Review | 7th Heaven Deluxe

7th heaven deluxe review

Maak kennis met je eigen lijf

Ik wil jullie even meenemen naar een gewone donderdag in het leven van een consulente van Ladies Night. Het is natuurlijk geen geheim dat je van seks houdt als je consulente bent, maar het is meer dan dat. Je eigen lijf is een heerlijke plek om bij thuis te komen, te landen en het te ontdekken. Wij zitten als mens zo mooi in elkaar! Ik vind het prettig om mijn kennis te delen en ik houd ontzettend van het menselijke contact. Lekker lachen met vriendinnen, familie en kennissen.

Ik wil even vooropstellen dat ik gelukkig getrouwd ben met de allerleukste man. Wij hebben een heerlijk seksleven en genieten volop van elkaar op allerlei manieren. Gelukkig zitten we qua smaak omtrent speeltjes én spelletjes op dezelfde golflengte. Dat neemt niet weg dat ik het ook heerlijk vind om met mezelf aan de slag te gaan. Oké, de ‘gewone donderdag’ dus…

Een gewone donderdag

Ik denk dat iedereen het wel kent. Je hebt een drukke werkdag gehad, hebt op te veel dingen met “ja” geantwoord, gaat naar huis om boodschappen te doen, gaat eten koken en de kinderen (die in mijn geval al jongvolwassenen zijn) te woord staan. Je geeft iedereen aandacht en luistert naar ieders verhaal. Eigenlijk is de koek een beetje op en een avondje uitgezakt op de bank lijkt nog het enige waar je energie voor hebt. Dit alles was in mijn leven op donderdag het geval.

Tijd maken voor een opgewonden stemming

Mijn man had een late dienst en ik bedacht mij opeens dat dit het uitgelezen moment was om met mezelf aan de slag te gaan. Ik wilde het uitgebluste gevoel omzetten in iets positiefs! De 7th Heaven DeLuxe is dé perfecte vriendin hiervoor. Ik nam een douche om alle drukte even heerlijk van mezelf af te spoelen. Nog even scheren met Femme Intime Seductive zodat alles lekker glad zou zijn en direct overheerlijk ruikt. Ik was eerlijk gezegd nog steeds niet in een echt opgewonden stemming, maar ik voelde me wel lekker fris! Op het moment dat ik met Ladies Glide en de 7th Heaven DeLuxe aan de gang ga, komt de opgewonden stemming vanzelf. Je moet er gewoon tijd voor maken dames!

Overgeleverd aan mijn eigen genot!

Het bolletje maakte de “kom-hier” beweging en vibreerde lekker op het drukgevoelige gedeelte van mijn vagina, de G-spot. Ik begon rustig op het eerste standje. De spanningen en drukte van de hectische dag glijden van mijn schouders. Ik kan heel erg makkelijk bij het onderste knopje van de 7th Heaven DeLuxe waardoor ik nu ook het clitorale borsteltje kan bedienen. Niet lang daarna ben ik helemaal overgeleverd aan mijn eigen genot. Ik sluit mijn ogen, paste de trilstand aan en liet deze geweldige vibrator zijn werk doen. Ik hoef verder niets meer te doen dan alleen maar te genieten totdat ik in een heerlijk orgasme belande.

Waarom doe ik dit niet vaker? Ik zie mezelf nog nagenieten als ik eraan denk (én het apparaatje natuurlijk reinigen met toycleaner, als consulente is het onbegrijpelijk nog wel eens te horen dat dames hier zeep of andere dingen voor gebruiken; niet doen hoor)! Met een grote smile op mijn gezicht genoot ik voor de rest van de avond met een heerlijk ontspannen gevoel.

Mijn man herkende de rust + glimlach op mijn gezicht bij thuiskomst en ik vond het heerlijk om te zien hoe snel hij de badkamer wist te vinden om er vervolgens samen een zeer speciale donderdag van te maken

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!