Musthaves voor jullie zwoele zomer

Zwoele Zomer

Een romantische reis voor twee in de planning deze zomer? Vergeet de spanning niet mee te nemen om jullie nachtelijke avontuurtjes nog langer te maken. 😉 Hier acht musthaves op een rij voor jullie ondeugende, lange, zwoele zomeravonden.

8 musthaves voor zwoele zomeravonden:

1. Ice, ice, baby

Experimenteer met kou! Van het verfrissende effect van deze Ice Massager zal je wereld ondersteboven keren! Ervaar trrrilingen, rrrillingen én tintelingen, precies waar je ze wilt hebben. Ze is gemaakt van siliconen en voelt fijn aan in jouw hand. De trillende bullet is uitneembaar en vervangbaar. Perfect voor een bijzondere massage, waar je de kou van de massager heerlijk kunt afwisselen met de warmte van je tong.

Vibrating Ice Massager

 

2. If you like it then you should put a ring on it

Deze trrrillende cockring stelt zijn erectie uit en trrrilt tegen haar clitoris. Sensationeel genot voor beiden dus! Hij mag mee onder de douche, want hij is spatwaterproof. Met maar liefst 7 verschillende, krachtige, fluisterstille standjes, zit er voor elk stel een favoriet tussen. Nog een voordeel: hij is oplaadbaar! Nooit meer geknoei met batterijen dus. Geniet samen! Dankzij de rekbare siliconen zal hij om zo goed als alle maten passen. Tip: vergeet geen Ladies Glide aan te brengen vóór gebruik.

Ovo a1 cockring

 

3. Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat jullie het bed induiken is het natuurlijk fijn om jezelf even op te frissen zodat je klaar bent voor de zwoele zomernacht. Zij scheert zich met de Femme Intime, hij maakt zichzelf in orde met de DNA Bodyshave. Deze scheercrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor het scheren van de gevoelige en intieme delen van jullie lichamen. Ervaar zelf een superglad, irritatie- en bultjesvrij scheerresultaat! De formule bevat Aloë Vera en vitamine E. Deze ingrediënten kalmeren, verzachten en voeden je huid zowel tijdens als na het scheren.

Femme Intime

 

4. Like a lollipop

Glijmiddelen met smaak winnen in populariteit. Niet alleen om haar (te) droge delen te bevochtigen, maar ook om het orale genot dat ze kunnen bieden. Bij orale sex is het vaak een leuke bijkomstigheid om diverse smaakjes aan het spel toe te voegen. De smaakjes in ons assortiment: pink champagne, pina colada,warming caramel, likeur 43 en rocket (raket ijsje).

Oral Pleasures

 

5. Best of all

Voeg de mega populaire Ladies Glide samen met de Femme Intime watermeloen en de nieuwe Oral Pleasures Rocket in één set en je bent helemaal klaar voor deze zomer! Van elk bovengenoemd product ontvang je een flesje met 30 ml. Lucky you: dit setje kan ontzettend eenvoudig mee op vakantie, zelfs in je handbagage! Dat wordt een zomer vol liefde en lust, woehoe!

Reissetje

 

6. Ei, ei, ei en we zijn zo blij

Verwen hem met White Egg: hij zal een ongekende handjob ervaren! In dit schattige eitje verschuilt een onweerstaanbare masturbatiesleeve, waarmee je hem heerlijk zult verwennen. Ideaal tijdens het voorspel en perfect voor een handjob. En… Tijdens het gebruik past het materiaal (TPE rubber) zich aan aan zijn lichaamstemperatuur!

White Egg

 

7. Trrrillend diner voor twee

Breng dit eitje in voor je de deur uit gaat en geef de controle over aan je partner. De Ovo R1 is een van de meest luxe, oplaadbare eitjes van dit moment. Naast het eitje zelf, trilt de afstandsbediening ook! Ze isoplaadbaar, gemaakt van siliconen en perfect afgewerkt. Daarnaast is ze zeer gebruiksvriendelijk: de trillingen van de afstandsbediening en het eitje zelf zijn los van elkaar te bedienen. Met maar liefst keuze uit 7 verschillende, krachtige, maar toch fluisterstille standjes, moet jouw favoriet wel aanwezig zijn! En pssst… ze mag in bad, want ze is waterproof!

Ovo R1 trillend eitje

 

8. All the way

Liever een hele complete set in één keer bestellen? Kies dan de Lovetoy Starters Kit, waar alles in zit om goedkoop te willen experimenteren. In deze set zitten: luxe handboeien, een penis sleeve, tepelklemmen, een vibrator, een butt plug, een vibrerend eitje, een plaagveertje, een blinddoek, love balls en een vibrerende cockring.

Lovers Starters Kit

 

Met deze tips komen jullie de zomer wel door! Liever in het echt kennis maken met erotische toys? Boek een Ladies Night Homeparty voor jou en je vriendinnen! Let op: het assortiment op de party’s is anders dan die van de webshop. De producten uit dit blog zijn te bestellen op de webshop. Mannen zijn verboden bij Ladies Night! In de zomermaanden juli en augustus vragen we maar zes aanwezige dames in plaats van zeven. Online bestellen kan natuurlijk altijd op Nachtkastje.nl.

Wij wensen je een fantastische zomer toe!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!