Review | Happy Rabbit G-spot Stroker

Review Happy Rabbit G-spot Stroker

Geschreven door Ladies Night consulente Jessie.

Oh wat kreeg ik een leuk telefoontje een weekje geleden… of ik een nieuwe toy zou willen testen. Hoe kan ik daar nu nee op zeggen? Het werd de Happy Rabbit G-spot Stroker.

Daar is ‘ie dan

Helemaal geweldig toen twee dagen later de deurbel ging. Ik had geen enkel idee wat de delivery guy bij zich had, want ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan (en ik heb altijd wel pakjes in bestelling, maar nu dus niet…) dus ik ruk nieuwsgierig die doos open en daar was ‘ie… Heel verleidelijk naar mij aan het lonken…Die mooie stoere, zwarte en toch lief (door de oortjes) uitziende Happy Rabbit. We hadden elkaar pas twee seconden gezien maar we hadden meteen een “klik”. 😉

Nog even geduld hebben

Ik kon nauwelijks wachten om hem uit te testen maar ik moest nog eventjes geduld hebben… De kids waren thuis, grrr. En het toeval wilde net dat mijn vriend (met de kids jaja ;-)) de ochtend daarna voor een weekje naar zijn ouders in het zuiden van Frankrijk vertrok. Dus ik had iets om naar uit te kijken.

Aan de slag

De volgende dag ging ik aan de slag… Ik had mijn nieuwe vriend intussen al wel opgeladen zodat ‘ie zeker klaar voor mij was. Hij voelt aan zoals hij eruit ziet: stevig, stoer, lekker en warm. Ik ga aan de slag, maar niet zonder eerst wat Ladies Glide aan de toy te smeren, en op mijzelf uiteraard. Alles voelt dan zoveel fijner en lekkerder aan.

Teasen en pleasen zoals je zelf wilt

Een druk op het knopje en daar gaan we. ‘’Wat een  leuk ding is dit’’ denk ik meteen. De Happy Rabbit G-spot Stroker maakt nauwelijks geluid en oh wauw, die beweging… De G-spot stimulator maakt echt een mooie “kom hier” beweging. Ik heb dit nog bij een enkel ander speeltje gezien of gevoeld zo eigenlijk. Het is de manipulatie die het lekkerst aanvoelt om dat “secret” plekje te stimuleren en dat doet deze topper echt perfect. Zalig zeg! En dan de verschillende snelheden: sneller, nog sneller, intermittent, kies zelf maar. Je kan jezelf lekker teasen en pleasen zoals je wilt. Niet alleen mijzelf trouwens, wacht maar tot mijn partner weer thuis is. Ook hij gaat hiermee geteased worden: lekker trillen rond zijn eikel, aan de balzak, en langs zijn schacht. In gedachten zie ik hem al helemaal genieten. 😉 Ik vind het trouwens ook een heerlijke toy om samen te gebruiken… En mijn partner vindt het lekker om visueel te genieten hoe hij bij mij een toy inbrengt. Nou, daar is deze zeker geschikt voor.

De aparte clitorisstimulator

Oh en zei ik het al… Die aparte clitorisstimulator, die heerlijke trillende “rabbit” oortjes? Je kan kiezen: op de clitoris rechtstreeks, of fijn ernaast, als je zoals ik, liever zachtjes gestimuleerd wordt. Door de leuke V-vorm zitten de “oortjes” fijn rond de clitoris i.p.v. erop. Die “clitoris-oortjes” bedien je trouwens apart van de G-spot stimulator. Erg handig als je graag wat langer wil genieten. 😉 En wil je het helemaal “af” hebben? Allebei tegelijk aan… Ja -sorry voor mijn “openheid”- maar duurt geen 10 seconden bij mij hoor…*bloos*…

Je leest het, ik ben fan, ze mogen mij dat nog eens vragen…

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!