Review | Happy Rabbit Beaded

Review Happy Rabbit Beaded

Door Ladies Night consulente Michelle. 

Nachtkastje.nl vroeg mij de Happy Rabbit Beaded uit te testen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Met een nachtkast (laat -je maar weg) vol met leuke seksspeeltjes is het best een uitdaging om nog iets nieuws te vinden. Maar deze Happy Rabbit heeft mij weten te verrassen met de roterende kop en balletjes.

Uiterlijk van Happy Rabbit Beaded

Oké, laten we beginnen bij het begin. De verpakking van deze vibrator is niet zo bijzonder, maar de inhoud is wel oogstrelend. Deze toy ziet er luxe uit en voelt ook fijn aan, doordat ze is gemaakt van zachte siliconen. Ik houd van speeltjes met een leuke kleur, dus ben blij met deze fel paarse vibrator! Nou ben ik zelf geen groot fan van de konijnenoortjes van het clitorale deel, maar daar kan ik me wel overheen zetten.

Happy Rabbit Beaded

Eigenschappen van Happy Rabbit Beaded

Zelf gebruik ik mijn speeltjes tijdens een solo avontuurtje. Het liefste in de badkamer, dus ik ben erg blij dat de Happy Rabbit Beaded waterproof is. Ze is trouwens oplaadbaar en heeft maar liefst twaalf verschillende standjes, het clitorale deel heeft negen verschillende trilstandjes en het vaginale deel heeft drie verschillende snelheden.

Gaan met die banaan!

Oké, gaan met die banaan. Ik trek mezelf terug in de badkamer, laat het bad vollopen met heet water, creëer een fijne sfeer met een gekleurde lamp die ik natuurlijk op de kleur rood instel en mijn favoriete badschuim. Ik laat mezelf in het hete water zakken en zet de vibrator vol verwachting voor het eerst aan. Meteen valt op dat het clitorale deel en het vaginale deel apart van elkaar te bedienen zijn. Fijn, want zo kan ik kiezen waar ik eerst zin in heb en hoef ik niet altijd beide type stimulatie tegelijk te gebruiken.

Binnen no-time een orgasme

Ik breng de vibrator in en zet het vaginale deel eerst aan. Mijn eerste reactie: Oew! Dit voelt goed. De kop van de vibrator maakt een draaiende beweging en raakt precies mijn G-Spot. Ik voel ook hoe het ronddraaiende deel met de kogeltjes, dat een paar centimeter onder de kop zit, de rest van mijn vagina stimuleert. Als ik vervolgens ook de clitorale stimulatie aanzet duurt het maak eventjes voor ik voel hoe mijn orgasme zich opbouwt en dan tot ontploffing komt in mijn hele lichaam. Binnen no-time een orgasme dus.

Mijn tweede orgasme

Mijn conclusie na de eerste ronde is dat het vaginale deel, dat druk is met mijn G-spot én de rest, al vrij heftig is. Waar ik normaal niet zo’n fan ben van de “plaagstandjes” (trillend ritme) ben ik dat bij deze vibrator wel! Ik kom er in aanloop naar mijn tweede orgasme achter dat ik mijn orgasme met de “plaagstandjes” meer kan opbouwen en uitstellen. Een minuut of vier later kom ik, heftiger dan de eerste keer, opnieuw klaar. Ja, ik heb mijn favoriete standjes met deze paarse rakker al gevonden!

Happy Rabbit Beaded samen met mijn “partner”

Twee dagen later tover ik de vibrator weer uit de kast tijdens een date met mijn friend with a lot of extra benefits. Hij is altijd benieuwd naar nieuwe speeltjes en vindt mijn uitgebreide collectie sowieso erg leuk. Tijdens het voorspel reikt zijn hand regelmatig naar het nachtkastje om iets leuks te pakken en tijdens het vrijen vraag ik wel eens om een speeltje. Maar nu besluit hij, overigens eenzijdig, dat het voorspel van vanavond volledig om mijn nieuwe aanwinst gaat draaien. Gewapend met de paarse vibrator duikt hij tussen mijn benen en pas 5 (!) orgasmes later komt hij weer tevoorschijn. ‘Leuk ding’ zegt hij grijnzend. ‘Leuk ding’ giechel ik hijgend.

Conclusie: Een heerlijke vibrator voor drie-dubbele stimulatie die ook nog eens mee kan in bad! 🙂

Bestel Happy Rabbit Beaded eenvoudig op Nachtkastje.nl. Gratis verzending!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!