Review | Greedy Girl Rabbit Gold

Review Greedy Girl Rabbit Gold

Door Ladies Night consulente Mel.

Werken voor Ladies Night heeft voor mij alleen maar voordelen. Ik kan makkelijk mijn eigen tijd indelen, mijn eigen uren bepalen en ik kan heel veel vanuit huis doen. Ik kan zelfs party’s geven in lockdown (online) én ik heb de leukste collega’s! Zoek je een leuke (bij)baan? Wij zoeken nog consulenten!  Een van de mooiste dingen van Ladies Night is dat je als consulente als een van de eerste op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen van seksspeeltjes en intieme verzorging. Een van de nieuwste vibrators van Fifty Shades of Grey is de Greedy Girl Rabbit Gold en ik was de lucky girl die hem als eerste mocht testen!

Girl Please

“Is het geen plaatje?” vroeg ik aan mijn lieve knappe vriendin, toen ik een foto van de Greedy Girl op mijn schoot naar haar appte. “Samen testen?!” appte ze direct terug, hahaha! Ik hou van deze dame, ik vind haar zo aantrekkelijk en grappig! Wij hebben al menig vibrator aan elkaar getoond en samen spelen, teasen, trillen is ons zéker niet vreemd. Ik kan onwijs lekker met haar vrijen, maar op deze dag besloot ik de Greedy Girl helemaal voor mezelf te houden. “Sorry schat. Zie je morgen slaap lekker!” was mijn laatste berichtje. En daaaaaaaayumn girl, ik word opnieuw opgewonden als ik terugdenk aan deze golden girl. Dit geldt voor de vibrator én mijn vriendin! 😉

Ik zal eerst even de technische aspecten met je doornemen. De Greedy Girl is een rabbit-style vibrator (yes, die met het konijntje voor clitorale stimulatie). Ze is speciaal ontworpen om je vaginaal te stimuleren en… zijn we bekend met de G-spot dames? Qua uiterlijk is ze voor mij direct een winnaar, prachtig zoals je ziet. Een strak en stoer ontwerp en dat heeft bij mij altijd de voorkeur, beter dan roze met tierelantijntjes. De bediening is simpel en lekker overzichtelijk: twee knopjes, één voor de rabbit (drie snelheden) en één voor de schacht (drie snelheden/negen patronen) en er zit dus een travel lock op! Handig voor als men op de luchthaven met je koffer gaat gooien. Ooit meegemaakt dat je handtas opeens begint te trillen? Ik ook, wil je niet: travel lock biedt uitkomst.

Greedy Indeed

Nadat ik nog even met mijn knappe vriendin had geappt overviel mij een geeuw, een moeheid en ben ik na een korte douche mijn grote zachte bed ingedoken. “Dat testen komt morgen wel, hoe mooi je er ook uitziet in je luxe verpakking Greedy Girl, deze girl gaat slapen.” En dat had ik dus niet tegen mezelf moeten zeggen. Ik draaide mij om voor “in slaap val” poging twee. Nogmaals dacht ik aan mijn nieuw te testen vibrator en de sexy woordjes op WhatsApp van deze avond. Met een grote glimlach (aan mezelf) stond ik naast mij bed, huppelde ik naar de badkamer om de Ladies Glide en mijn nieuwste “rabbit-achtige” van harte uit te nodigen om in mij te glijden.

Ik ben een van die vrouwen die gezegend is met een goed getrainde vagina. Klaarkomen is voor mij over het algemeen niet zo moeilijk, maar wow! Dit zag ik even niet aankomen! Ik was nog niet eens volledig gewend aan het formaat van mijn nieuwe Golden Girl (niet verkeerd!) toen ik werd overrompeld door het eerste orgasme. Ter plekke begreep ik hoe men op de naam Greedy Girl is gekomen. Ik wilde direct meer! Heerlijk!

Let’s do this again

De Greedy Girl Rabbit Gold heeft meerdere standjes en je kunt beide motoren apart bedienen, I love it! Op weg naar orgasme twee besloot ik eerst even te kijken wat de Girl vaginaal allemaal kon bieden. Usually ben ik van de constante, steady vibraties. Ik haat het wanneer je er bijna bent en de trilling opeens wegzakt of wijzigt! Maar de Greedy Girl heeft zo’n sterke vibratie dat wanneer je de vibraties aanzet (je weet wel… bzz-bzz-bzzzzzzz) dat je echt opbouwt in het ritme richting orgasme.

Ik dacht aan de zomeravond, waarop ik op een festival met een drankje in mijn hand, met mijn rug tegen een tent was gaan zitten. Met mijn blote benen in het gras zag ik hoe een bijzonder mooie meid naast mij kwam zitten, proostend met haar beker water mijn rosé aantikte en we zonder overleg begonnen te zoenen. Met één klik op de knop zet ik de Greedy Girl een tandje harder. “Aangenaam kennis te maken” knipoogt de zoete adem voor mijn gezicht achter de tent. We bleven nog even zitten, genieten van de muziek en terwijl ik aan ons denk, begint mijn lichaam mee te bewegen op het ritme van de Greedy Girl in mij. Ik klik nog een keer door naar de constante vibratie en voordat ik het weet is daar mijn tweede orgasme.

Ik wil nog steeds meer en ik druk het konijntje aan en ik zie écht even sterretjes wanneer het derde orgasme over mij heen spoelt.

Let’s be honest

De volgende dag (oeff…wat heb ik die nacht heerlijk geslapen!) kon ik niet wachten om de Greedy Girl uit te mogen proberen samen met mijn prachtige vriendin! Mijn perfecte proefkonijn! Het allerleukste aan seksspeeltjes vind ik namelijk dat het een plusje kan zijn in je relatie, het samen gebruiken. Mijn vriendin was aangenaam verrast door het formaat en de harde trillingen die haar over het randje hielpen, meerdere keren. En ook weet ik nu dat mijn meisje kan squirten! Ik zou graag zeggen dat ik een natuurtalent ben maar ik denk dat in dit geval de Greedy Girl het beste in haar naar boven heeft gehaald.

“En, vond je het fijn?” vroeg ik met een dikke knipoog, terwijl zij (wat is ze prachtig!) nog lag bij te komen, kwam er nog net een kreuntje uit. “Dat ga ik gebruiken voor mijn review!” en we lachten samen. Haar conclusie is dat zij er een nieuw favoriet speeltje bij heeft en ik ben het daar volledig mee eens.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!