Review | Greedy Girl G-spot Stroker

Greedy Girl G-spot Stroker

Door Ladies Night consulente Roos. 

In afwachting op het perron

Wat is het KOUD! Daar stond ik dan, op het station want de trein waar hij in zat kon ieder moment arriveren. Ondanks dat ik mij enorm verheugde om deze man na jaren weer te ontmoeten, kreeg ik het maar niet warm! Ik zou in de stationshal kunnen wachten maar ik KAN gewoon niet meer wachten. Ik loop heen en weer op het perron, met mijn neus diep in mijn sjaal verstopt en muziek in mijn oren.

‘Ding dong… de trein met hierin een oh zo lekker zongebruinde, gespierde, sterke gentleman zal zo arriveren op perron vier. Zijn sterke armen zullen u, zodra hij het perron op gerend is, omarmen en nooit meer loslaten.’ Wat zegt die vrouw?! Ik haal een muziek oordop uit mijn oor.

Elkaar vijftien jaar niet gezien

Wekenlang appten we met elkaar nadat hij mij online gevonden had. Joost. Toen hij via Instagram een DM stuurde kwamen BAM opeens alle herinneringen aan onze vakantieliefde weer naar boven. HOE kon ik deze lekkere Spanjaard met oer-Hollandse naam ooit vergeten? Ik gok omdat we nog zo jong waren en er toch echt vijftien jaar verstreken zijn in de tussentijd. Hij woont nog altijd in Spanje vertelde hij, vrijgezel (hoe de f*ck was dát mogelijk, deze knappe man nog single?!) en zijn ouders runden nog steeds het hotel aan het strand in Andalusië. Vandaag zouden we elkaar weer zien. Zoveel jaren verder, we waren toen kinderen. We hadden destijds vooral veel gezwommen, gedanst, gewandeld en deden op erotisch gebied niet veel meer dan zoenen.

De vriendelijke appjes werden al snel persoonlijker en nadat hij wist dat ik ook single was, werd het een sexy mess up van vragen, verleiden, foto’s sturen, fantaseren, lachen en virtueel flirten. Ik kan niet wachten totdat deze man de trein uitstapt! We hebben afgesproken bij aankomst direct samen naar zijn hotel(kamer) te gaan om bij te kunnen kletsen (ahum) en als we eraan toekomen zal ik hem mijn huis laten zien en hebben we twee weken de keuze zijn hotel of my place.

Ein-de-lijk is hij er!

De trein kwam het perron opgereden… De vlinders raasden door mijn buik, mijn mond werd droog, als ik maar niet ga huilen. Alsjeblieft zeg, geen drama maken Roos! “JA!!” Roep ik blij en veel te hardop, daar is ‘ie! Hij kwam lachend op mij afgewandeld. WAT een knappe vent, ook in het echt, ein-de-lijk is hij er! Ik blijf quasinonchalant een beetje heen en weer wiebelen op mijn plek en geniet nog even van zijn wandeling mijn kant op. “Hi”, klinkt zijn blauwe Sportlife adem in mijn gezicht. Een zachte warme zoen ontneemt mij te antwoorden.

“Hoe gaat het?” “Goed hoor”, zeg ik en ik ben in de wolken! Instant opgewonden en we lopen in een rap tempo naar de eerste taxi en zijn binnen no time in de lobby van het hotel! In de taxi heeft hij gezwegen, ik gefantaseerd en in de tussentijd hield hij mijn hand vast. Zijn handen zijn prachtig!

Hij gaf mij een cadeau

In het hotel ging het snel: inchecken-pasje aannemen-fijne dag wensen en de lift pakken. “Ik heb een cadeautje voor ons meegenomen”, zei Joost, toen hij de lift voor mij openhield. We hebben ons keurig bedwongen niet te zoenen in de taxi, bij de entree, lobby, lift en gang naar de hotelkamer, maar toen hij de deur opende, zijn koffer parkeerde gingen we los! Zijn zoenen, zijn tong, lippen, wat rook en smaakte deze man heerlijk! Ik heb mijn kleren volgens mij niet zelf uitgetrokken en we lagen naakt op bed wat uit te hijgen na bizar veel lekkers, toen Joost opeens opstond.

Hij liep in zijn gespierde naakte lichaam naar zijn koffer, draaide zich om en gaf mij een cadeau, verpakt in mooi zilverpapier met een felroze strik. “Voor ons”, zei hij met een brede ondeugende grijns. “Dankjewel, is het wat ik denk dat het is?!” Ik maakte het prachtige etui open en ja hoor hahahaha! Exact de mooie donkerpaarse Greedy Girl vibrator die ik zo mooi vind! We hadden gesproken over alle sexy dingen die we samen nog wilden gaan ontdekken en ik had hem uitgedaagd terwijl ik eenvoudig een Greedy via Nachtkastje kan bestellen, dat hij het zou doen en de girl voor mij ‘door de douane zou smokkelen’.

De Greedy Girl is opgeladen, let’s go!

Voor wie denkt dat een vibrator alleen gebruikt kan worden door één persoon heb ik groot nieuws: is niet zo! “Ik laat het bad voor ons vollopen”, zei Joost. “Hij is opgeladen, ga jij ‘m alvast even testen schat?” Ik hoorde het water in de badkamer waardoor ik alle schaamte door een trillend geluid of andere afleiding direct vergat. De Greedy Girl was heerlijk zacht, heftig trillend in mijn hand, de doeltreffende ‘kom-hier beweging’ met haar verschillende standen heb ik direct allen gevoeld en toen kwam Joost me halen.

“Neem je onze vriendin ook mee?” vroeg hij. Ik heb gegiecheld en genoten met mijn lekkere Spanjaard in een bad vol heerlijke geuren én de waterproof Greedy Girl. Dankzij hem en de Greedy Girl heb ik eerst mijzelf een orgasme bezorgd, later samen in bed hebben we de sterren van de hemel gevreeën en mijn nieuwe vibrator s a m e n gebruikt. Doe het als je durft! Een man vindt het (gegarandeerd) heerlijk om jou te zien genieten, geloof mij!

We hebben van een heerlijke vakantie genoten samen en afgesproken elkaar een volgend seizoen weer te zien in Spanje zodra het kan. Nu loopt de volgende weddenschap tussen ons. Nu ben IK namelijk aan de beurt iets lekkers voor ons samen uit te kiezen. Geen enkel probleem, want de keuze in mijn favoriete Nachtkastje is enorm! Gelukkig heb ik nog even de tijd… 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!