Review | Over de DailyKaat

Review Dailykaat

!‘De must have voor dames die geen orgasme kunnen krijgen tijdens de seks’

Ladies Night Homeparties vroeg mij om weer een review te schrijven over een nieuwe, revolutionaire toy. Een tijdje geleden heb ik de Zumio mogen testen, een speeltje dat op zich ook prima voor samen te gebruiken is en bijzonder is vanwege de zogenaamde ‘pin point stimulatie’. Ik merkte wel dat het handvat (ondanks deze vrij slank is) toch een beetje in de weg zat wanneer ik de clitoris wilde stimuleren tijdens ‘de daad’. Gelukkig is er een nieuwe toy op de markt gekomen waar Kaat Bollen erbij zweert dat dit de ideale ‘koppeltoy’ is (voor samen dus, waarbij het handvat niet in de weg zit). Kom maar op!

De DailyKaat

De DailyKaat is prachtig verpakt in een luxe toybag, daar word ik eigenlijk altijd meteen al vrolijk van! Zo kan ik de toy goed opbergen en hiermee voorkom dat hij vies wordt of kan beschadigen. Verder zit er een duidelijke handleiding bij met allerlei tips over hoe je de DailyKaat kunt gebruiken. Toen ik de handleiding doornam viel het mij op dat er handige afbeeldingen zijn gebruikt zodat je meteen kunt zien bij welke standjes de DailyKaat perfect te gebruiken is, top! Zeker voor iemand zoals ik die niet veel verstand heeft van alle soorten namen die aan standjes gekoppeld zijn 😉 . Ook viel het mij op dat hij perfect te gebruiken is bij het voorspel en als je alleen bent! Beter kan het niet worden, toch? 😉

Mijn vriend merkte mij op met deze nieuwe toy ook zijn nieuwsgierigheid werd gewekt. Hij is niet zo van de speeltjes, dus ik was dubbel benieuwd of hij dit wél iets zou vinden. Ik legde hem uit dat dit een nieuw speeltje is voor samen. We pakten de DailyKaat uit en het eerste wat hij zei: ‘die is groot, hoe werkt dit?!’. De DailyKaat heeft een aparte vorm, het lijkt een beetje op de vorm van een stemvork (sorry, maar hoe leg je anders uit hoe een toy eruit ziet?). Het heeft twee ‘benen’ en is van superzacht en flexibel materiaal gemaakt, dat voelt in ieder geval al goed!

Hoe werkt de DailyKaat?

Samen bekeken we de handleiding en al snel werd voor hem duidelijk hoe dit speeltje een extra rol gaat spelen in ons seksleven. De twee ‘benen’ zijn bedoeld om op de schaamlippen te plaatsen. Op de kruising van deze ‘benen’ is een verdikt stukje aanwezig met kleine bobbeltjes, die bedoelt is om op de clitoris te plaatsen. De DailyKaat is makkelijk aan te zetten met 1 knop aan de onderkant, wat ik overigens ook een must vind omdat hij zo makkelijk gebruikt kan worden. Als je de knop ingedrukt houdt, gaat hij ook weer uit.

Als de DailyKaat geplaatst is, kan de man er tussen door voor de penetratie, waardoor jij dus gestimuleerd wordt op zowel de schaamlippen als de clitoris. Hij nieuwsgierig, ik nieuwsgierig, dus zit er vervolgens maar 1 ding op: op naar de slaapkamer!

Ik smeer de ‘benen’ van de DailyKaat in met wat Ladies Glide. Het plaatsen van de DailyKaat gaat super makkelijk! De ‘benen’ zijn lekker flexibel, en wat trillen ze goed! Ik gebruik hem eerst tijdens het voorspel bij mezelf en mijn vriend helpt uiteraard een handje mee. Het eerste standje is al heel fijn, maar het mag van mij nog wel iets harder. Ik druk twee keer op het knopje en kom bij het derde standje. Die is heftig! Wat een apart gevoel dat er zo’n groot gebied gestimuleerd wordt. Ik gebruik de DailyKaat ook bij mijn vriend tijdens het orale gebeuren (we volgen gewoon de tips uit de handleiding 😉 ) en ook voor hem is dit een hele aparte ervaring. Wij zijn er helemaal klaar voor! De DailyKaat maakt bijna geen geluid, zo fijn! Zeker omdat wij graag een raampje open hebben op de slaapkamer.

Conclusie?

Tijdens de seks is de DailyKaat een enorme aanvulling, zeker voor dames (zoals ik) die niet klaar kunnen komen door penetratie alleen. Ik heb altijd wel clitorale stimulatie nodig, en dat doet de DailyKaat! Het handvat kan ik makkelijk vasthouden, zonder dat mijn hand in een vreemde hoek én enorm in de weg ligt (waar ik normaal gesproken last van heb bij kleine clitorale speeltjes). Maar, ik ben nog niet klaar!

De DailyKaat is namelijk ook erg prettig voor mijn vriend. Hij voelt de trillingen van de ‘benen’ tegen zijn ballen, waardoor ook hij extra gestimuleerd wordt tijdens de seks. Wat een ervaring… Zo komen we samen tot een heerlijk orgasme, die wij nog nooit samen tegelijk hebben gehad omdat dit mij normaal gesproken niet lukt. De seks wordt zo anders op deze manier, ik heb het gevoel dat je het nog meer samen ervaart en een orgasme samen tegelijk (!) hebben is in één woord: fantastisch!

Bedankt DailyKaat, je hebt mij zojuist een totaal nieuwe beleving in bed gegeven, ik ga je niet opbergen hoor, want ik pak je er zo meteen weer bij 😉 !’


DailyKaat bestellen?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!