Op reis met je toy(s)

Op reis

Waarschijnlijk ben je as we speak je zomervakantieplannen aan het kortsluiten. Heerlijk een paar dagen of weken weg uit ons koude kikkerlandje en op zoek naar maximale ontspanning. Wellicht denk je er over na een extra pleziertje mee te nemen op reis. Yes, we hebben het hier over één (of meerdere, uiteraard) van je toys. Ondanks dat wij ontzettend trots zijn op onze artikelen, vinden wij het ook weer niet nodig dat het gehele luchtvaartpersoneel van ze hoeft mee te genieten. Daarom: tips hoe je kunt reizen met je toys!

Check, check, dubbel-check

Voorbereiding is het halve werk. Geloof het of niet: seksspeeltjes worden niet overal ter wereld geaccepteerd. In sommige landen en regio’s zijn ze ten strengste verboden! In India bijvoorbeeld, maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en zelf een aantal Amerikaanse staten. Vraag dus eerst Google om raad wanneer je er niet helemaal zeker van bent of jouw bestemming seksspeeltjes accepteert. Bespaart je een hoop onnodige ellende!

Houd het klein

Vliegtuigmaatschappijen hebben strikte regels wanneer het op bagage artikelen aankomt. “Gereedschap” van maximaal 18 centimeter is geschikt voor handbagage. Laat je grootste Tarzan daarom thuis, en ga liever voor een subtiel exemplaar. Neem daarom een van je clitorale verwensters mee, deze zijn vaak klein en compact.

 

Geen onverwachts getril

Alhoewel veel seksspeeltjes momenteel oplaadbaar zijn, heb jij misschien nog een triller dat werkt op batterijen. Haal deze er uit voordat je jouw toy in je handbagage stopt om onverwachte, ongemakkelijke vibraties te voorkomen!

Verpak haar

Het kan zomaar voor komen dat je handbagage doorzocht wordt. Bewaar je toy(s) daarom in (een) doorzichtige plastic zak(ken). Weinig camouflage inderdaad, maar uit hygiënische oogpunt toch prettiger dan wanneer meneer of mevrouw zomaar met zijn of haar handen aan jouw trillende vriendje zit.

Ben eerlijk

Ja hoor, daar komt het moment: de veiligheidsagent vraagt of je een verdacht item wilt verklaren op het röntgenscherm. Vertel het hen direct eerlijk! Dit zorgt ervoor dat je niet apart wordt genomen voor verdere ondervragingen en voorkomt misschien ook verder gesnuffel door je tas. Schaamte is echt niet nodig: zij zien duizenden van deze artikelen per dag voorbij komen. Jouw onschuldige speeltje zal niet eens in aanmerking komen voor een potentiële kantine roddel.

Zo zie je maar weer: reizen met je speeltjes kan prima. Ben je nog op zoek naar een mooi exemplaartje dat mee kan in jouw handbagage? Bekijk dan eens onze webshop Nachtkastje.nl. Shoppen combineren met een super gezellige avond met jouw vriendinnen? Organiseer dan een gratis Ladies Night party bij je thuis. Als gastvrouw krijg jij een aantal aantrekkelijke extraatjes, als dank voor je gastvrijheid.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!