Blozen met Bo | Milf

Blozen met Bo | Milf

Ik herinner mij nog goed een paar maanden nadat mijn kind geboren was, dat ik probeerde de “drive” weer op te pakken zoals daarvoor. “Mevrouw u mag 6 weken na de bevalling weer gemeenschap hebben” – 6 weken? Ja my ass! Of eerder m’n perineum”. Ik moest er niet aan denken. Er is iets uitgekomen en van alles in gegaan wat niks te maken heeft met genot. Hell no, dat hier voorlopig nog ook maar iets in deze moeder gaat komen!

Geef het tijd

Ik sprak met vriendinnen over de overgang hiernaar toe en ze zeiden dat ze betere seks hadden na de bevalling dan ervóór. Dit leek me enorm onwaarschijnlijk in het stadium waarin ik me bevond, (lees: geknipt, hechtingen, beursheid ten top!) maar ik hield vast aan hun opmerkingen als hoop voor mijn toekomstige seksleven. Hoop doet tenslotte leven hè, zeggen ze!

Het is nu goed een paar jaar later en ik kan nu vol vertrouwen tegen mijn vroegere zelf zeggen dat ze gelijk hadden. Ik heb momenteel de beste seks van mijn leven! Een deel daarvan is gewoon vanwege coole dingen die toevallig met mijn lichaam zijn gebeurd, maar een deel ervan is ook de glorie van ouder worden en zoveel minder om dingen geven. Kinderen krijgen veranderd je kijk op bepaalde dingen. Dit alles combineert voor mij een gouden tijdperk van seks waarvan ik hoop dat het alleen maar beter wordt naarmate de kansen groter worden. (Dus houd vol, mama’s – die middagslaapjes gaan eraf maar je vindt wel een mogelijkheid. Trust me!)

De eerste keer

Het ging trouwens niet vanzelf, hè. Het kwam al zeker niet aanwaaien. God, wat vond ik de eerste keer na de bevalling spannend. Het was alsof ik met mijn toenmalige partner (voor eenieder die het nog niet wist, ik ben niet meer samen met de vader van mijn kind en bevind mij tegenwoordig in een liefdevolle nieuwe relatie) een zakelijke afspraak maakte voor een potje flikflooien.

Ik kocht een hele hoop glijmiddel en sprak een tijd af. Kind in zijn eigen kamer: check! (Want ja, co-sleepen is een heel mooi iets maar zo onhandig wanneer je wilt seksen). Babyfoon aan: check! Va-jay-jay gewassen: check! Ok. We zijn klaar voor deze bijeenkomst. Lets go.
Heb ik ervan genoten? Alles behalve! Het voelde kil, leeg én onnatuurlijk. (Nu achteraf weet ik dat het de liefde was die ontbrak, vandaar dat we niet meer samen zijn). Ik vond het doodeng. Er gaat iets in waar zojuist iets is uitgekomen! Het voelde anders. Niet zo zeer fijn anders.

Ik was extreem bang dat het pijn ging doen maar niets was minder waar. Ooit een knakworst in een hal gegooid? Nou goed, do I need to say more? Ik was verpest! Een uitgewoonde grot die minstens 9 diameter nodig had om iets te voelen na het uitpersen van een mini-mens wat boven het gemiddelde geboortegewicht lag. Nooit meer seks voor deze moeder! Ik check uit. De doos van pandora blijft gesloten.

Je moeder

Even later gingen we uit elkaar. Het was uit met de pret. Dat was het al een tijdje, maar het ontbreken van liefde tijdens het intiem zijn was de druppel! Een paar jaar verstreken en ik ging mijzelf herontdekken op seksueel vlak.

Niet alleen ik, dat bleek. Als je dacht dat het woord “milf” alleen bekend was onder hitsige 17-jarige jochies die strak staan van de hormonen? Niets is minder waar. Het blijkt ook een hele hype te zijn onder de volwassen bevolking. Ik kreeg tientallen berichten, vaak op de raarste momenten; “hey Bo, ik zie dat je single bent, hoe is het met je kindje? Als je ooit wilt praten…”. Praten? Really? Beetje lastig praten hè, met iets achter tegen mijn huig aan! Nee bedankt, ik red mij wel! En zo hield ik de boot een tijdje af.

Ik ben niet kapot!

Ik weet nog goed dat ik een soort one-night-stand gepland had. (Weet je dat vooraf? Nee. Daarom zeg ik: “soort van”). Deze seks was anders. Het knakworst(je) gevoel was er niet. Ik voelde iets! Het was fijn. Nou fijn; het was beter. Ergens begon het wel aan mij te vreten. Ligt deze persoon nu met mij in bed omdat ik zielig ben? Vind ik mijzelf zielig? Nee! Met mijn nachtkastje ben ik ruim tevreden. Maar soms miste ik ook fysieke intimiteit met een ander persoon. Was dit “pity”-seks? Zo van; “ach, kijk die alleenstaande moeder nou .. die staat al ruim een jaar droog. Ik smeer de pijp wel even door”. (Dit zei vooral veel over mijn eigen zelfbeeld maar dat even terzijde).

