Review | Greedy Girl Power Motion

Greedy Girl Power Motion

“WAT een lekker ding ben jij!” Ik weet nog goed dat mijn bestie, destijds zónder benefits, het tegen me zei, na onze allereerste kus. Ik zittend op de eettafel, zij staand tegenover mij in haar rood met witte stippen jurk! Jarenlang hebben we met elkaar opgetrokken zonder eraan te denken óóit verliefd op elkaar te worden. We deelden net als alle vriendinnen, elkaars geheimen, blunders, seks- en liefdesleven. Ik viel op mannen, niet op vrouwen en zij valt op allebei!

Was ik verliefd of gewoon opgewonden?

Vanmorgen dacht ik aan haar en onze eerste keer samen, verstrengeld in elkaar, wat was die vriendin van mij opeens ontzettend knap! Een vrouw is zacht ten opzichte van een man in a l l e s en ik vond haar beeldschoon, van top tot teen! We hebben dagen- en nachtenlang gekust, gevreeën en ik vroeg mezelf regelmatig af of ik verliefd was. Of was ik gewoon opgewonden? Viel ik dan nu opeens ook op vrouwen of was dit altijd al zo? Een vrouw weet wat een vrouw lekker vindt, reuze handig bedacht ik mij, en mijn bestie noemde mij een natuurtalent!

Inmiddels zijn we er allang over uit dat wij geen relatie hebben of hadden want…tja…ik heb toch echt een man (zijn penis) nodig! We koesteren de herinnering. Wanneer men ons vraagt of wij verkering hebben dan roept zij steevast: “Nee hoor, Hanne heeft echt een piemel nodig! Kan nooit iets worden”.

Lang genieten, ontspannen en klaarkomen!

Mijn allernieuwste aanwinst, de Greedy Girl Power Motion werd gisteren geleverd en na een nachtje opladen van dit cadeau aan mezelf, kon ik mij niet bedwingen en heb ik mijn telefoon uitgezet en de Greedy Girl aan. Wie gaat er nu op klaarlichte dag met een vieb in de hand zichzelf verwennen? Ik! Als het op masturberen aankomt ben ik relatief lui. Het item moet haar werk doen en ik wil gewoon lang genieten, ontspannen en klaarkomen.

INTENS hoe deze z e e r realistisch gevormde vibrator haar werk doet! Ik dacht bij het druppelen van de Ladies Glide aan mijn knappe vriendin en haar bizar goede zoen- kus- lik technieken. De Greedy heb ik 2x uitgezet! Ik vond het zonde om al direct een hoogtepunt te krijgen door alleen het konijntje dat perfect op mijn clitoris wist te landen (en blijven zitten)! Ik wilde nog heel veel meer standen doorlopen, anders had ik wel een recht toe recht aan vibrator gekocht dus, ik nam de tijd.

INTENS!

Terwijl ik wegdroomde met de Greedy in mij en het beeld van mijn knappe vriendin naakt naast mij kon ik een eerste orgasme niet langer uitstellen. INTENS! Ik kan geen ander woord vinden voor de stevige pulserende vieb van binnen en van buiten. Wát een power en zij geeft een zeer realistisch gevoel van de man die ik nu eenmaal nodig heb in de slaapkamer.

Zwoele stem en opwindende woorden

Mijn bestie en ik moeten er vaak om lachen, hoe een hetero vrouw het heerlijk vindt seks te hebben met een man, terwijl zij opgewonden raakt van het beeld van twee vrouwen. Ik kreeg plotseling zin om haar te bellen! In mijn nakie rende ik naar beneden, griste de telefoon van tafel en rende koud weer naar boven om in mijn heerlijke warme bed neer te strijken met een (volledig opgeladen!) Greedy binnen handbereik.

Mijn vriendin nam de telefoon aan, zij was op bezoek bij haar ouders en wist zich een paar minuten van hen te ontdoen omdat ik zei dat het toch wel erg belangrijk was om haar te spreken. Na een giechelende eerste minuut wist ze heel goed wat ze deed, of beter gezegd, wat ze zei, haar zwoele stem en opwindende woorden zorgden voor nog meer opwinding!

Ze vertelde nog regelmatig aan mij te denken, ze omschreef hoe haar handen over mijn lichaam gleden…dat ze mij graag nog eens zou willen voelen, samen douchen…shit! Nu heb ik nog steeds niet alle standen van de Greedy Girl Power Motion met je kunnen doornemen! Een bizar heerlijk hoogtepunt beleefde ik samen met mijn lekkere, liefste vriendin aan de andere kant van de lijn. Ze moest ophangen, haar moeder riep of alles o.k was met Hanne?! Proest…“Ja hoor, met Hanne gaat het prima!” had ze haar moeder toegeroepen.

Met een glimlach van oor tot oor en een nog zacht nadreunend orgasme, draaide ik mijn hoofd naar links op het kussen. Daar lag de Greedy Girl te wachten op haar toycleaner. Ik keek haar aan en zei: “Wat een lekker ding ben jij.”

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!