Review | Happy Rabbit Massager

Review Happy Rabbit Massager

Door Ladies Night consulente Britta.

Keuze uit de Happy Rabbit collectie

Onlangs werd ik gebeld door een collega van Ladies Night Homeparties. Zij was op zoek naar vrouwen die een vibrator uit de Happy Rabbit collectie van Nachtkastje.nl wilden testen en er werd aan mij gedacht! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De keuze is reuze in deze collectie en ik mocht zelf kiezen welke Rabbit ik wilde ontvangen, testen en houden uiteraard. Maar waar kies je voor, als je zoals ik, al meerdere speeltjes in je nachtkastje hebt liggen? Mijn oog viel op de Happy Rabbit Massager. Een stijlvolle, zwarte wandvibrator. Geen standaard vibrator, maar ik weet zeker dat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Waterproof… altijd prettig! Meerdere standen en USB oplaadbaar. Mijn keuze was gemaakt en met gezonde spanning zei ik ‘ja’ tegen deelname in het testteam.

Groot formaat

Yes! De pakketbezorger! Eerlijk? Het formaat (groot!) viel mij direct op, dat had ik niet zien aankomen. Juist daarom lees ik zelf ook vaak de reviews en afmetingen, want op een afbeelding kan je je verkijken op het formaat. Beeldschoon vind ik ‘m! Soft coated, met mooie zilveren details en een niet te missen bunny.

Eenvoudig in gebruik

Wow! Deze Massager heeft eindeloos veel opties! Door zijn krachtige standjes en mooie vorm is hij ideaal te gebruiken voor massage. Ik heb hem gebruikt met de Ladies Glide, zodat hij nog soepeler over het lichaam glijdt. Ik heb hem alleen gebruikt, maar ook samen met mijn man. Ook hij is zeer enthousiast! Dit speeltje is ideaal te gebruiken op het perineum van de man en omdat de Happy Rabbit Massager zo slank is, kan hij overal tussendoor en zit hij zeker niet in de weg. De bediening is eenvoudig én je kan de trillingen opvoeren in sterkte.

En dames en heren…*tromgeroffel*…de Happy Rabbit Massager maakt bijna geen geluid en dat vinden wij fijn! Wat kan dat afleiden zeg, een vibrator die klinkt alsof je een scooter start!

Mijn conclusie

Ik ben een blij mens met deze prachtige, stijlvolle en krachtige vibrator. Een beauty werkelijk en echt een aanvulling in de slaapkamer om samen te gebruiken! Massage, voorspel, samenspel, ik vind ‘m perfect! Dit is zeker een toy die wij vaker gaan gebruiken. Vergeet niet om ‘m regelmatig op te laden!

Liefs,

Britta

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!