Review | Happy Rabbit Love Ring

Happy Rabbit Love Ring

Door Ladies Night consulente Lotte. 

Er verschenen pretlichtjes in zijn ogen toen hij voorzichtig mijn doosje opende (het postpakketje natuurlijk, foei!) Hij keek mij ondeugend aan en grapte: “dus we eten als konijnen, wippen als konijnen en straks trillen we ook nog als konijnen?” Ik barste in lachen uit. Hoewel humor belangrijker is dan welk seksspeeltje dan ook, kan zo’n leukerd als de Happy Rabbit Love Ring de dag voor mij toch behoorlijk opfleuren!

Samen veel voorpret

De voorpret was voor ons beiden minstens zo sexy als de actie zelf. De avond ervoor hadden mijn vriend en ik saampjes op Nachtkastje.nl zitten neuzen en bij het zien van deze Happy Rabbit cockring kwamen er zoveel spannende ideeën boven! We fantaseerden erop los; waar zouden die oortjes allemaal kietelen? Hoe zouden we de losse bullet nog meer kunnen gebruiken? En vooral… hoe spannend wordt die saaie familie BBQ met de afstandsbediening bij een van ons in de zak binnen handbereik?

Laten we de rollen omdraaien

Kort droomden we weg over die keer dat ik een trillend eitje droeg tijdens een festival. In mijn vagina welteverstaan, heb jij dat wel eens gedaan? Iedereen dacht waarschijnlijk dat ik de muziek zo fantastisch vond met mijn gespring! Ook vriendlief had met de afstandsbediening in zijn hand een geweldige avond. Het leek ons leuk de rollen inzake een nieuw speeltje nu een keer om te draaien…
Bestelling bevestigen. We klapten de laptop dicht. Het voorspel was al begonnen!

Het leuke van een nieuwe toy uitproberen is dat het je uit je gewone routine haalt. Mijn vriend en ik zijn twee en een halfjaar samen en ook wij vallen regelmatig terug in onze drie favoriete standjes… Echter niet met de Love Ring, die heeft er namelijk 30! En die trillen als een malle!

Mijn ervaring van de Happy Rabbit Love Ring

Binnen twee dagen werd onze aankoop bezorgd en ik voelde het direct…yes, de oortjes gaan helemaal uit elkaar, ik vind dat hemels, langs je clitoris. Ik houd er niet van als de stimulatie/trilling direct op mijn clitoris wordt uitgevoerd en de oortjes van deze Rabbit vallen er mooi langs. En misschien nog wel leuker: bij gebruik trilt de hele penis mee!! Met name wanneer hij goed mijn G-spot raakt, geeft dat een voor mij hele nieuwe sensatie. Het moge duidelijk zijn, voor mij was de Love Ring echt een succes! Zal ik dan ook nog even vertellen hoe de ervaring voor mijn vriend was?

De ervaring van mijn vriend

Eerlijk gezegd was hij een beetje sceptisch, wij hebben vaker cockringen gebruikt en sommigen gingen voor aanvang al kapot. Of het materiaal is ook wel eens zo ruw, dat het aan de huid van zijn penis trekt, niet fijn! Niets van dat alles bij de Love Ring. Je voelt dat het materiaal van een goede kwaliteit is. Het is lekker zacht en de ring is zeer stevig en toch elastisch. Met een lekkere dot Ladies Glide glijdt hij gemakkelijk om zijn penis. Hoewel mijn vriend er best mag wezen zat de Love Ring niet te strak en bleef goed op zijn plek.
Ik zou je graag vertellen of het ook effect had op zijn erectie en het uitstellen van zijn orgasme, maar hij heeft daar al een perfecte controle over dus daar merkten we geen verschil in. Overigens had het wél veel effect op zijn genot door de extra vibratie.

Vijf tips voor de Happy Rabbit Love Ring

De Happy Rabbit Love Ring doet het wat ons betreft top en zoals ‘ie bedoeld is, de man draagt de ring om zijn penis en de oortjes van de Love Ring stimuleren de clitoris. Maar daar blijft het niet bij…met liefde deel ik deze tips en mogelijkheden nog even met je:

  1. Gebruik veel (ja, VEEL) Ladies Glide en trek hem af met je hand om de ring terwijl de vibrator tegen zijn toompje wrijft
  2. Druk de bullet tegen zijn perineum tijdens orale seks
  3. Schuif de Love Ring om zijn penis, de oortjes tegen zijn ballen en op naar de bios (handig in dit geval want; donker) en jij bent in control met de afstandsbediening!
  4. De dame draagt de bullet inwendig tijdens die familiebarbecue en hij verwent haar op afstand (Goedendag tante Ans, hoe gaaahaaahaaat het met uuuhuuu)?
  5. Verwen met de bullet eens haar anus. Niet inwendig, daar is ie niet voor. Maar er tegen aan terwijl je haar oraal bevredigt….Heaven!!!

Met bovenstaande tips ‘kom’ je vast ook wel tot een vernieuwende solo-ride.

Conclusie van de Happy Rabbit Love Ring

De Love Ring is dus een super veelzijdig speeltje, voor hetero- en homokoppels! Wedden dat zodra je eenmaal begint, je nog veel veel meer ondeugende ideeën krijgt?

Als uitgeputte konijntjes liggen wij nog even na te genieten. Blij dat we weer zo’n topper aan onze collectie mochten toevoegen. Ik schrijf dit in Coronatijd dus die bioscoop of familiebarbecue moet nog even op zich laten wachten, maar we kijken er nu al naar uit om nog veel spannendere tijden met de Happy Rabbit Love Ring te gaan beleven.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!