Review | Over de Goddess

Review Goddess

Er ging een wereld voor mij open

Mijn allereerste vibrator was zo’n ding die je bij een pretpakket krijgt. Een langwerpige staaf, die je harder en zachter kunt zetten. En dat was het dan. Heeft wel zijn werk goed gedaan, maar echt spannend kun je het niet noemen. Mijn ervaring met vibrators was dus niet “echt je-van-het”.

Totdat Ladies Night op mijn pad kwam. Er ging een wereld voor mij open! Ik bezocht een party bij een vriendin, en nog eens, en nog eens, ik organiseerde zelf een party, ik deed mee met een vrijgezellen feestje voor een andere vriendin. Ik bezocht nog een party en toen dacht ik… Dit ga ik zelf doen!

The Goddess

Niet veel later zat ik bij de opleidingsdag, waar ik al die leuke speeltjes voorbij zag komen die ik nog geen maand daarvoor door de consulente vakkundig uitgelegd had gekregen. Eén daarvan was The Goddess. Ze ziet eruit als een varkenspootje, maar oh jee… Ik moest gelijk niezen toen ik haar aan mijn neus hield.

Nu had ik haar in huis, maar ik kon haar natuurlijk niet zelf gaan gebruiken. The Goddess heeft nog even in het assortiment van Ladies Night gezeten. Bij een pakketwisseling ze ging eruit, tot groot verdriet van mij. En toen kon ik niet anders dan haar zelf aanschaffen!

Eindelijk was de dag daar. Ik kon haar zelf gebruiken! Maanden had ik haar gepresenteerd op de party’s van Ladies Night, als consulente, dus ik wist precies hoe haar te gebruiken. Namelijk, dat je je clitoris tussen het hoefje van het varkenspootje moet leggen. Dat de eerste 3 standjes constant zijn (hard, harder, hardst). Dat ze ook nog eens 7 variabele standjes heeft!

Oeh! Wat was het spannend! Ik had er zo’n zin in!

Eindelijk was het moment daar

Toch moest ik nog even wachten, want met kinderen in huis kun je natuurlijk niet zeggen: “Zet Nick jr. maar aan, mama is even een half uurtje boven.” Nee, dat kan niet. Nee, dat kan écht niet. Dus dan toch nog maar even wachten. Ik had al die tijd al gewacht, dus die paar uurtjes konden er ook nog wel bij.

Natuurlijk wilde ik haar eerst zelf en alleen gebruiken, voordat ik haar eventueel samen met manlief zou gaan gebruiken. Het is toch wel MIJN Goddess. Maar toen ik haar ’s avonds liet zien aan mijn man, was hij blij verrast en kon hij het niet laten om mij naar de slaapkamer te begeleiden. Batterijen en de Ladies Glide mee en hij liet mij mijn gang gaan.

Ze is hemels!

En het was zeker waar, wat ik al die tijd over haar had verteld op de party’s! Het ene hemelse standje na het andere hemelse standje volgden elkaar op. Ik had gewoon de zweetpareltjes op mijn voorhoofd staan. Hoe vaak ik ben klaargekomen die avond, geen idee. Ik ben de tel kwijtgeraakt. En ik heb die avond er niet alleen solo van genoten… Juist door haar vorm kun je The Godess ook gemakkelijk gebruiken terwijl je seks met je partner hebt. Ook in verschillende standjes. Ze ligt heerlijk in de hand en is makkelijk te bedienen.

Geregeld komt The Goddess uit mijn nachtkastje te voorschijn en herbeleef ik in mijn eentje of samen met manlief die ene avond. Die avond heb ik geleerd, dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat mede dankzij The Goddess. Mijn Goddess.

 

‘Mama Fie’
Ladies Night consulente

 

– – –

> Helaas uiterverkocht!

> Ook consulente worden?

> Meer weten over een Ladies Night party?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!