Meivakantie: een geheimpje aan de oplader

Blog Geheimpje aan de oplader meivakantie ladies night

Het is 18.00 uur, ik sloot zojuist mijn laptop en kon een lichte geeuw niet onderdrukken. Ik staarde nog een minuutje naar mijn thuiswerkende vriendin aan de andere kant van de tafel. Zij deed haar oordopjes uit en lachte: “What?” “Het is…” en we riepen in koor: “VAKANTIIIEEE!!” Mijn vriendin Chantal is echt geweldig! Gisteravond (ze bleef slapen) fantaseerden we over haar wilde plannen in de meivakantie om een mooie man aan de haak te slaan. Aan een fijne zomer met een fijne vent.

Omdat de realiteit is dat we binnenkort nog nét overdag een terras kunnen pakken, maar nog lang geen ‘warm oord vakantie’ kunnen boeken, hebben we gisteravond vol zelfmedelijden samen 1 van onze favoriete webshops leeg gekocht. ‘Chocolade en nieuwe schoenen zijn het beste medicijn tegen liefdesverdriet’, zei mijn moeder vroeger altijd. Inmiddels hebben wij daar een nieuwe vibrator aan toegevoegd en dit onze moeders niet verteld.

Op zoek naar een nieuwe …

Waarom haar ex mijn knappe vriendin heeft gedumpt, voor een carrière in het buitenland, zal ik nooit begrijpen. Nadat Chantal mij enkele weken geleden snikkend opbelde met het nieuws heb ík haar spullen bij hem opgehaald en daarbij per ongeluk de hortensia’s uit zijn voortuin gereden. We hebben er gisteravond gelukkig om kunnen lachen en samen besloten om die man nu écht achter ons te laten.

“Ik bel je snel, fijne vakantie!” riep ze zojuist bij de voordeur. Ze was bang om haar avondlevering te missen en sprintte de deur uit “doeiii!”. Hahaha, gelukkig heb ik mijn pakketje zojuist ontvangen en ligt er as we speak een geheimpje aan de oplader. Ook ik heb een hele week vakantie en stay at home plannen gemaakt voor mijzelf en de leukste die ieder moment uit zijn werk kan thuiskomen.

Gelukkig heb ik mijn pakketje zojuist ontvangen en ligt er as we speak een geheimpje aan de oplader.

Chantal en ik zaten gisteravond nog geen 5 minuten op Nachtkastje.nl en ze gooide direct de Date Night cards van 50 Shades in mijn winkelmand. “Dan doe je voor nu gewoon de Staying In en bewaar je de Going out voor na de lockdown” besloot ze. O.k. whatever, ik ga blind op wat Chantal adviseert. Op zoek naar een nieuwe vibrator volgde ik vooral wat er op haar beeldscherm gebeurde en bij welke items ze aandachtig de reviews doorlas. Ondertussen deed ik ook alsof ik enorm aan het winkelen was. Maar de realiteit is dat ik minder snel in een Paris of Yfke voor mijn partner zijn neus zal verschijnen dan Chantal. Die rockt zo’n lingeriesetje in maat XXL als een queen!

We hebben enorm gelachen om de funproducten en ik heb voor haar de lips tissuebox gekocht waarbij alleen nog gehuild mag worden van geluk! Chantal kocht een nieuwe Greedy Girl en riep “Ik ga voor goud!”

Dé koppeltoy

Als ik Chantal en mijn vriendinnen mag geloven dan vinden álle heteromannen het geweldig wanneer de vrouw een vibrator gebruikt, of wanneer ze mogen kijken en zéker wanneer men een handje mag helpen om het apparaatje te besturen. Alleen moeten we hem daarbij wel eerst uitnodigen! De man wacht vaak net als de vrouw totdat de ánder erover begint…

Je weet wel, zo’n verkering die nooit tot stand kwam waarvan je na 20 jaar hoort “ik was vroeger zo verliefd op jou” en waarbij jij denk “Ja, shoot, ik ook op jóu!” Niemand zei iets, gemiste kans, verlangen onbeantwoord… Zonde toch?! Gaat mij niet gebeuren! Ik heb naast een nieuwe fles Ladies Glide en de UVibe gekocht, ook de moed verzamelt om het te gaan doen s a m e n. Dikke aanrader volgens Chantal, de UVibe. Zij heeft ‘m destijds gratis gekregen op een Ladies Night en ik heb een soortgelijke besteld. Eerlijk gezegd word ik terwijl ik kijk naar mijn geheimpje aan oplaadsnoertje al licht opgewonden.

In ons kingsize bed

Ik voel me zelfverzekerd. Ik heb vandaag alles letterlijk en figuurlijk in huis om de meivakantie fijntjes in te wijden! Wanneer mijn vriend straks thuiskomt is ons nieuwe speeltje ruimschoots opgeladen en opgeborgen in ons nachtkastje. Ik zal hem bij thuiskomst verwelkomen met een glas champagne, nee gaat niet werken… Met een koud biertje en hem 5 minuten laten bijkomen van een lange werkdag. Ondertussen mag hij staren naar mijn naakte lichaam verhuld in mijn nieuwe halfgeopende zwarte kimono en kan ik vervolgens boven neerploffen in ons kingsize bed en tot 10 tellen. Langer duurt het namelijk niet voordat mijn vriend boven is, trust me!

We hebben het heerlijk samen, ik hou van zijn handen… De Glide is zijn beste vriend, grapt hij altijd.

Ik verheug me op zijn sexy glimlach, zijn shirt dat hij over zijn hoofd uittrekt en van zich afgooit en zijn gespierde armen waar ik in verdwijn. We hebben het heerlijk samen, ik hou van zijn handen… De Glide is zijn beste vriend, grapt hij altijd. Ik wil tijdens de heerlijke massage die ik hém straks zal geven (nog voordat hij mij te pakken krijgt) voorzichtig en ongezien de UVibe uit het nachtkastje wurmen. Hij ligt hierbij op zijn buik, moet lukken. Wanneer hij zich omdraait en rechtop komt zitten om mij te zoenen, laat ik de UVibe tussen mijn duim en wijsvinger bungelen en zal ik hem uitnodigen “samen te spelen?”

Spannend! En sexy en opwindend tegelijkertijd! Ik weet niet wat jij gaat doen in de meivakantie, ik adviseer je: maak het spannend, maak het sexy en vraag je hierbij hardop af wat je te verliezen hebt. Ík kan in ieder geval niet wachten! En mochten jouw (of mijn) plannen anders uitpakken dan we van tevoren hadden bedacht: dan kopen we gewoon chocolade en nieuwe schoenen.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!