Review | 7th Heaven

Review 7th Heaven

De 7th Heaven is een schattig vormgegeven speeltje die er niet al te groot uit ziet. Niet zo’n speeltje waarvan je denkt: waar moet ik díe laten?! Ze ziet er lief uit met haar roze-paarse kleurtje!

De 7th Heaven

Als ik het speeltje beter bekijk zijn er een aantal dingen die mijn interesse wekken: er zit een klein fliebeltje aan de achterkant van het speeltje. Het beweegt niet, maar het zit daar gewoon te zitten. Een klein uitsteekseltje om de anus te kriebelen. Het tweede wat mij opvalt zijn de kleine rubberen ‘haartjes’ op de clitorale triller. Die heb ik nog niet eerder gezien! Vaak zijn het de zogenaamde ‘bunny ears’ of is de clitorale triller glad. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe prikkel..! Het derde wat mij opvalt is de kromming aan het eind van de vibrator, hij lijkt perfect voor de g-spot!

De vibrator werkt op batterijen, wat ik eigenlijk best jammer vind. Mijn ervaring is dat speeltjes die oplaadbaar zijn wat meer power hebben.. Maar we gaan het meemaken Daarnaast heeft dit schatje twee knopjes, moeilijk in gebruik kan hij dus niet zijn 😉 De 7th Heaven zit in een luxe toybag, dus ik kan hem ook gelijk netjes opruimen, top!

Intense G-spot stimulatie

Nou, aan de slag! Ik ben erg nieuwsgierig naar de clitorale triller en begin op de knopjes te drukken. Wanneer ik het eerste knopje indruk, voel ik niets bij mijn clitoris. Huh?! Wat voel ik nou! Jezus! Dit ding speelt met mijn g-spot zoals ik nog nooit gevoeld heb met een speeltje. Ik bekijk de vibrator en zie een klein kogeltje heen en weer schieten in de vibrator. Damn.. Een speeltje die vanzelf je g-spot stimuleert! Waarom heb ik hier nog nooit van gehoord?! Dit is écht hemels.. Ah.. Vandaar 7th Heaven! En dan heb ik de clitorale triller, waar ik me het meest op verheugde, nog niet eens gevoeld..

Clitorale stimulatie

Andere knopje! Jeeeeetje! Dit is minstens zo lekker als het kogeltje. De kleine rubberen uitsteeksels kietelen mijn clitoris op een héle fijne manier. Dit is niet te vergelijken met een gladde vibrator. De combinatie van de g-spot stimulator en de clitorale triller brengen je écht in de zevende hemel! Het kogeltje kan van hard naar zacht en de clitorale triller heeft zowel zachte als harde als speelse standjes. Niets te merken van die batterijen!

Van het rubberen stukje voor de anus voel ik niet heel veel, alleen als je de vibrator ver inbrengt voel je er wat van, maar omdat de 7th Heaven je g-spot vanzelf stimuleert is het eigenlijk niet nodig om hem heel diep in te brengen, of überhaupt te bewegen. Eigenlijk kan je hem inbrengen en verder zijn gang laten gaan 😉

Wat een heerlijk speeltje de 7th Heaven. Dolblij dat ik deze aan mijn collectie heb mogen toevoegen 🙂 nu kan ik zo vaak als ik wil naar de zevende hemel…

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!