Mijn Ladies Night Consulenten Ontmaagding

Consulente Ontmaagding

Ladies Night consulente zijn, voelt hetzelfde als seks

Werken als consulente bij Ladies Night Homeparties is net zoiets als het hebben van seks. Pardon? Ja, je leest het goed: net zoiets als het hebben van seks. GOEDE seks, wel te verstaan. Naast dat je met een koffer vol seksspeeltjes op pad gaat, en je klanten bestaan uit gillende opgewonden gierende dames, geeft het gevoel van werken als Ladies Night consulente hetzelfde gevoel als goede seks: na een opwindende avond; een heerlijk voldaan tevreden gevoel.

Ladies Night ontmaagding

Mijn eerste avond als consulente van Ladies Night voelde dan ook echt als een ontmaagding. De perfecte ontmaagding. Niet zo’n pijnlijke waar elk meisje voor vreest. Maar zo een uit een romantische film, waarbij Mr. Perfect precies dat doet om de bange onzekere maagd gerust en tevreden te stellen, waarna de avond perfect romantisch in elkaars armen wordt afgesloten.

Sollicitatiegesprek

Het begon allemaal met de onschuldige flirt over de telefoon met Anne. Hopend op een wederzijdse klik probeerde ik mijzelf zo leuk mogelijk te laten klinken. Jaa, joehoeee ik vind jullie leuk! En ik ben ook echt leuk hoor, vraag mij maar op gesprek, and I will show you… And so she did! Ik had een date. Mijn eerste date met Ladies Night Homeparties. Bloednerveus, had ik in mijn beste outfit een afspraakje met Anne. En yess! We klikten!

De opleidingsdag + stage

Ik volgde de cursusdag, zoiets als seksuele voorlichting; maar dan anders. De theorie over “Hoe creëer je een leuke, gezellige, gierende, trrrrillende avond, terwijl je ook nog wat viebjes verkoopt”. Ik maakte netjes aantekeningen, terwijl ik alleen maar vol spanning kon denken aan dé avond; mijn eerste avond als consulente voor Ladies Night. Maar voordat ik die kon krijgen, werd ik eerst nog meegenomen op stage. Twee avonden mee koekeloeren hoe twee andere consulenten hun trrrillende avonden beleefden. Zoiets als kijken naar hoe een ander stel seks heeft. Je kijkt hoe hun plezier hebben, maar je mag zelf niet meedoen. Natuurlijk zat ik daar niet als een uitgezakte dildo op een stoel. Ik probeerde zo interactief mogelijk mee te doen. Maar het was nog niet mijn avond, nóg niet.

Inkopen doen als consulente

Mijn avond kwam een aantal weekjes later. Allereerst de voorbereidingen. Shoppen voor spulletjes om de avonden zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Het uitzoeken van de shotglaasjes en hét zwarte tafelkleed deed mij denken aan het uitzoeken van hét perfecte lingeriesetje voor je allereerste keer seks. De berg batterijen en daarbij mij afvragen wat de caissière wel niet zou denken, gaf mij de rode gloed die ik ook had toen ik voor het eerst condooms kocht. Spannnund!

Mijn eerste eigen party

En toen kwam de avond. Dé avond dat ik mijn ontmaagding als Ladies Night Consulente zou hebben. Ik kreeg nog een motiverend Emiel Ratelband achtig telefoontje van mijn manager: You can do it girl! TJAAAKAAAAA!! Ik had mij uitgesloofd op mijn outfit en make-up. “Sta daar alsof je zelf een avondje uitgaat”, die zin had ik onthouden van de cursusdag. Na de auto geparkeerd te hebben keek ik nog één keer in de autospiegel. I can do it! Adem in, adem uit, en gooooo! Zoiets als van een hoge glijbaan afgaan. Eenmaal afgezet en losgelaten, moet je jezelf maar gewoon laten meevoeren. And so I did.

Yes! I did it!

Een groep vol jonge meiden wachtte mij al op. En de hele avond werd ik meegevoerd op een golf van adrenaline. Het klikte. Het trilde. Het lachte. Het bestelde. Om 23uur stond ik weer buiten. Ik reed weg, maar zette de auto 5 minuten later weer aan de kant. Alsof de trillingen van de viebs van die avond besmettelijk waren, begon ik zelf ook te shaken. Niet van angst, niet van de kou, maar van puur plezier.

Yes Yess YESSS! I did it! Ik appte een vriendin, ik appte mijn manager. En na nog even een moment van nagenieten in de auto reed ik terug naar huis. Thuis aangekomen, schonk ik mijzelf een glas wijn in, trapte mijn schoenen uit en ging languit op de bank liggen. Na alle adrenaline kwam eindelijk dat fijne orgastische gevoel. Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht. Vanaf nu ben ik écht consulente bij Ladies Night Homeparties. Yessssss!

– – –
Wil jij net als Mariska ook Ladies Night consulente worden in jouw regio? Meld je aan!

Als consulente van Ladies Night heb je een superleuke (bij)baan waarin je veel contact hebt met andere mensen. Je werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig. Je werkt op zelfstandige basis (geen franchising en dus geen investeringskosten), bepaalt zelf hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn en wordt ondersteund door een professioneel team.

> Meer informatie over deze super leuke (bij)baan

> Lees ervaringen van andere consulentes

Ladies Night Homeparties – www.ladiesnight.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!