Review | Happy Rabbit Cockring

Review Happy Rabbit Cockring

Door Ladies Night consulente Astrid. 

Yes! Daar is ‘ie: Happy Rabbit Cockring!

Mij werd gevraagd om de Happy Rabbit cockring te testen. Men weet; daar zeggen wij geen nee tegen. Uiteraard lijkt het mij of beter gezegd ons, leuk om een nieuw product te testen voor Ladies Night Homeparties.
Binnen een dag werd het product geleverd. Er verscheen direct een grote glimlach op mijn gezicht bij het zien van het pakketje! Ik weet wat erin zit…

Samen met mijn man heb ik het pakketje, uit het zicht van de kinderen, opengemaakt en uitgebreid bekeken. Ik heb natuurlijk direct alle standjes doorlopen en de cockring aan de oplader gelegd om er zeker van te zijn dat hij tijdens gebruik niet uit zou gaan.

Een lief, maar ondeugend konijntje

Mijn man en ik hebben ooit wel eens een cockring gebruikt en ook wel eens eentje met een tril-eitje erop maar nog nooit zo’n relatief grote als de Happy Rabbit. Het konijntje dat bovenop zit, ziet er lief maar ook ondeugend uit. Zowel zijn neusje als zijn oortjes trillen enorm. Ik ben erg benieuwd hoe het bij mijn clitoris zal aanvoelen. Er zitten twee zeer flexibele, maar toch strakke, siliconen ringen aan. Eén net iets groter dan de ander. Ofwel één voor om zijn ballen en één voor om zijn penis. We zijn beide erg benieuwd. Zal het niet te strak zitten? Zal het lekker zitten om zijn ballen? Zal het konijntje zijn werk doen?

De Ladies Glide

Gisteravond was het dan zo ver. De Happy Rabbit was volledig opgeladen, de Ladies Glide staat standaard op ons nachtkastje, die hoeven we zeker niet te verbergen voor de kinderen want we gebruiken het overal in huis, als huishoudelijk wondermiddel, er staat er ook één in de keuken om de afzuigkap te laten blinken! 😉

Vanavond is het zover

Na een drukke werkdag hebben we de tijd genomen voor elkaar, ik nam een uitgebreide douche en manlief lag reeds in bed op mij te wachten. Even dacht ik dat ik de Rabbit hoorde trillen…was hij het ding nu alvast aan het testen? Zonder mij?! We hadden toch afgesproken dat ik de leiding zou nemen vanavond? Fris en fruitig plus al een beetje opgewonden, stapte ik de slaapkamer binnen om direct op mijn doel af te gaan. Ik gris de Rabbit uit het nachtkastje en zet ‘m op stand één, die trilling is al best heftig kan ik je vertellen. Mijn liefste laat het fijn gebeuren en kijkt naar me, terwijl ik de Rabbit in zijn liezen laat trillen.

Een geweldig lekker orgasme!

Ik pak de Ladies Glide (want ook ik ben natuurlijk nu meer dan nieuwsgierig geworden!) en smeer zijn penis in. Ik ga op zijn benen zitten en trek beide ringen ver genoeg uit, dit gaat heel makkelijk, de siliconen is echt heel soepel! Manlief heeft geen angst, hij weet hoe handig ik hierin ben en laat dit graag aan mij over, toch vraag ik met een knipoog ‘zit ‘ie zo goed schat?’ Ik krijg een grote grijns terug. De grotere ring trek ik om zijn ballen en nu mag ik al zoenend zelf genieten. Standje twee it is… standje drie… de oortjes van de Rabbit groeten mijn clitoris en het gebiedje er omheen. Ik vind het heerlijk! Dankzij de cockring, oftewel het konijntje ‘kan niet missen’ door het formaat, beleef ik een geweldig lekker orgasme!

Mag mee onder de douche

Vanmorgen werd ik wakker, na een heerlijke nachtrust, van (ik dacht) de wekker op mijn telefoon. Het was echter mijn man + de Rabbit. Hij had ‘m plagerig op stand twee onder mijn kussen gelegd en was zelf al aangekleed en klaar om naar zijn werk te gaan. Ik had nog zeker 10 minuten voordat de wekker daadwerkelijk af zou gaan… Je begrijpt dat ik die volledig aan mij en mijn nieuwe liefde heb besteed. Had ik al vertelt dat ‘ie mee mag onder de douche? Goedemorgen…;-)

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!