Ik zette mijn gedachten aan de kant en vierde de overwinning! Op mijn terugweg naar huis belde ik direct mijn beste vriendin met het heugelijke nieuws dat mijn poes niet uitgewoond was, dat ik gewoon nog iets voelde: Ik ben niet kapot!

En daar was ze ..

Na een tijd van hoerensloeren en de vlag goed buiten hangen (ja, wat wil je na 8 jaar dezelfde?) had ik het ook wel weer snel gezien. Seks om de seks is saai en simpelweg leeg. “De pijp was doorgesmeerd”. Klaar mee! En toen was ze daar, op het moment dat ik het gelukkigst was en niemand of niks nodig had (dacht ik) kwam ze in mijn leven. Volslagen onverwacht maar zo gewenst. Nu zijn we al een paar maanden verder en ben ik zielsgelukkig, alles klopt!

En de seks? Die is beter dan ooit. Beter dan voor mijn bevalling en beter dan al die rendez-voustjes tussendoor. Dit is seks met inhoud, met gevoel en seks door en met liefde!

Seks me a river, baby!

Ineens had (heb) ik marathons aan seks. (Nu is het zo dat vrouwen samen sowieso uuuuuuren kunnen seksen, ik bedoel: na 3 orgasmes kunnen we nog wel even door hoor). Maar de voornaamste reden was liefde! En liefde wil je vermenigvuldigen, hoe doe je dat? Door het te delen. Meervoudig de “liefde bedrijven”.

Waar ik voorheen alleen in mijn kind-loze weekenden van bil ging, doe ik dat nu op dagelijkse basis. En dan moet je creatief zijn, met een kleuter in huis, kan ik je vertellen.

Mama, mam, mamsie, mamsjeeeee!

Ik ben blijkbaar niet de enige moeder die een hoop ‘onzin’ uitkraamt in het ‘hoogst van de strijd’ (en nee, dan bedoel ik niet vieze praatjes). Ik bedoel een soort leugentje voor eigen bestwil. Een vriendin vertelde mij kortgeleden dat haar zoon ineens naast het bed stond terwijl zij en manlief gezellig bezig waren. Ze had hem niet horen aankomen. Tja, wat doe je dan?! Gelukkig had zij al wat ‘voorwerk’ gedaan, bleek wanneer hij zei: ‘Is papa jou weer aan het masseren, mama?’. Ha! Goeie! Onthouden deze.

Enige tijd geleden was het bij ons thuis tijd voor een middagdutje (die zijn er helaas nu af .. en nee, ik wil er niet over praten!). Enfin, middagdutje. Dat gaf ons precies 1,5  tot 2 uur de tijd om van bil te gaan – zin in! Helaas dacht de kleuter in huis hier anders over. Terwijl ik bijna daar was, bijna kronkelend onder mijn vriendin weg zou gaan smelten, stond hij ineens in de deuropening! ‘Mama, mam, mamsieeeee, mamsjeeee!’ – SssssSHIT! En nu? Gelukkig zag hij niks, alleen mama in een bed, met een heule grote wonderbaarlijke bobbel ergens op de helft van de dekens. ‘Mama, wat doe je?’ – ‘Niks schatje, ook even een middagdutje’ – ‘Waar ze is?’ – ‘Oh dat weet ik niet, liefje! Misschien is ze zichzelf wel aan het verstoppen ergens?’ (met grote ogen keek hij mij verwonderd aan, want die jongen houdt van verstoppertje spelen – *ahum!* van wie zou die het hebben?). … Ik hoorde wat gelach van onderuit de deken komen – dé trut!

Oo even wat bbbeterr zoeken!

Ik zei dat hij beneden maar even moest gaan zoeken naar mijn lieftallige wederhelft, die zat daar vast ergens verstopt. En dat gaf ons maar liefst, 10 minuten tijd om af te maken waar we aan begonnen waren. ‘Mam, ik zie haar niet!’ hoorde ik vanuit beneden geroepen. Met al het geluid wat ik nog in mij had … bijna daar op mijn hoogte punt riep ik terug: ‘Oo even wat bbbeterr zoeken!!’. Tja, wellicht niet mijn meest charmante moment als moeder zijnde. Maar wel de meest eerlijke. (niet doen of jij heilig bent nu hè, mede-moeder!) En voor iedereen in dat huishouden was dat ook zeker het beste op dat moment… want waag het om het orgasme van moeders af te nemen!

En daar was het heerlijke orgasme, net op tijd want nog geen minuut erna stond het mini-mensje al aan het bed. ‘Hey, daar ben je!’ riep hij naar mijn partner die met een vuurrood hoofd (is toch best warm onder zo’n deken) naast mij aan het uitpuffen was.

You rock, mom!

Met een beetje creativiteit komen we al een heel eind. Wij moeders moeten elkaar helpen! Dus deel vooral jouw tips en ‘leugentjes voor eigen bestwil’. En voor je het weet hebben we een hele trukendoos vol. Win – win situatie. Happy mom, happy life!

Fijne moederdag lieve mama’s!

Liefs, Bo 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!