op!

Stiekem waren ik en de lieve mensen van Ladies Night Homeparties hier al bijna twee jaar mee bezig, maar omdat het geheim moest blijven, heb ik al die tijd braaf gezwegen. Nu is dat gelukkig niet meer nodig! En daarom vertel ik jullie in deze blog graag over hoe mijn befaamd speeltje tot stand gekomen is en hoe je er het meeste plezier aan beleeft!

Een eigen speeltje

Uiteraard had ik als seksuologe wel eens gedacht over een eigen seksspeeltje. Maar ja, hoe begin je daar in godsnaam aan? Dus telkens als ik een goed idee had, borg ik het maar weer op en ging ik verder. Tot ik bij de uitreiking van de Porna-awards Eric en Yvonne van Ladies Night Homeparties tegen het mooie lijf liep. Zij bleken in de speeltjesbusiness te zitten en open te staan voor nieuwe ideeën. Dat klonk me als muziek in de oren! We raakten aan de praat en een paar maanden later zat ik bij hen op kantoor om te brainstormen. Soms kan het ineens snel gaan!

Orgasmekloof

Het uitgangspunt van onze brainstormsessie was iets waar ik in mijn praktijk als seksuologe vaak tegenaan loop: de orgasmekloof. Deze kloof houdt in dat mannen veel meer klaarkomen dan vrouwen. Niet alleen omdat ze meer masturberen, maar ook omdat penetratie seks veel bevredigender is voor mannen dan voor vrouwen. Quasi alle mannen komen klaar tijdens de penetratie seks, terwijl maar 20% van de vrouwen kan klaarkomen door penetratie. En nog veel minder vrouwen komen ook effectief klaar tijdens de penetratie seks! Dat is natuurlijk jammer, want hoe meer vrouwen klaarkomen, hoe fijner zij de seks vaak vinden, en hoe meer zij gemotiveerd gaan zijn om seks te hebben. Met andere woorden, als de orgasmekloof kleiner zou worden, zorgt dit er waarschijnlijk ook voor dat vrouwen meer zin gaan hebben. En is dat niet iets wat we allemaal willen, zowel mannen als vrouwen?

Hoe dicht je de orgasmekloof?

Om deze orgasmekloof te dichten is het vooral belangrijk dat er tijdens de seks voldoende aandacht is voor de clitoris. 80% van de vrouwen heeft nu eenmaal stimulatie van de clitoris nodig om klaar te kunnen komen. Gelukkig neemt de clitoris tegenwoordig een belangrijk plaats in tijdens het voorspel, maar tijdens de penetratie seks wordt ze helaas vaak over het hoofd gezien. Deels omdat het ook niet in elk standje even gemakkelijk is om de clitoris te bereiken tijdens het vrijen. Seksspeeltjes kunnen hiervoor een uitkomst bieden!

Een penetratie seks speeltje

Heel lang was er maar één type seksspeeltje om te gebruiken tijdens de penetratie seks: de U-Vibe (en varianten hierop). Het principe hiervan is simpel: als vrouw breng je het dunste deeltje vaginaal in en het dikkere gedeelte blijft buiten rusten op de schaamlippen en de clitoris. Met behulp van glijmiddel kan de man de vrouw penetreren en worden zowel de man als de vrouw gestimuleerd door dit speeltje. Dit is eigenlijk dubbele stimulatie in het kwadraat want de vrouw wordt inwendig en uitwendig gestimuleerd én de man en de vrouw worden gestimuleerd.

Ik ben dus echt fan van dit speeltje! Maar in mijn praktijk hoorde ik vaak dat sommige vrouwen het wat moeilijk vinden om een gedeelte van het speeltje in te brengen én daarbij ook nog gepenetreerd te worden. Dat kan wat ‘vol’ aanvoelen. En net daarom heb ik de DailyKaat ontworpen, zij kan tijdens de penetratie seks gebruikt worden en hoeft niet ingebracht te worden!

De DailyKaat

De DailyKaat zorgt namelijk enkel voor uitwendige stimulatie, je partner zorgt tijdens de penetratie seks immers al voor voldoende inwendige stimulatie!

Het principe van de DailyKaat is simpel. Het ‘legoblokje’ plaats je op de clitoris van de vrouw, de twee flexibele beentjes worden op de schaamlippen geplaatst. Wanneer de man de vrouw penetreert komen deze twee beentjes tegen zijn schacht aan en gaan ze op die manier dus ook de man stimuleren. Door het handvat is de DailyKaat gemakkelijk vast te houden en te gebruiken in meerdere standjes. Over standjes gesproken: dit speeltje heeft trouwens maar liefst 10 mogelijke vibratiestandjes, dus ook op dat vlak is er meer dan genoeg variatie!

Yes, mijn eigen ontworpen speeltje!

Hoh, ik kan het bijna niet geloven dat ik nu echt mijn eerste speeltje op de markt heb gebracht. Het is echt helemaal geworden wat ik wou: vrouwvriendelijk, zacht, USB-oplaadbaar, gemakkelijk in gebruik, niet te imponerend voor mannen (ook niet onbelangrijk!) en multi-inzetbaar (bij verschillende standjes, tijdens de penetratie seks, maar ook tijdens masturbatie). Ik zie ons twee jaar geleden nog aan tafel zitten schetsen en nu zijn die schetsen ineens werkelijkheid geworden!

Jawel, ik kan eerlijk zeggen dat dit speeltje het derde mooiste ding is dat ik ooit geproduceerd heb. Want ja, de eerste en tweede plaats gaan toch nog naar de baby’s. Maar geloof me, die zijn minder goed voor je seksleven! 😉

Kus, Kaat


DailyKaat bestellen?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!